ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2018 | 16:12

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με έναν ευγενικό "κύριο"

Βγήκαμε για καφέ και άρχισε να μου λέει πως ήταν πιο ωραίος από την πρώην γυναίκα του. Από όλες όσες είχε ήταν ωραιότερος εκτός από δυο που ήταν μου είπε ισότιμες εμφανισιακά. Ακριβώς όπως αναφέρει η άλλη γυναίκα μέτριας εμφάνισης αυτός και φαινόταν μια δεκαετία μεγαλύτερος. Βρε μπας και βγήκαμε με τον ίδιο κοπελιά; Τόσο μαγκωμένος με την εμφάνιση να συγκρίνεται με τις πρώην δεν μου έχει ξανατύχει άντρας. Έβγαλα το πορτοφόλι και άφησα λεφτά για τον καφέ μου και του είπα πως δυστυχώς δεν είναι γραφτό του να μπλέξει με ωραιότερη από τον ίδιο γιατί εγώ άκουσα αρκετά και φεύγω. Τον άφησα παγωτό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Λογικά τα 3 "δεν ταυτίζομαι" τα έχει κάνει ο ίδιος από διαφορετικούς λογαριασμούς. Ελπίζω μόνο να σπατάλησες λιγότερο από μια ώρα για αυτό το ραντεβού της συμφοράς...
Σε κάτι τέτοια, έχει πλάκα να απαντάς σοβαρά και να τους τρολλάρεις. Αφού σπάσεις πλάκα μετά δεν ξαναβγαίνεις. Θα ήθελα να μου τύχει και να του έλεγα "Μμμμ αλήθεια? Πωπωωωω πολύ ασχημες πρέπει να ήταν οι πρωην σου καημενούλι μου, γιατί και εσύ δεν είσαι και ο πιο ωραίος άντρας. Έχεις κάπως μεγάλη μυτη και λίγες τρίχες στα αυτιά. Αλλα δεν πειράζει, εσύ ο ίδιος δίνεις το καλό παραδειγμα να κοιτάμε περα απο την εμφανιση. Μπράβο, μπραβο είσαι σπουδαίος"
Bρε κορίτσια οι άνθρωποι εκπέμπουν συγκεκριμένα μηνύματα: ζητάνε εμμέσως πλην σαφώς να παρουσιάζεστε όσο το δυνατόν πιο όμορφες για να καταξιώνει εκείνος το πατριαρχικής κοπής αξίωμα ότι η ωραία γυναίκα είναι το τρόπαιο του άντρα. Απλό είναι!