ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2018 | 14:12

Απελπισμένη....

Είμαι 27 χρονών και ο φίλος μου 40. Στην αρχη ηταν ολα καλα μεχρι που ξεκινησε το προβλημα... Μου δηλωσε οτι εχει αδυναμία στις πιτσιρίκες!! Συνέχεια με μειώνει και με αποκαλεί γρια.... Μου λεει οτι ειναι λίγα τα ψωμιά μου και πως θα με αφήσει για μια μικρότερη.... Δεν αντεχω αλλο.... Ζω συνέχεια με το φόβο οτι θα με εγκαταλείψει και δεν μπορω να κάνω τιποτα για αυτο... Πως να γυρισω πισω το χρονο και να γινω παλι 20 χρονων για να με θελει??
19
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου οι πιτσιρικες του αρέσουν η είναι παιδεραστης? Συγνώμη κ όλας. ..αλλά ήδη είσαι πιτσιρικά 27 εσύ κ αυτός 40 για πιό μικρές μάλλον ανωμαλία το κόβω όπως κ ο κάθε νορμάλ άνθρωπος εδώ μέσα. ..μάλλον κ εσύ δεν πας καλά όμως με αυτά που γράφεις. ..
Εύχομαι να κάνεις πλάκα σε όσα λες!Να είναι ένα κακόγουστο αστείο όλο αυτό γιατί,αν όντως υπάρχετε τέτοιες γυναίκες και τα εννοείται καλά κάνουν και μας κράζουν μετά οι άντρες!!!ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?????
Στανταρ τρολλιά. Αλλά γουστάρω να πετάω ένα μεζεδάκι στα μπας-κλας τρολλάκια.Μην κάνεις παιδιά, σε παρακαλώ. Προστάτεψε το ειδος του Homo Sapiens από τα εμφανώς ελαττωματικά γονίδια σου.
Αν είναι δυνατόν ο 40χρονος να λέει εσένα γριά που είσαι πολύ μικρότερη του. Σαν να πηγαίνω εγώ που είμαι 75 κιλά και να λέω σε κάποιον που είναι 60: φίλε είσαι χοντρός. Έλεος λίγη αξιοπρέπεια δείξε
Η λύσις είναι μία αγαπητή και λέγεται Κρυογονική! Θα μπείτε -σήμερα κιόλας δια την αποφυγήν περεταίρω σιτέματος- σε βαθιά ψύξη και σε καμιά δεκαριά χρόνια, ένα μισάωρο στο φούρνο μικροκυμάτων κι έτοιμη! Θαύματα η επιστήμη!Αυτός 50άρης, εσείς κρουστή -και λόγω πάγου- 27άρα... καλά στέφανα (θα ευχηθώ από τώρα)!ΥΓ. Αν δεν είστε τρολ, φροντίστε να γίνετε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ