ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2018 | 21:12

Ωραίος σαν Έλληνας .......

...... μόνος σαν μαλ (το κύριος στην καθομιλουμένη).Εξομολογούμαι ενω ειμαι εμφανίσιμος , με εργασια , σπίτι ,σωματικά υγιής 45αρης (σαν τον Πάνο Ιωαννίδη ένα πράγμα αλλα χωρίς την δημοσιότητα του) δεν έχω κάνει ποτε στην ζωή μου σχέση (άλλοτε αυτες που με ήθελαν δεν τις ήθελα και απο ένα σημείο και μετά αυτες που ήθελα δεν με ήθελαν ).Τι να κάνω - αναγκα και θεοί πείθονται - την έβγαζα στα μπορντέλα.Θα ήθελα απαντησεις απο κοπέλες για το παρακάτω θεμα μου Δεν ξέρω αν κάποτε γνωρίσω μια κοπέλα που να με θέλει και να την θέλω πως θα το πάρει που θα την πω ότι δεν είχα κανει σχέσεις!!!!Γιάννης
8
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως μπράβο σου που έχεις καταφέρει ακόμη να ελπίζεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Προσωπικά πλησιάζω τα 40 και είμαι στην ίδια φάση. Εχω σταματήσει πια να ελπίζω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.Επίσης θετικό που έχεις αυτοπεποίθηση και θεωρείς ότι είσαι ωραίος.
Λοιπόν, παίδες, σχετικά με τα τρολ και τα συναφή. Επειδή κάτι μας φαινεται ξένο ή προκλητικό η μη λογικό, δε σημαίνει ότι είναι απαραιτητα και τρολ. Έχω κάνει ουκ ολίγες εξομολογήσεις εδώ μέσα που ήταν ΚΑΡΑΤΡΟΛ, κι όμως κανείς σχολιαστής (εξ όσων ησχοληθησαν) δεν πήρε χαμπάρι περί του τρολικου χαρακτήρος των. Μάλιστα κάποιοι σχολιαστές επεδόθησαν σε πρωτοφανεις κοκορομαχιες προκειμενου να υποστήριξουν με επιχειρηματα τις προσωπικες συμβουλες που έδιναν ουσιαστικά για ένα ανύπαρκτο, αλλά αληθοφανές, πρόβλημα που σκαρφιστηκα ως τρολιαρης εξομολογούμενος.Αντιθέτως, κάποιες προσωπικές μου ιστορίες θεωρήθηκαν ως τρολ επειδή ήταν ας πούμε εκτός τόπου και χρόνου, πλην όμως πικρα αληθείς.Και ξέρετε, καλύτερα να αποδέχεται η νοημοσύνη μας να πέφτει θύμα των τρολ, παρά να χλευαζουμε εξομολογήσεις που φαίνονται ως τρολ, γιατί αν έστω και μια στο εκατομμύριο δεν είναι τρολ, υπάρχει ο κινδυνος να πληγωθεί ο εξομολογουμενος απο τη χλευη μας.
Αργησες να ζητήσεις βοήθεια ειδικού. Αδυνατώ να πιστεψω ότι επί 30 χρόνια (από τα 15 σου) δεν κατάφερες να συνάψεις έστω μία σχέση συντομή με κοπέλα και μολαταυτα θεωρείς την περιπτωσή σου φυσιολογική.
Το ότι είναι τρολιά, το θεωρώ σοβαρό ενδεχόμενο, αλλά το αντιπαρέρχομαι με θετική διάθεση.Από εκεί και πέρα, μολονότι απευθύνεσαι σε γυναίκες, θα σου έλεγα πως όσα λιγότερα γνωρίζει η σύντροφός σου για το παρελθόν σου, τόσα λιγότερα κινδυνεύεις να ''χρησιμοποιηθούν εναντίον σου'' σε ανύποπτη στιγμή.Μία ελάχιστη επισήμανση: σε μία σχέση, η ''απόλαυση'' μέσω της σεξουαλικής πράξης, είναι αμφίδρομη, και όχι μονόδρομη όπως πιθανόν έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.Εύχομαι τα καλύτερα.
αν φτάσετε στο σημείο να αρέσει ο ένας στον άλλον, αν υπάρξει συγχρονισμός δλδ , ε, γιατί να τη χαλάσει το παρελθόν σου? Αυτό με τα μπορντέλα βέβαια θα μπορούσες να το παραλείψεις..για αρχή..κ να πεις ότι έκανες επιφανειακές-σαρκικές σχέσεις χωρίς συναίσθημα..Αλήθεια αυτές που σε ήθελαν γιατί δεν τις ήθελες? Κ αυτές που ήθελες ήταν στα κυβικά σου?Το ότι βρίσκεις πάντως εκτόνωση εκεί που τη βρίσκεις κ όπως τη βρίσκεις δε βοηθά, νομίζω, στο να σε φέρει πιο κοντά στη δημιουργία μιας σχέσης..Σίγουρα κάτι κάνεις,σκέφτεσαι,θέλεις λάθος..ίσως κ μόνο τώρα να ένιωσες την ανάγκη μιας σχέσης..Σου εύχομαι τα καλύτερα.