ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 14:10

Αουτς.

Το αγόρι μου μου είπε ότι η σχέση μας νιωθει οτι τον αποσυντονιζει από το να ακολουθησει τους στοχους του. Οτι νιωθει οτι βρισκεται στον μικροκοσμο της σχεσης και οτι νιωθει λιγοτερο αποδοτικος γιατι τ οπως εχει δεθει τοσο μαζι μου και με σκεφτεται συνεχεια του δημιουργει ενα ψευτικο αισθημα κορεσμου και ασφαλειας. Ηταν ότι χειροτερο μπορουσε να μου πει γιατι θελω να τον παρακινω να κανει πραγματα και να πιανει τους στοχους του και να τον βοηθαω αλλα τελικα γινεται το αναποδο. Το κορυφαιο ηταν οτι επειδη ειμαστε μες τα μελια νιωθει να χανεται. Οτι πιο ηλιθιο εχω ακουσει. Εγω ηξερα οτι ο ερωτας σε παρακινει και σου δινει εμπνευση οχι το αναποδο. Ειπε επισης οτι με κραταγε επιτηδες σε αποσταση ωστε να μην συμβει αυτο και οτι δεν τα καταφερε να με κρατησει μακρια. Νιωθω πως οσα εχω κανει για να ειμαι καλη συντροφος λειτουργουν αναποδα και νιωθω σαν βαρος ενω θα μπορουσα να ειμαι κατι πολυ περισσοτερο. Λεει ότι πριν απο εμενα διαβαζε πιο πολυ και ηταν καλυτερος. Αντε μου στα τσακιδια .
11
 
 
 
 
σχόλια
Ο έρωτας παιδεύει. Υπάρχουν φορές που λέμε στον άλλο "φύγε απ'τη ζωή μου, με καταστρέφεις, σε μισώ" ενώ εννοούμε "σε θέλω πιο πολύ". Έχε και αυτό κατά νου. :)
Από ότι κατάλαβα επειδή έχω πάθει κάτι παρόμοιο μάλλον θέλει να εστιάσει σε κάτι άλλο αυτή την περίοδο , ίσως σπουδές εξωτερικό ή κάτι τέτοιο και δεν ξέρει πώς να στο πεί . Πα΄νρως σίγουρα δεν νιώθε το ίδιο με εσένα .
Οφείλεις πάντως να καταλάβεις ένα πραγμα. Όταν ο άλλος σου παραθετει λόγους/δικαιολογίες για να χωρισετε, μη το συζητάς. Φύγε. Ή θα καταλάβει το λάθος του ή θα τελειώνετε σύντομα.Να συζητάς με αυτούς που θέλουν να σώσουν τη σχέση σας. Εκει τα επιχειρήματα και η προσφορά σου στη σχέση έχουν βάρος και αξία. Όχι σε αυτούς που σε εχουν ήδη χωρίσει στο μυαλό τους.
Fab εγω είμαι :/ Οταν καταλαβε οτι αισθανθηκα ασχημα με αυτο που ειπε, εξηγησε οτι η σχεση μας ειναι επιλογη του και οτι δεν θελει με τιποτα να την διακοψει, αλλα πως το γεγονος οτι το μυαλο του φευγει εξαιτιας της σχεσης και δεν εχει την ιδια αποδοση ειναι αληθεια. Αυτο με κάνει να νιωθω αποτυχια εν μερη γιατι προσπαθω με καθε τροπο να τον ενθαρρυνω και θα χαρω αφανταστα αν καταφερει οσα θελει. Απο την στιγμη που μπηκε στον κοπο να το αναφερει , εγω πλεον το θεωρω σαν προβλημα προς επιλυση.
Κακώς το αισθάνεσαι σαν δική σου αποτυχία.Είσαι η σχέση του κι όχι ο προπονητής του,ο φροντιστής ή ακόμα και γονιός του.Δεν είναι δική σου δουλειά να τον προγκάς να διαβάσει.Δεν προετοιμάζεστε μαζί για τις εξετάσεις του.Δε θα πάρετε μαζί πτυχίο.Μια συμπαράσταση φυσικά απ'την πλευρά σου πρέπει να την έχει.Και κατανόηση επίσης,που μπορεί να έχει πιο περιορισμένο χρόνο.Αλλά αν δεν μπορεί να στρώσει κώλο ή δε βρίσκει κίνητρα γενικά στη ζωή του,δε φταις εσύ.
Να του πεις να ωριμάσει λοιπόν και να συγκεντρώνεται όταν πρέπει στα μαθήματα του και όταν πρέπει σε εσένα. Εξαιρετικά βλακώδες να κατηγορεί τη σχέση σας για τη δικη του ανεπάρκεια να ανταποκριθεί στις φοιτητικές του υποχρεώσεις.