ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2018 | 13:10

Μία δύσκολη μέρα ... .

Είμαι γεμάτη άγχος και φόβο. Το μυαλό μου δεν με αφήνει ήσυχη. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα με άγχος. Αγαπημένη μου Black Fairy που είσαι? Χρειάζομαι λίγη απο την αισιοδοξία σου.
31
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αγαπάω πολύ σε μένα που είμαι κοντά σε όλους και προσπαθώ να τους βοηθήσω και με το παραπάνω...Αλλά...Μειώνω εμένα πολλές φορές και λέω μήπως δεν αξίζω μήπως το ένα μήπως το άλλο και οι φίλες φίλοι με κράζουν πως αυτό που κάνεις είναι ότι χειρότερο...Πρέπει να δεις και εσένα λιγο και όχι μόνο όλους εμάς τους υπόλοιπους...Πρέπει να σταματήσουμε να μειώνουμε τους εαυτούς μας...
Τότε ματάκια μου ξεκινά να βλέπεις μόνο τα θετικά του εαυτού σου!Με το να μειώνουμε εμάς πως περιμένουμε μετά να μας αγαπήσουν οι υπόλοιποι?Δεν είπα να ψωνιστουμε,εξάλλου δεν το έχω σαν άνθρωπος αυτό αλλά πες μου σε παρακαλώ κάτι..Εσύ που θεωρείς ότι υστερείς και μειώνεις εσένα?
Λογω του αρνητισμου μου βλεπω μονο τα αρνητικα μου. Γενικα, με ριχνει το θεμα με τα κιλα και το σωμα μου οσο χαζο και αν ακουγεται. Μεσα στον προηγουμενο χρονο εβαλα κιλα και εκανα μια παρα πολυ κακη διατροφη. Κοιταω το σωμα μου στον καθρεφτη και απλα νιωθω ασχημα. Δυστυχως με αφησα πολυ. Εχασα καποια κιλα μονο με διατροφη. Τωρα θελω να προσπαθησω παλι με διατροφη σωστη και γυμναστικη. Και φυσικα η κυτταρυτιδα ποναει πολυ!
Έφτασα μικρούλα μου....Σε 3 ώρες δουλεύω...Άντε να δω αν καταφέρω να κοιμηθώ τώρα....Εύχομαι να κοιμάσαι τουλάχιστον εσύ απόψε...Λοιπόν ξεκόλλα με το σώμα σου,όλα φτιάχνονται να μην νιώθεις άσχημα για εσένα...Είμαι σίγουρη πως είσαι υπερβολική και δεν είσαι "παχουλή" όπως εσύ ισχυρίζεσαι...Αλλά και να είσαι αυτό διορθώνεται...Μην σπαταλάς ενέργεια με το να νιώθεις μειονεκτικά!Πάρε τα πάνω σου και θα τα φτιάξουμε όλα μαζί...Θα ξεκινήσουμε γυμναστική και θα μας κάνει καλό και σε ψυχολογία και σε σώμα...Οκ?
Δεν μπορώ να κοιμηθώ γαμωτο μου....Και είμαι ήδη κομμάτια...Και μετά την δουλειά έχω να κάνω ποοοοσα....Μικρη μου χαϊδεμένη, δωσμου και εσύ λίγη από την δυναμη σου τώρα που την χρειάζομαι...
Ελπιζω να την παλεψες στη δουλεια σημερα εφοσον ησουν αυπνη. Εγω επεσα ξερη σαν το κοτοπουλο. Λογικα ειχες υπερενταση απο το ταξιδι που εκανες. Ας μην σκεφτομαι και γω αλλο ετσι αρνητικα γιατι θα φαω τα καλυτερα μου χρονια!
Και μονο που μπηκες στη διαδικασια να γραψεις, βοηθησες! Βγηκα για καφε με μια φιλη και βοηθησε αυτο. Είναι απιστευτο ποσο χαλια μπορω να γινω μεσα στο σπιτι! Και μολις βγω να ειμαι καλυτερα.
Ψυχούλα μου,σου είπα και χωρίς λεφτά υπάρχουν λύσεις...Ακόμη και στο σπίτι με παρεα μια φίλη ή έναν φίλο είσαι καλύτερα... Χαίρομαι που βγήκες και ένιωσες καλύτερα...Εδώ είμαι και εδώ θα μπαίνω να διαβάζω όταν στέλνεις ότι θες να μου λες..
Τι είναι αυτό που πιστεύεις πως σε επηρεάζει τόσο και σε ρίχνει?Να προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε λοιπόν...Όσο μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ σαν λίγο μεγαλύτερη...
Αρχικά, καλημέρα! Αυτο που κανω ειναι να κλεινομαι σε μενα και να σκεφτομαι τοοοσο αρνητικα! Εχω ανοιχτη την τηλεοραση και εγω απλα σκεφτομαι αρνητικα δεν την ακουω καν να φανταστεις! Ετσι με πιανει ενα συναισθημα φοβου και πανικου , ενα αγχος που το νιωθω στην κοιλια μου. Εκεινη τη στιγμη δεν μπορω να ειμαι μονη. Δεν θελω!
Καλημέρα!!!!Γιατί καμάρι μου???Γιατί???? Να επιδιώκεις να έχεις παρεούλα...Μην αφήνεις κάτι να σε ρίχνει.. Δεν νομίζω πως σου λειπει κάτι! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά...Μετέτρεψε την αρνητική σκέψη σε θετική...Εκεί που πας να σκεφτείς αρνητικά να βάζεις κάτι όμορφο στο μυαλό σου αμέσως!
Γενικα εχω μαθει στον εαυτο μου να ειναι αρνητικος! Το εχω συνηθισει. Εχω συνηθισει να ριχνω τον εαυτο μου οσο παραλογο και αν ακουγεται. Η συνηθεια εχει δυναμη. Επομενως, πρεπει να αλλαξω συνηθεια! Αλλα πώς? Πρεπει να με στηριξω!
Καλά ε??? Πρέπει να βάλουμε μπρος μαζί σε κάποια από αυτά ε? Και εγώ ώρες ώρες τέτοιες βλακείες κάνω και αυτό δεν μας βοηθάει καθόλου μικρή...Πρεπει να το πάρουμε αλλιώς διότι θα χαθούμε!!!
Σήκω τώρα, ναι σήκω όσο ακατόρθωτο και αν σου φαίνεται. Βγες έξω παρατήρησε τα χρώματα και μύρισε την Άνοιξη. Υποθέτω έχεις όλες σου τις αισθήσεις..Κάνε αυτό που κάποιοι άλλοι δυστηχώς δεν μπορούν... θα σε βοηθήσει...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ