Κυνηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος που έριξαν οι φαντάροι στον γκρεμό είναι δικός του

Κυνηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος που έριξαν οι φαντάροι στον γκρεμό είναι δικός του Facebook Twitter
3

Ο κακοποιημένος σκύλος που έχει απασχολήσει όλη την Ελλάδα δεν έχει βρεθεί ακόμη, αλλά εμφανίστηκε ένας άντρας που λέει πως είναι ο ιδιοκτήτης του.

Η εξέλιξη είναι απίστευτη καθώς αποκαλύπτει μεταξύ άλλων την ιστορία του σκύλου που οι φαντάροι κακοποίησαν ρίχνοντας στον γκρεμό.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για ένα αρκετά ταλαιπωρημένο πλάσμα το οποίο είναι τριών ετών και ονομάζεται Μούργα. 

Κυνηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος που έριξαν οι φαντάροι στον γκρεμό είναι δικός του Facebook Twitter

Η ανακοίνωση από τον  Animal Action Ioannina/ Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων:

Απίστευτη η εξέλιξη του περιστατικού με τον σκύλο στο Πληκάτι Κόνιτσας όπου κακοποιήθηκε απο φαντάρους.
Ο σκύλος έχει ιδιοκτήτη.
Είναι ο κύριος Γιώργος κυνηγός απο την Θεσπρωτία, όπου επικοινώνησε μαζί μας κλαίγοντας όταν ξανά είδε την σκυλίτσα του στο βίντεο.
Είναι 3 ετών και χάθηκε στη περιοχή Χιονάδες τον Αύγουστο. Την έψαχναν μέρες, αλλά δεν βρήκαν ίχνος της.
Πίστεψαν πως την έπιασαν λύκοι.
Την λένε Μούργα. Ο αδερφούλης της είναι στο σπίτι του κυρίου Γιώργου.
Ο κύριος Γιώργος θα πάει στην περιοχή με εθελοντές να πάρει την Μούργα του πίσω στο σπίτι της.
Η Αλεξάνδρα κόρη του κυρίου Γιώργου περιμένει πως και πως την Μούργα τους πίσω.
Τις φωτογραφίες της Μούργας μας τις έστειλε ο κύριος Γιώργος όταν ζούσε μαζί τους πριν την χάσουν.
-------------------------------------------------------------------------
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εμείς δεν δίνουμε τον σκύλο στον κυνηγό που αναφέρετε, γιατί απλά δεν έχουμε τον σκύλο!
Σας ενημερώσαμε πως έχει ιδιοκτήτη όπως ενημέρωσε και εμάς ο ιδιοκτήτης του.

 

Κυνηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος που έριξαν οι φαντάροι στον γκρεμό είναι δικός του Facebook Twitter

Ο ίδιος άντρας φέρεται να επικοινώνησε και με το epirus-tv-news.gr όπου είπε το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου,να το κρατήσει μαζί με τα υπόλοιπα ζώα.

Είπε πως το έκανε ώστε να μπορεί και το ζώο να χαίρεται τη φύση μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον εμπόδιζε να χαρίζει απλόχερα τη φροντίδα του στην αγαπημένη του σκυλίτσα.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πώς, η Μούργα βγήκε έξω από το χώρο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του ανιψιού του και άρχισε η περιπλάνησή της στο Πληκάτι και ενίοτε και στο στρατόπεδο όπως έμαθε τις τελευταίες ώρες το αφεντικό της.


Ο κ.Γιώργος υποστήριξε πως  πίστεψε πως τη Μούργα του μπορεί να την είχαν πιάσει λύκοι, αφού μετά από πολλές μέρες αναζήτησης δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της.

«Εχω άλλα δύο σκυλιά ,το ένα μάλιστα αδερφάκι της, που περιμένουν μαζί με όλη την οικογένειά μου να υποδεχτούμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πάλι πίσω τη Μούργα μας . Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πάω πιθανότατα αύριο στο Πληκάτι για να την πάρω και πάλι στο σπίτι της.


Είμαι κυνηγός έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τα ζώα. Θέλω να σας υπογραμμίσω και θέλω να το μεταφέρετε πως οι σοβαροί κυνηγοί σέβονται το θήραμα , το περιβάλλον και τη φύση. Οι κυνηγοί δεν είμαστε φονιάδες , άλλωστε το ένστικτο του κυνηγιού είναι στο DNA του ανθρώπου, ευγνωμονούμε τη φύση γι αυτό που μας δίνει και σεβόμαστε, επαναλαμβάνω ,το θήραμα "είπε ο ιδιοκτήτης της Μούργας.

Την ίδια ώρα πάντως ο σκύλος δεν έχει βρεθεί. Καθώς υπήρξαν πολλές μαρτυρίες από το χωριό Πληκατι, μέλη του συλλόγου πήγαν σήμερα να τον εντοπίσουν και να διαπιστώσουν αν όντως είναι ζωντανός.

Ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Η ανακοίνωση που έκανε ο «Love any animal - Φιλοζωική Κόνιτσας»:

«Σήμερα το μεσημέρι επισκεφθήκαμε το Πληκατι , ελπίζοντας για το καλύτερο ,έπειτα από πεζοπορία μέσα στο χωριό ψάχνοντας , είδαμε από μακριά έναν κανελί χρώματος σκύλο , προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε άλλα απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα μέσα στο δάσος !!! Δυστυχώς, η κάμερα του κινητού δεν μπόρεσε να εστιάσει λόγω μεγάλης απόστασης.

Κυνηγός υποστηρίζει ότι ο σκύλος που έριξαν οι φαντάροι στον γκρεμό είναι δικός του Facebook Twitter


Στο χωρίο δεν είχε καθόλου σήμα για το τηλέφωνο,ώστε να έχουμε δε τις φωτογραφίες που είχαν ανεβεί ήδη στο προφίλ της Κυριας Μάρθας Πουλτιδου.


Επιβεβαιώνουμε, όμως ότι το σκυλάκι που είδαμε είναι το ίδιο στις φωτογραφίες.


Εν κατακλειδι, το σκυλί αυτό δεν μοιάζει με το σκυλάκι που κακοποιήθηκε , κοιτάξαμε αρκετές φόρες το βίντεο και πιστεύουμε ότι δεν είναι το ίδιο.


Μαλιστα, με συνομιλία που είχαμε με τα παιδιά του φυλακίου , το σκυλί των φωτογραφιών επισκέπτεται συνεχεία το φυλάκιο για να βρει κάτι να φάει και είναι απλησίαστο.


Για το κακοποιημένο σκυλί, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πια.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στη Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς

Στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πρώτον, να μια καλή ευκαιρία να καθιερωθεί το τσιπαρισμα των δεσποζόμενων ζώων. Το τσιπάρισμα είναι υποχρεωτικό δια νόμου εδώ και 14 χρόνια, και ποτέ δεν εφαρμόστηκε, επειδή αντιδρούν ΛΥΣΣΑΜΕΝΑ οι κυνηγοί. Τα γραπτά υπάρχουν, το ιντερνετ είναι γεμάτο απο επίσημες ανακοινώσεις των κυνηγετικών συλλόγων κατά του τσιπαρίσματος. Η δικαιολογία τους: είναι "ακριβό". Προφανώς όταν δίνεις 150-200 ευρώ ΚΑΘΕ χρόνο για την κυνηγετική σου άδεια (όσοι είναι νόμιμοι, δηλαδή περίπου οι μισοί) δεν σου περισσεύουν 10 ευρώ για να τσιπάρεις 1Χ τον σκύλο σου.Δεύτερον, τι ανόητη ανακοίνωση είναι αυτή; Βρωμάει από μακρυά. Υποτίθεται οτι ο κύριος αυτός έχασε τον σκύλο του - αν και έχει σαφέστατη ευθύνη να τον προσέχει. Υποτίθεται ότι τον ξαναβρήκε (αν ισχύει). Υποτίθεται ότι χαίρεται που θα τον ξαναδεί. ΟΚ όλα αυτά, αλλά όλο αυτό το κατεβατό περί καλών κυνηγών που σέβονται την φύση που ακριβώς κολλάει;Τα 9/10 του κειμένου είναι προπαγάνδα για τους καλούς κυνηγους που σέβονται και μπλαμπλαμπλαμπλα. Ακόμα και αν όλη αυτή η φτηνιάρικη προπαγάνδα ήταν αλήθεια, ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το πόσο σέβονται οι κυνηγοί την φύση;Φαντάσου να έχεις χάσει το παιδί σου, να το ξαναβρίσκεις μετά από 6 μήνες και να βγάζεις ανακοίνωση για το πόσο καλός μαραγκός (ή γιατρός, ή ταξιτζής) είσαι.Τι προσπαθούν να κουκουλώσουν; Τόσους μήνες το είχε παρατημένο, τώρα θέλει να το πάρει εσπευσμένα;
Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο να "δανείσει" (?) το σκύλο κάποιος σε συγγενείς και να τον χάσουν κιόλας.Κάτι μου λέει ότι το σκυλί είναι τσιπαρισμένο κι ο εν λόγω ιδιοκτήτης προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα...Για φαντάσου να είναι όντως τσιπαρισμένο και να ψάξουν να βρουν σε ποιόν ανήκει δεδομένου ότι επειδή το παράτησε/έχασε και δεν έψαξε να το βρει,έπαθε ό,τι έπαθε...