ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 19:07

το θεωρω τραγικο...

ερχεται καποια στιγμη που γνωστοι σου θα θελησουν να σου κανουν ενα προξενιο αν εισαι μονος-η. αλλα το ατομο που σου προτεινουν πως γινεται παντα να ειναι καποιος-α που δεν θα τον ηθελαν για το δικο τους παιδι?φυσικα ακους ολη αυτη τη σαλτσα αν προκειται για κοπελα ειναι ομορφη,σοβαρη,σεμνη, σπουδαγμενη, εχει προικα σπιτι κτλ κτλ.αν προκειται για αντρα ειναι ομορφο παιδι, απο καλη οικογενεια, εχουν λεφτα, εχει την ταδε δουλεια κτλ κτλ. η αληθεια συνηθως ειναι πολυ μακρια απ ολα αυτα...το ατομο συνηθως δεν διαθετει την εμφανιση ετσι οπως την παρουσιαζουν αλλα ουτε και λεγειν...γιατι αν ηταν διαφορετικα δε θα σου αραδιαζαν τα προσοντα που αφορουν τα περιουσιακα στοιχεια και τα χρηματα λες και εισαι ατομο που το νοιαζει να εξασφαλιστει οικονομικα.κι οταν η απαντηση σου ειναι αρνητικη ακους και το εξης κορυφαιο...ε τι περιμενεις στην ηλικια σου να ερωτευτεις? 30 ειμαι οχι 105 ...που κι 105 να ημουν δλδ δικαιωμα μου θα ηταν να θελω να παντρευτω απο ερωτα κι οχι απο καμμενο συνοικεσιο...ευχαριστω δε θα παρω.οικογενεια θελω να κανω οχι οικονομικο συνεταιρισμο.
21
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ το ψαχνεις, εξομολ.Βγες (να τους κάνεις το χατήρι), πες τους δε σου άρεσε, και όταν ρωτήσουν αν περιμένεις να ερωτευτείς σε αυτή την ηλικία πες ναι. Αν επιμείνουν θυμισε τους ότι γεροι έχουν ξελογιαστει από ανατολικό μπλοκ και τη Ρουλα Βροχοπούλου.
Το βρίσκω εξίσου τραγικό με το να σε συμβουλεύουν διάφοροι να κάνεις πράγματα που εκείνοι δε θα τα έκαναν ούτε με σφαίρες. Κανονικά δεν πρέπει να δίνεις σημασία, ούτε να πέφτεις ψυχολογικά, απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι οι άλλοι δε θέλουν πάντα το καλό σου!! ;)
χαχα και συνήθως όταν παρατονίζουν κάτι/κάποια λείπε κάτι άλλο (σημαντικό)! Μια χαρά τρόπος γνωριμίας είναι και αυτός, απλά έχει σημασία να το προτείνει ένας άνθρωπος με ειλικρινές ενδιαφέρον και για τους δύο εμπλεκόμενους, και να το κάνει γιατί πραγματικά πιστεύει ότι θα ταίριαζαν και αξίζει να γνωριστούν! και όχι για να βολέψει τον έναν από τους δύο, για να σου πουλήσει εκδούλευση, ή για να ικανοποιήσει δικές του ανασφάλειες (μη σου βρουν και καλύτερο από αυτόν που βρήκε το δικό τους παιδι ;-) )!
Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου, μήπως σου προξενεύουν έναν άνθρωπο που νομίζουν πάνω-κάτω ότι σου ταιριάζει; Φανταστικό παράδειγμα: σου προξενεύουν έναν άνθρωπο έξω καρδιά επειδή είσαι κι εσύ έξω καρδιά ενώ το δικό τους το παιδί ταιριάζει με πιο μαζεμένους ή συνεσταλμένους ανθρώπους.
Ναι ρε! Το εχω κανει διαχρονικη παρατηρηση αυτο που σου λεω! Αν ειναι κελεπουρι ο αλλος οχι συνοικεσιο αλλα χαλαστρα με ολα τα μεσα θα σου κανουν. Αν τον εχουν για πεταμα θα στον γνωρισουν!
Θελεις να κανεις το μεταφραστη για μια φιλοφρονηση που εκανα (δεν ειχα εκφερει καποια αποψη για να μας πεις τη γνωμη σου) και βγαινεις και θιγμενη?!?! Τελος παντων δεν εχει κανενα νοημα η συνεχηση αυτης της χαζομαρας.
Αν και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, να σε ενημερώσω ότι αρκετά από τα "προσόντα " που αναφέρεις τα θεωρούν πολύ σημαντικά για το αν θα προχωρησει η σχέση σας ακόμη και άτομα που θα σε πλησιάσουν εξω αυθόρμητα.Κυρίως στις επαρχιακές πόλεις όπου όλοι είναι γνωστοί δεν μπορείς να το αποφύγεις. Κάποια στιγμή θα σου πετάξει την ερώτηση αν το παραλιακό οικόπεδο θα το πάρεις μόνος η από μισό με την αδελφή σου.Δεν είναι όλοι έτσι φυσικά ! Κάποιοι /ες κάνουν όνειρα με την καρδιά και οχι με το μυαλο και βλέπουν τα πράγματα πιο αθώα https://youtu.be/umT9S_4mypY
Το ''συνοικέσιο'', υπό την έννοια του να έρθουν μέσω τρίτων σε επαφή δύο εκ των προτέρων άγνωστοι, δεν το θεωρώ εξαρχής ''κατακριτέο'' ούτε απορριπτέο. Οι άγνωστοι, μέσω των γνωστών, συγγενών και φίλων γνωρίζονται κατά κανόνα. Και οι ''γνωστοί'' και συγγενείς, έμμεσα κατά βάση, επηρεάζουν την κρίση των ''αγνώστων'' για το ''καλό παιδί'' ή το ''καλό κορίτσι'', όπως και το αντίθετο. Αυτό είναι άλλο όμως από το να καταλήγει σε ''διαφήμηση εμπορεύματος'', όπως αυτή την οποία περιγράφεις, και η οποία κατά κανόνα είναι παραπλανητική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ