ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2018 | 18:16

Πως νιώθει

Πως νιώθει μια γυναίκα που έχει κλείσει και ξεπεράσει τα 30? Σήμερα μπαίνω στα 35 και νιώθω ήδη γερασμένη.Ούτε στα τηλέφωνα απαντάω ούτε κόσμο θέλω να δω.Γιατί? Γιατί δεν έκανα όλα εκείνα που ήθελα να κάνω αλλά δεν τόλμησα? Γιατί άφησα τη ζωή μου να ξοδευτεί στο πουθενά? Γιατί δεν έζησα?
9
 
 
 
 
σχόλια
Και μην ξεχνάς την Ταμίλα (Κουλιεβα). Τσίμπησε Αιμίλιο (Χειλάκη, με πετροκέρασο χειλάκι) στα νιάτα του και έβγαλε γερά γούστα...Πως το λέγανε το γαμοσίριαλ....Η ζωή που δεν έζησα....
Λοιπόν ε??? ΣΗΚΩ!!!!Που και τι ώρα θα κάνουμε το πάρτυ???Θα σβήσεις τουρτάρα και άσε τώρα αυτά που σκέφτεσαι κάτω!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!! Πες μου ώρα και μέρος! Θα πάμε να χορέψουμε και να ξεκινήσεις να ζεις όσα δεν έζησες από αύριο κιόλας! :-*ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!
Αφού καταφέραμε αρκετοί εδω μέσα να τα φτάσουμε και να τα περάσουμε τότε μας αξίζουν συγχαρητήρια ακόμα και αν φάγαμε τα μούτρα μας με διάφορους τρόπους. Άλλοι ούτε ενα όνειρο δεν έχουν προλάβει σε αυτή τη ζωή, οπότε είσαι μια χαρά. Ξεκίνα να ζεις τώρα, υπάρχει χρόνος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ