Οι «Αντικυνηγετικές Τσουλάρες» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε κυνηγετικό σύλλογο στο Μαρούσι

Οι «Αντικυνηγετικές Τσουλάρες» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε κυνηγετικό σύλλογο στο Μαρούσι Facebook Twitter
18

Μια νέα οργάνωση με το όνομα «Αντικυνηγετικές Τσουλάρες» ανέλαβε την επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου στις 29 Μαρτίου, την οποία και χαρακτηρίζει «εικαστική παρέμβαση».

Τότε ομάδα ατόμων είχε είχε προκαλέσει ζημιές στην πόρτα και τις κλειδαριές των γραφείων, ενώ έγραψαν συνθήματα όπως «Ψόφος» στον τοίχο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο ανάληψης ευθύνης που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έκθεση «Κυνηγεσία 2018» και την επερχόμενη «πτωματοφαγική φιέστα» του Πάσχα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν. 

«Οι άντρες μέσα από την ιδιότητα του κυνηγού εδραιώνουν ακόμα πιο βαθιά το ρόλο τους στην κοινωνία, αυτοεπιβεβαιώνονται και αναπαράγουν την εξουσία τους» σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, στο κείμενο και προσθέτουν: «ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ: ΤΟ "ΧΟΜΠΙ" ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η "ΑΝΑΓΚΗ" ΣΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, Η "ΦΙΛΟΖΩΙΑ" ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑ». 

«Αυτό δεν ήταν ούτε η αρχή», προειδοποιεί η οργάνωση σημειώνοντας σε υστερόγραφο: «Αφού ζητάτε περιπέτεια θα την έχετε. Το κυνήγι ξεκίνησε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την έκθεση "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ" 2018 και την επερχόμενη πτωματοφαγική φιέστα του πάσχα, οι κυνηγοί βρίσκουν για άλλη μια φορά πρόσφορο έδαφος να ξεφύγουν από την μίζερη μικροαστική ρουτίνα τους και να δολοφονήσουν μη ανθρώπινα ελεύθερα ζώα.

Οι κατά τα άλλα "φυσιολάτρες" κυνηγοί, χρησιμοποιώντας εργοστασιακό εξοπλισμό, επιδεικνύουν τις ευρύτερες εξουσιαστικές τους τάσεις πάνω και σε μη ανθρώπινα ζώα. Μ' αυτόν τον τρόπο επεκτείνουν την κυριαρχία τους και εκτός των ορίων της οικογένειάς τους, όπως προστάζουν άλλωστε και οι επιταγές της πατριαρχικής κοινωνίας μέσα στην οποία γαλουχήθηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των κυνηγών εντάσσεται στο cis αντρικό φύλο. Οι άντρες μέσα από την ιδιότητα του κυνηγού εδραιώνουν ακόμα πιο βαθιά το ρόλο τους στην κοινωνία, αυτοεπιβεβαιώνονται και αναπαράγουν την εξουσία τους.

Το κυνηγετικό lifestyle, ωστόσο, δε σταματάει εδώ. Συνεχίζεται μέσω των social media όπου οι λεβέντες-παλικαράδες κυνηγοί ποζάρουν στο φακό κρατώντας τα δολοφονημένα -και ενίοτε γδαρμένα- μη ανθρώπινα ζώα σαν λάφυρα πολέμου, στην προκειμένη ενός πολέμου μονομερούς και άνισου.

Και αυτό, είτε για "χόμπι" -ένα χόμπι που βρωμάει εξουσία και ζέχνει αίμα- είτε για χάρη της ικανοποίησης των "σαρκοφάγων" ενστίκτων επιβίωσης τους. Το τελευταίο φυσικά σταματά στην πράξη της δολοφονίας, καθώς στις κουζίνες, όπως είναι ευρέως γνωστό, το πεθανέμο ζώο χρειάζεται να καμουφλαριστεί και να μετασχηματιστεί μέσω της μαγειρικής ώστε να παρουσιαστεί ως φαγητό και να πείσει ως τέτοιο. Διαφορετικά, οι "σαρκοφάγοι" κυνόδοντες τους δε θα καταφέρουν να κυριαρχήσουν πάνω στη "φυτοφάγα" φυσιολογία του λεπτού τους εντέρου. Κάπου εδώ μάλλον σταματούν και οι δικαιολογίες, γιατί το ζήτημα δεν είναι καθόλου η φύση και η ανατομία του ανθρώπινου σώματος, αλλά η εξουσιαστική αντίληψη της -κατά τα άλλα "ανώτερης"- ανθρώπινης σκέψης. Μιας σκέψης που στα ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας όσο δεν αποστρέφεται την θέα ή και μόνο την ιδέα ενός δολοφονημένου μη χριστιανικά-δημοφιλούς ζώου, τόσο υποκριτικά μοιράζει τη συμπόνιά της και τη "φιλοζωία" της όταν αντικρύζει ένα βασανισμένο ή σκοτωμένο σκυλί ή γατί και άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο φρίττει στην εικόνα ενός σκοτωμένου ανθρώπου.

Από την πλευρά μας, στεκόμαστε εχθρικά απέναντι σε τέτοιες -το λιγότερο- εξουσιαστικές λογικές και πρακτικές και ως εκ τούτου προβήκαμε στις 29/03 σε μία ελάχιστη παρέμβαση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου πειράζοντας κλειδαριές, προκαλώντας φθορές στην πόρτα και βάφοντας τον τοίχο, και δίνουμε τον λόγο μας πως αυτό δεν ήταν ούτε η αρχή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ:

ΤΟ "ΧΟΜΠΙ" ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η "ΑΝΑΓΚΗ" ΣΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
Η "ΦΙΛΟΖΩΙΑ" ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΚΑΙ Ο ΣΠΙΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑ

ΥΓ: Αφού ζητάτε περιπέτεια θα την έχετε. Το κυνήγι ξεκίνησε.

ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ»

Ελλάδα
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Δεν θα σχολιάσω την ουσία του κειμένου, αλλά μία συγκκριμένη πρόταση, η οποία είναι ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει στην ζωή μου. Η πρόταση είναι η εξής:<<Το τελευταίο φυσικά σταματά στην πράξη της δολοφονίας, καθώς στις κουζίνες, όπως είναι ευρέως γνωστό, το πεθανέμο ζώο χρειάζεται να καμουφλαριστεί και να μετασχηματιστεί μέσω της μαγειρικής ώστε να παρουσιαστεί ως φαγητό και να πείσει ως τέτοιο. Διαφορετικά, οι "σαρκοφάγοι" κυνόδοντες τους δε θα καταφέρουν να κυριαρχήσουν πάνω στη "φυτοφάγα" φυσιολογία του λεπτού τους εντέρου.>> Πηγή: www.lifo.grΜάλλον δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε την μπριζόλα τους rare - ελάχιστα δευτερόλεπτα πάνω στο τηγάνι - ή και καθόλου ψημένη. Και μάλιστα πολλές φορές είναι και πιό νόστιμη έτσι! Το ότι το μαγειρεύουμε έχει σχέση με το να παράξουμε κάτι ακόμα πιο εύγευστο από το ωμό κρέας! Σε αντίθετη περίπτωση, προκαλώ αυτόν που έγραψε την παραπάνω πρόταση να φάει ωμό κουνουπίδι, ωμό μπρόκολο, ωμά φασολάκια και ωμές μπάμιες. Το λιγότερο πλύση στομάχου θα χρειαστεί. Και γενικότερα, να σταματήσει να μαγειρεύει και να τρώει όλα τα λαχανικά ωμά!
Πωπωπωπω, τους ξεβράκωσες τώρα όοοοοοοολους τους χορτοφάγους. Και επειδή τα λαχανικά έχουν έχουν κι αυτά ψυχή, εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να βασανίζεις με τον πιο σκατόψυχο και βασανιστικό τρόπο όλα τα ζώα του πλανήτη. Καταπληκτική λογική μεγάλε, απορώ που δεν σε έχει πάρει ο τσίπρας για σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού. (η μήπως σε έχει πάρει; Θα εξηγούσε μερικά πράγματα).Θέλεις πραγματικά να κουβεντιάσουμε για τα φυτά που υποφέρουν; Κανένα πρόβλημα. Πήγαιναι και γράψου μέλος στις Αντικυνηγετικές Τσουλάρες, κάνε ακτιβισμό υπέρ των ζώων για 5-6 χρόνια και μετά έλα να κουβεντιάσουμε και για τα μπρόκολα.
Άνθη και σπέρματα αποτελούν τον "αφρό" για ένα φυτοφάγο, ντελικατέσσεν που σπάνια βρίσκει στην φύση. Αν το θέλουν πραγματικά στα ίσια, ας το ρίξουν στο γρασιδάκι και όχι το τρυφερούλι - το κοτσανιασμένο, με το χοντρό φλούδι, το χνουδάγκαθο και τις ίνες...
Τελικά μου φαίνεται ότι ο καπιταλισμός έχει γεννήσει ένα νέο είδους lifestye των αναρχο-φεμινιστο-σοσιαλιστικο-vegan-οικολόγων, ένα αμάγαλμα αντιδράσεων, γραφικότητας, σαχλαμάρας, προκλητικότητας και κούρασης. Προφανώς κάποιοι/ες έχουν λύσει πολλά προβλήματα της ζωής τους (οικονομικά) και καταπιάνονται με αυτά γιατί μου θυμίζουν σε πολλές περιπτώσεις τους αριστοκράτες της αναγέννησης που έψαχναν να βρούν τρόπους καταπολέμισης της ανίας. Εκτός φυσικά και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι...Υ.Γ. οι συνειδητοποιημένοι κυνηγοί που σέβονται την νομοθεσία είναι διακόσιες φορές πιο οικολόγοι από αυτά τα αστικά κατάλοιπα.
Το "συνειδητοποιημένοι κυνηγοί" είναι σαν τον αλβανό τουρίστα στα 90ς. Δηλαδή κάτι εξωφρενικά ανύπαρκτο.Η συνέχεια "..που σέβονται την νομοθεσία" είναι τριπλή αντίφαση. Πιό πολλούς αρειανούς και ΕΛ θα βρεις να σουλαστάρουν μέρα μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος παρά κυνηγούς (συνειδοτοποιημένους ή όχι) που να σέβονται την νομοθεσία.Τώρα για το ποιός είναι οικολόγος, τα πράγματα μπερδεύονται. Πως ορίζεις ότι κάποιος είναι "οικολόγος" ; Οικολόγος π.χ. είναι και ο σκύλος μου, επειδή χέζει στα λιβάδια.Αν με την λέξη "οικολόγος" εννοείς κάποιον που προστατεύει την φύση, τότε έχεις πέσει σε τετραπλή αντίφαση. Δεν είναι δυνατόν - εξ ορισμού - να προστατεύει κάποιος την φύση, σφαγιάζοντας και δολοφονώντας τα μέλη της - και μάλιστα για την ευχαρίστηση του και μόνο.Ακόμα και αν ξεχάσουμε όλα τα άλλα, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι όλα γίνονται νομοτυπα, συνειδητοποιημένα και άλλες τέτοιες μπουρδίτσες, η φράση ότι οι κυνηγοί προστατεύουν την φύση είναι 1000% άκυρη.Τώρα το αν οι Αντικυνηγετικές Τσουλάρες έχουν λύσει τα προβλήματα της ζωής τους και κάνουν αυτά τα πράγματα από ανία, επειδή είναι αριστοκράτισσες ΔΕΝ το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος - εκτός αν είναι φιλενάδες σου.Πάντως τους τα εύχομαι όλα αυτά, μακάρι να είναι αλήθεια (μακαρι να είναι δηλαδή αριστοκράτισσες με όλα τους τα προβλήματα λυμένα και να πάσχουν από ανία). Ξέρεις, το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για τους κυνηγούς. Κάποιος που παίρνει ένα όπλο και περπατάει στα βουνά για να δολοφονήσει ζώα, μόνο ένας ηλίθιος ζάπολουτος αριστοκράτης μπορεί να είναι. Με όλα του τα προβλήματα λυμένα. Από ανία θα πάσχει (και από βαριά ψυχασθένεια). Γιατί ποιός λογικός άνθρωπος χαίρεται να σκοτώνει;Η προσπάθεια να ερμηνεύσουμε μερικές πράξεις με το να βγάλουμε τους ακτιβιστές τρελούς, επιστρέφεται ευκολότατα.
1. Φίλτατε Harlan γνωρίζεις καθόλου τι παίζει με τους κυνηγητικούς συνδέσμους γιατί στο χωριό οι κυνηγοί που γνωρίζω είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την νομοθεσία δεδομένου ότι υπάρχουν αυστηρά πρόστιμα σε όσους την αθετούν. Φυσικά δεν ξέρω σε τι ποσοστό ισχύει αυτό, στο σύνολο των κυνηγών σε όλη την επικράτεια αλλά αφού γνωρίζεις εσύ ενημέρωσε μας.2. Οι περισσότεροι κυνηγοί είναι πολύ πιο κοντά στην φύση από όσο είναι οι "ακτιβιστές οικολόγοι" τέτοιου τύπου. Και όταν λέμε κοντά στην φύση μιλάμε για άτομα που ζουν σε χωριό ή περνάνε τον περισσότερο καιρό τους στο χωριό, γνωρίζον πληροφορίες για την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής τις συνήθειες των ζώων, τα είδη των φυτών, τον βιολογικό τους κύκλο κ.α. πράγματα που πχ εγώ που μένω στην πόλη αγνοώ. Συνεπώς θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από εμένα να προστατεύσουν την φυσική ομορφιά μιας περιοχής καθώς επίσης και τα πλάσματα που ζουν εκεί αφού είναι ουσιαστικά μέρος της ζωής τους (εξαιρούνται οι ασυνείδητοι που κυνηγάνε ότι θέλουν όποτε θέλουν γιατί "μπορούν"). 3. Ως επί το πλείστον η κυνηγητική δραστηριότητα περιορίζεται σε λίγα θηράματα και όταν εκτελείται νομότυπα ελάχιστα επηρεάζει τον πληθυσμό των θηραμάτων. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι σύμφωνος με το κυνήγι, φοβάμαι τα όπλα, αλλά κατανοώ την δραστηριότητα ως μια σύνδεση με το παρελθόν.4. Όσον αφορά τις Αντι/ες τσουλάρες και τους νεο-ακτιβιστές-τραμπούκους οικολόγους που έχουν ξεπηδήσει αριστερά και δεξιά, λυπάμαι αλλά οι περισσότεροι λυμένα προβλήματα, όπως μεγάλο μέρος των απανταχού ακτιβιστών, έχουν γιαυτό και περιορίζουν την δράση τους σε θρασύδειλες "επιθέσεις" σε κρεοπωλεία κ.α. Επιπροσθέτως δεν έβγαλα κανέναν τρελό, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι όλοι τους.5. Δράση εναντίων του γυφτοπάζαρου που γίνεται κάθε Κυριακή στο σχιστό θα δούμε ή εκεί δεν πατάνε;
Το πιο σιχαμερό στην όλη ιστορία είναι το ποιούς θεωρούμε τρελούς και ποιούς όχι.Το να αρπάξεις ένα ντουφέκι και να θερίσεις (με δόλο) ζωές βρεφών για την ευχαρίστηση σου θεωρείται λογικότατο.Το να ρίξεις κόκκινη μπογιά σε έναν τοίχο - κάτι δλδ που διορθώνεται με ένα πινέλο - θεωρείται παράλογο. Μερικοί έκαναν και διάγνωση για φθόνο πέους (θα φοβούνται μάλλον μήπως τους το ματιάσουμε, τέτοιο που είναι).Γενικά, οι ψυχοαναλύσεις εκ του προχείρου περισσεύουν. Αστές που βαριούνται, δεν έχουν τι να κάνουν, ανία, τρέλα κλπ κλπ κλπ δραματικά. Ενώ το να θερίζεις ζωές με μια καραμπίνα είναι μια λογικότατη και απολύτως αποδεκτή διαδικασία. Οι δε κυνηγοί δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με το πέος τους.@Φάε το φαγητό σου: Όσο βλέπω την υποκρισία και την σκατοψυχιά γύρω μου να με πνίγει, δεν μπορώ να ηρεμήσω, ούτε και θέλω. Σου συστήνω με την σειρά μου να πας σε ένα άσυλο και βοηθήσεις στην θεραπεία ζώων που τα έχουν βασανίσει - με εκτρωματική σκληρότητα - οι φίλοι σου οι κυνηγοί. Σου εγγυώμαι ότι θα είναι πολύ καλό για την ψυχική σου υγεία.
Φιλτατε @Double Helix, το να περπατάς στα βουνά και τα λαγκάδια δεν σε κάνει απαραίτητα οικολόγο (ότι και να σημαίνει η λέξη), ούτε σε ευαισθητοποιεί στα όσα μαγικά και καταπληκτικά έχει να σου δείξει η Φύση.Έχω γνωρίσει ανθρώπους που τους έδειχνα ένα πανέμορφο ζώο - btw προστατευόμενο είδος - και το μόνο που είχαν να παρατηρήσουν ήταν "τι ωραίο που θα ήταν αυτό κοκκινιστό στον φούρνο με πατάτες".Το ότι η Ομορφιά βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, δεν σημαίνει ότι όλοι μας διαθέτουμε τα απαραίτητα όργανα (μάτια, μυαλό, ψυχή) για να την αναγνωρίσουμε. Εννοείται ότι δεν μπορώ να ξέρω προσωπικά όλους τους 600.000 κυνηγούς που ντουφεκάνε ανά την Ελλάδα. Έχω όμως επαρκείς εμπειρίες για να ξέρω ότι μια κάννη όπλου είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο στο να δεις την Φύση.Και όταν δεν μπορείς να την δεις, δεν μπορείς ούτε να την προστατέψεις. Άλλωστε τους κυνηγούς δεν τους ενδιαφέρει να είναι η Φύση ΟΚ. Τους ενδιαφέρει μόνο να υπάρχει κάτι για να ντουφεκίσουν.Και θα ξέρεις βέβαια ότι εκτρέφουν επίτηδες ζώα (ότι νάναι) προκειμένου να τα ξαμολήσουν στα χωράφια και να τα σκοτώσουν 1 μέρα αφού τα βγάλουν από το κλουβί. Είναι προστασία της Φύσης αυτό; Θυμάσαι μήπως τις μεγάλες φωτιές στην Ηλεία το 2006; Είχε καταστραφεί το σύμπαν. Και οι κυνηγοί απαίτησαν (και πήραν) άδεια κυνηγιού μέσα στα καμμένα. Ρώτα όποιον ειδικό θέλεις, ΟΛΟΙ θα σου απαντήσουν ότι μεγαλύτερη καταστροφή για την Φύση δεν μπορεί να υπάρξει. Όταν τα διερευνήσεις αυτά τα στοιχεία που σου δίνω, έλα μετά να ξανακουβεντιάσουμε για το πόσο σέβονται και αγαπάνε οι κυνηγοί την Φύση.Ούτε εγώ ανήκω στις Αντικυνηγετικές Τσουλάρες (μάλλον με εμποδίζει το φύλο μου). Και φυσικά καταδικάζω αυτό που κάνουν, σαν μη αποτελεσματικό. Δεν νομίζω ότι θα πετύχουν τίποτα έτσι.Αλλά το να βγάζουμε τρελές τις Τσουλάρες και να θεωρούμε λογικούς αυτούς που σκοτώνουν ότι κινείται (έστω και αν είναι σύμφωνο με τον νόμο) είναι υπερβολικό, άδικο και παράλογο.Μιας και μίλησες για νόμους: Θα το ξέρεις φαντάζομαι ότι οι κυνηγοί - με τα άπειρα κονδύλια που διαθέτουν - έχουν δικούς τους ανθρώπους μέσα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και επηρρεάζουν την κατασκευή των νόμων. Αυτό επίσημα λέγεται lobbying και θεωρητικά δεν είναι παράνομο.Αλλά στην περίπτωση μας, έχουμε βάλει (κυριολεκτικά) τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα.Ετσι έβγαλαν και τις άδειες για κυνήγι στα καμμένα, και πολλά πολλά πολλά ακόμα παραδείγματα.Το παράνομο παζάρι του Σχιστού είναι ντροπή για την χώρα μας και ντροπή και αίσχος για οποιονδήποτε θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σχεδόν όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν κάνει καταγγελίες, υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία, συγκεκριμένες μυνήσεις κλπ.Προς τιμήν της, η Ελληνική Αστυνομία έχει προσπαθήσει φιλότιμα να το κόψει όλο αυτό. Αλλά το Σχιστό είναι Αβατο. Στέλνουν 3 κλούβες με οπλισμένα ΜΑΤ και γυρνάνε άπραγοι - γιατί οι παράνομοι οπλοφορούν και δεν έχουν κανέναν δισταγμό να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους.Και εκεί που αποτυγχάνουν να επέμβουν ολόκληρες διμοιρίες από ΜΑΤ, μην περιμένεις από μια φούχτα ζωόφιλους να αναλάβουν αυτήν την δουλειά. Ζωόφιλοι είμαστε, δεν είμαστε τα navy seals. Και σε όλην αυτή την ιστορία είμαστε οι μόνοι από τους εμπλεκόμενους που δεν κρατάνε ντουφέκι. Οπότε οι δυνατότητες δράσης μας είαι περιορισμένες.
Harlan ειλικρινά αν δεν φωτοσυνθέτεις τότε και εσύ "καταστρέφεις ζωές" ζώων και φυτών προκειμένου να ικανοποιήσεις τις διατροφικές σου ανάγκες. Χάνεις όμως το νόημα: το να επιτεθείς με μπογιές απειλώντας έναν νόμιμο σύλλογο επειδή διαφωνείς με την φιλοσοφία των δραστηριοτήτων του είναι εμμονή για να μην πω φασισμός, δηλαδή φαντάσου να ρίξω μπογιές σε ποδηλατικούς συλλόγους επειδή οι ποδηλάτες κάνουν ότι τους κατέβει στον δρόμο. Μπορείς να διαμαρτυρηθείς πιο κόσμια. Το να εθελοτυφλείς επιλέγοντας την δράση σου σε μετριοπαθείς στόχους που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δύσκολα θα σε βλάψουν, την στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις σφυράς αδιάφορα τότε μιλάμε για θρασυδειλία. Και δεν περιμένω να πάνε οι ζωόφιλοι να διαλύσουν το παζάρι του σχιστού αλλά θα μπορούσαν να μοιράσουν δέκα φυλλάδια στην Ομόνοια σχετικά με τα αίσχη που γίνονται εκεί.Επίσης για πολλοστή φορά αναφέρω ότι δεν έβγαλα τις τσουλάρες τρελλές, αυτό είναι δικό σου πόρισμα. Μικροαστικοί χομπίστες είναι.
Όλα είναι σχετικά και συζητήσιμα σε αυτήν την παλιοζωή @Double Helix. Συμφωνώ μαζί σου, ότι δεν μπορούμε να ρίχνουμε κουβάδες με μπογιές σε όποιον δεν μας αρέσει - αν και ο κόσμος μας θα γινόταν έτσι πιο πολύχρωμος ;-)Καταδικάζω λοιπόν το ρίξιμο μπογιάς και τους βανδαλισμούς.Από την άλλη μεριά, θεωρείς τις ακτιβίστριες σαν "μικροαστές χομπίστριες" (δικά σου λόγια). Και γράφεις για τους κυνηγούς ότι πρόκειται για "μετριοπαθείς στόχους που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δύσκολα θα σε βλάψουν" (πάλι δικά σου λόγια).Επειδή σε εμένα μου έχουν κολλήσει οι κυνηγοί κάννες τον κρόταφο, όταν προσπαθούσα να ελευθερώσω το ζώο που βασάνιζαν και επειδή εσύ (υποθέτω ότι) δεν έχεις ζήσει αυτήν την έντονη εμπειρία, επέτρεψε μου να έχω μια πιο προσωπική άποψη σχετικά με το κατά πόσο είναι μετριοπαθείς και κατά πόσο μπορούν να βλάψουν κάποιον οι κυνηγοί.Αυτά και σταματάω εδώ, χάρηκα όμως την κουβέντα μαζί σου.
Εμένα πάλι το όνομα τους είναι το μόνο που αρέσει. Και προφανώς δεν περιμένουν να τους/τις πάρει κάποιος σοβαρά. Δεν το κάνουν γι'αυτό. Πρόκειται για εσωτερικά "καλλιστεία" της σέκτας (woke φεμινίστριες 3ης γενιας)
Εγώ πάλι βλέπω μια εμμονή με τους άντρες που μπορώ μόνο να την ερμηνεύσω ως φθόνο πέους. Δεν είναι φεμινίστριες, γελοίες είναι, που θεωρούν τις γυναίκες ανώτερες. Οι φεμινίστριες υποτίθεται πιστεύουν στην ισότητα. Όσο για το όνομα επιμένω στη θέση μου. Πιο γελοίες δε θα μπορούσαν να γίνουν. Η αστυνομία πάντως θα τις πάρει στα σοβαρά.