Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου

Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου Facebook Twitter
1

Εντοπίστηκε η σορός του χειριστή του Mirage 2000-5, που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου την Πέμπτη το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε τη σορό του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του Μιράζ.

Ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο πιλότος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Πολλοί ψαράδες από τη Σκύρο και κοντινά νησιά πήραν μέρος στις έρευνες, καθώς το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, ο αντιπτέραρχος Κώστας Ιατρίδης δήλωσε, στην ΕΡΤ, πως η χαμηλή νέφωση και η αφρικανική σκόνη αποτέλεσαν σοβαρό εμπόδιο για τον άτυχο πιλότο, καθώς είναι πολύ πιθανό να έπαθε παραίσθηση, κάτι που το παθαίνουν οι πιλότοι όταν βρίσκονται σε τέτοιες συνθήκες.

Όπως είπε ο κ. Ιατρίδης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγεις από την παραίσθηση και ο μόνος τρόπος είναι να πιστέψεις στα όργανα, και αυτό  λένε και οι κανόνες και οι σχολές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Πρόσθεσε ότι καμιά φορά είναι τόσο έντονη η αίσθηση της παραίσθησης, που δεν πιστεύεις στα όργανα και πας να διορθώσεις την κανονικότητα γιατί νομίζεις ότι είσαι σε κλίση ή ανάστροφα και εκεί χειροτερεύεις την κατάσταση.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η οικογένεια της Κυριακής καταγγέλλει παρεμπόδιση των Αρχών

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η οικογένεια της Κυριακής καταγγέλλει παρεμπόδιση των Αρχών

Οι συνήγοροι της οικογένειας της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, υποστηρίζουν ό,τι παρακωλύθηκε η έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου καθώς και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
NEWSROOM
Αίτημα αποφυλάκισης Κασιδιάρη: «Εκκρεμεί ποινική δίωξή του» υπενθυμίζουν οι δικηγόροι των Αιγύπτιων ψαράδων

Ελλάδα / Αίτημα αποφυλάκισης Κασιδιάρη: «Εκκρεμεί ποινική δίωξή του» υπενθυμίζουν οι δικηγόροι των Αιγύπτιων ψαράδων

Τα πεπραγμένα του Ηλία Κασιδιάρη κατά την έκτιση της ποινής του για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», υπενθυμίζουν οι δικηγόροι των Αιγύπτιων ψαράδων
NEWSROOM
Πάρις Καρβουνόπουλος μετά το εγκεφαλικό στην Πάρο: Είναι δυνατόν το νησί να έχει αξονικό χωρίς χειριστές;

Ελλάδα / Πάρις Καρβουνόπουλος μετά το εγκεφαλικό στην Πάρο: «Είναι δυνατόν το νησί να έχει αξονικό χωρίς χειριστές;»

«Είναι δυνατόν ένα πλούσιο νησί των Κυκλάδων να διαθέτει ένα ασθενοφόρο; Έζησα ως ασθενής την αγωνία του πληρώματος που έπρεπε να διαχειριστεί 1,2 και 3 περιστατικά μαζί… Πραγματικός εφιάλτης» ανέφερε ο Πάρις Καρβουνόπουλος
NEWSROOM
Πετρούπολη: Συνελήφθη στη Λιόν ο 39χρονος που πυροβόλησε άνδρα έξω απο νυχτερινό κέντρο

Ελλάδα / Πετρούπολη: Συνελήφθη στη Λιόν ο 39χρονος που πυροβόλησε άνδρα έξω απο νυχτερινό κέντρο

Στη Λιόν της Γαλλίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 33χρονου, στις 10 Σεπτεμβρίου 2023, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη
NEWSROOM
Μαγιορκίνης για AstraZeneca: Το όφελος από τον εμβολιασμό ήταν κατά χιλιάδες φορές υψηλότερο

Ελλάδα / Μαγιορκίνης για AstraZeneca: Το όφελος από τον εμβολιασμό ήταν κατά χιλιάδες φορές υψηλότερο

«Εξαιρετικά σπάνια η παρενέργεια των θρομβώσεων» διευκρινίζει ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, βάλλοντας εναντίον της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας που επανέρχεται στο προσκήνιο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετά τα μεγάλα λόγια ήρωας κλπ για τον πιλότο θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για την οικογένειά του, όπως σύνταξη, επίδομα ή να προσληφθεί άμεσα η σύζυγος σε υπηρεσία της αρεσκίας της ή σε ΔΕΚΟ για να έχουν αξία οι φιλοφρονήσεις και μη μου πει κανείς ότι δεν προβλέπεται από το νόμο, άμεσα να ψηφισθεί, αλλιώς θα είστε για γέλια και κλάματα.