BREAKING NEWS

«Μπλόκο» της αστυνομίας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήθελαν να κατέβουν στην Αθήνα

«Μπλόκο» της αστυνομίας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήθελαν να κατέβουν στην Αθήνα Facebook Twitter
φωτό: thestival.gr
2

Πορεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν νωρίτερα την Κυριακή μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά sites thestival.gr και seleo.gr, πρόκειται για οπαδούς του δικεφάλου του Βορρά που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με προορισμό την Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών με τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα.

Έπειτα από εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η κάθοδος των οπαδών στην πρωτεύουσα απαγορεύτηκε και έτσι τα τρία τουριστικά λεωφορεία πήραν το δρόμο της επιστροφή αφού έφτασαν στη Λάρισα. 

Η Αστυνομία οδήγησε τα τρία λεωφορεία στη διασταύρωση της Βούλγαρη. Από εκεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν με πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

Αστυνομικές δυνάμεις ακολούθησαν την πορεία των οπαδών με σκοπό να αποτρέψουν πιθανή κίνησή τους προς το γήπεδο του Άρη.

Ελλάδα
2

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αλήθεια θα κατέβαινε κανεις απο αυτους στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθεί που δεν έχει δουλειά ή που δουλεύει για 300 ευρώ ή που ζει με την σύνταξη της μάνας του?! Ρητορικό το ερώτημα!
Όχι γιατί η ζωή τους είναι ακριβώς αυτό.Μαστούρα αεργία και οπαδιλίκι. Ήμουν στον αγώνα και είδα τους υπόλοιπους ανεγκέφαλους να κάνουν τα γνωστά.