ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2018 | 22:24

Καλοί μου σχολιαστές.

Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί δεν απαντάτε σε μια απλή ερώτηση αφού μπαίνετε στον κόπο να σχολιάσετε; Είμαι αυτή που δεν αντέχει τη φωνή του και σας είπα πως δεν θα πάω στο ραντεβού και δεν ξέρω αν πρέπει να πω την αλήθεια. Δηλαδή καταλαβαίνω πως δεν θα έπρεπε να το πω χύμα αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία μιλάμε καιρό κάθε μέρα και αύριο ήταν να βρεθούμε. Όταν είμαστε μπερδεμένες και δεν ξέρουμε τι θέλουμε μας λέτε ανώριμες όταν ξέρουμε χίλια τα εκατό τι θέλουμε και τι δεν μπορούμε δεν μας παίρνετε στα σοβαρά. Σας είπα πως δεν θέλω να πάω σε τι γλώσσα να το γράψω δεν σας ρώτησα να πάω ή όχι σας είπα ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Το πρόβλημά μου ήταν τι να του πω όχι αν θα πάω ή όχι. Τελικά του έστειλα και του είπα την αλήθεια δεν βρήκα άλλη δικαιολογία ότι έγινε έγινε τώρα και λυπάμαι αλλά τι να κάνω δεν μπορώ. Όσο για εσάς αν θέλετε να βοηθήσετε σχολιάστε επί του θέματος και σε αυτό που σας ρωτάνε, γράψτε και ότι άλλο θέλετε αλλά ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στο ερώτημα δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να παίρνετε στα σοβαρά εμάς που εξομολογούμαστε όταν σας λέμε πως κάτι δεν το θέλουμε και δεν το αντέχουμε. Ευχαριστώ.
17
 
 
 
 
σχόλια
Θα σε πηγαινα στο πιο ακριβο εστιατοριο,θα παραγγελνα οτι πιο ακριβο εχει μεσα ο καταλογος,θα ετρωγα τον κωλο μου χωρις ελεος και μετα θα ελεγα οτι παω για κατουρημα και θα την κοπαναγα τρεχοντας αχαχαχχχχχχχ εμμμ συγνωμη που πηγε ο κυριος που ηταν μαζι μου? ο κυριος εφυγε,κυρια αχαχαχ, λος πουλος
Τι να πω περαστικά διακρίνω ένα υφακι ή μήπως οχι; τα είπαν όλα τα παιδιά... Άλλη φορά δεν απαντώ σε λ@λ@κιες να μας την λενε κιόλας να τν βρείτε μόνοι σας τν άκρη ... Και καλά μυαλά..
Εγώ προσωπικά απαντώ στις εξομολογήσεις που μπορώ να δώσω μια συμβουλή με βάση τα δικά μου βιώματα. Δεν έχω θέμα με τη φωνή στους άντρες πάντως .
Μα και το να σου πει κάποιος ότι βρίσκει το θέμα της φωνής, δευτερεύων και ότι καλό θα ήταν να δώσεις μια ευκαιρία, δεν είναι εκτός θέματος.Αν δεν σου άρεσε το παράδειγμα με τον Beckham, το δέχομαι-το χιούμορ είναι υποκειμενικό.Συγγνώμη που δεν σχολίασα με περισσότερη σοβαρότητα-συμβαίνει συχνότερα απ'ότι επιδιώκω. :) Από 'κει και πέρα, για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ κάποιον που ξέρει να μιλάει, κι ας μην έχει και ραδιοφωνική φωνή,παρά κάποιον που ασχολείται με παπάρες και έχει ηχόχρωμα που παραπέμπει σε Αιμίλιο Χειλάκη.Αν μου είχε κάτσει ο συνδυασμός, ίσως να ήμουν και παντρεμένη τώρα. :DΚαι τέλος, η ειλικρίνεια δεν χρειάζεται να είναι διεξοδική σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ προσωπικά θα εκτιμούσα μια "στεγνή"χυλόπιτα, χωρίς να φορτώνομαι με περιττά σχόλια για τη φωνή μου που δεν είναι καυλιάρικη αρκετά, τα χέρια μου που παραείναι τριχωτά, τον ποπό μου που δεν φέρνει στης Beyonce και πάει λέγοντας.Δε θέλω να κάνω, αυτό που δε θέλω να μου κάνουν.Δικαίωμα του καθενός να μη του αρέσω και να μην τον φτιάχνω, αλλά δεν χρειάζεται να μου πετάει στα μούτρα και τον λόγο. Αυτά... Καλό βράδυ και καλή συνέχεια στην αναζήτηση.
Όσοι σχολίασαν, σου είπαν την άποψη τους και πώς βλέπουν οι ίδιοι το, εχμ, θέμα σου, από τη δική τους προσωπική ματιά. Το να σταχυολογήσεις τις απαντήσεις τους και να κρατήσεις αυτό/αυτά που ίσως χρειάζεσαι, είναι αποκλειστικά δική σου δουλειά, όχι δική τους, καθώς το τελευταίο πράγμα που κάνουμε εδώ, είναι να δίνουμε μασημένη τροφή για να μην κουράζεστε οι εξομολογούμενοι στα όποια σημαντικά/ασήμαντα θέματα θέτετε εσείς οι ίδιοι προς συζήτηση. Απόψεις εκθέτουμε. Εντελώς υποκειμενικές και προσωπικές. Αν σας βοηθούν και κάπου/κάπως, καλώς. Από την άλλη, τι ακριβώς θέλεις τώρα; Τα λεφτά σου πίσω;
Γιατι ετσι γουσταρουμε!! Μεταξυ μας και πολυ σοβαρα ασχοληθηκαν!! Δεν θες να βγεις με καποιον και σε νοιαζει και πως θα σε χαρακτηρισει. Και το κανεις και μεσανατολικο.Ασε μας κουκλιτσα μου!!
Παντως οπως εγραψα και στην προηγουμενη εξομολογηση σου οτι και σε μενα η φωνη παιζει ρολο σ΄εναν αντρα, καλυτερα να αποφευγεις τις διαδικτυακες γνωριμιες τοτε αφου ειναι τοσο σημαντικο χαρακτηριστικο για σενα.
Δε σχολίασα στην εξομολόγησή σου διότι δεν τη βρήκα ενδιαφέρουσα για να είμαι ειλικρινής, ούτε ότι θα μπορούσα να συνεισφέρω κάτι στο ερώτημά σου: δε θα σου συνιστούσα να πεις ένα ψέμα του στυλ ότι αρρώστησε η γάτα, η γιαγιά ή η κολλητή σου για να μην πας, ούτε ότι σε έπιασε γαστρεντερίτιδα να κλειστείς στην τουαλέτα.Είδες όμως που ούσα ειλικρινής, τελείωσες μία και καλή;;; Άρα, το θέμα δεν ήταν η μη απάντηση στο ερώτημά σου, αλλά το ίδιο το (αφελές κατ' εμέ) ερώτημα. Τέλος, θα έλεγα ότι δεν μπορείς εκ των προτέρων να περιχαρακώσεις το τι θα σου απαντήσει κάποιος σχολιάζοντας. Η κριτική εξάλλου είναι πηγή προόδου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ