ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2018 | 21:02

5 μέρες περίπου...

Γεια σας. Πριν περίπου 5 μέρες η γάτα μου έφυγε απο το σπίτι και απο τότε δεν έχω ιδέα που είναι και τι κάνει. Είναι περίπου ενός έτους και στειρωμένη. Έψαξα σε όλο τον οικισμό και δεν βρήκα κάτι που να αποδεικνύει οτι τη πάτησε αμάξι ή οτι έφαγε φόλα. Αρκετοί μου είπαν οτι τα γατιά έχουν την τάση να φεύγουν για μερικές μέρες και μετά να επιστρέφουν. Να ελπίζω οτι θα γυρίσει και η δικιά μου; Δεν μπορώ και ούτε θέλω να πάρω άλλο γατί. Σημειώστε οτι μένω σε μονοκατοικία με αυλή σε μια κωμόπολη στη βόρεια Ελλάδα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή είναι στειρωμένη τότε δεν θα ψάχνει για κεραμιδόγατο για τις ανάγκες της, άρα θα έπρεπε να είχε γυρίσει σπίτι μετά απο τόσες μέρες. Κοίτα γενικά γύρω σε όλη την περιοχή και ρώτα τους γείτονες αν είδαν κάτι. Θα βοηθήσει να βάλεις αφίσες με την εικόνα της οτι την ψάχνεις και αν έχεις φβ, κάνε οτι μπορείς. Ελπίζω να είναι καλά και να την βρεις σύντομα (εκτός αν ήταν όμορφη και σου την έκλεψαν).