ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2018 | 17:45

σε εκεινη την κοπέλα

2017, σε αστικό λεωφορείο:Συνήθως κάθομαι γαλαρία αλλά δεν υπήρχε θέση.Έτσι κάθισα κάπου στο κέντρο.Μπαίνει μέσα νεανίς, γύρω στα 25.Γύρω μου αρκετούτσικες θέσεις.Επιλέγει να κάτσει δίπλα μου, δεν ξέρω γιατί.Την κοιτώ μία φορά.Σκέφτομαι από μέσα μου: Είστε πολύ όμορφη δεσποινίς.Σωπαίνω. Όπως πάντα.Με κοιτάει δύο φορές όπως την βλέπω με την άκρη του ματιού μου κι αρχίζει να παίζει με τα μαλλιά της.Πέντε λεπτά μετά ενώ γυρνάει προς το μέρος μου της λέω:-Συγνώμη αλλά είναι κρίμα να μη σου πω ότι είσαι πολύ όμορφη.Με κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και μου λέει: Σε ευχαριστώ πολύ.Της συστήνομαι.Μου συστήνεται.Ένα λεπτό μετά σηκώνεται από δίπλα μου και φεύγει. Πάει και κάθεται σε άλλη θέση, αρκετά μπροστά μου. Η θέση που κάθισε, όπως και άλλες, ήταν άδειες και όταν μπήκε μέσα στο λεωφορείο.Συμπέρασμα: Τι ήθέλα και μίλησα αφού η μητρική μου γλώσσα είναι η σιωπή.Αν δεν της έλεγα τίποτα, θα εξακολουθούσε να κάθεται δίπλα μου.Ξέρω ότι ίσως να είχε σχέση, ίσως να αισθάνθηκε αμήχανα, ίσως να ντράπηκε, ίσως να μην της άρεσα, αν και δεν ήθελα κάτι παραπάνω, δεν θα τολμούσα ποτέ να κάνω κάποια απρεπή πρόταση σε καμία ούτε φυσικά στην εν λόγω κομψοτάτη και γλυκυτάτη δεσποινίδα, απλά ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την ομορφιά της.Δεν γράφω την εξομολόγηση δηλαδή για να πω κάτι αρνητικό για την κοπέλα.Ξέρω ότι άνθρωποι είμαστε.Απλά ήθελα να πω ότι σε κάποιους δεν δίνεται καν η ευκαιρία της γνωριμίας, καταλάβατε; Δεν ξέρω πιο ξεκάθαρα να το εκφράσω.Ξέρω όμως πως κατά βάθος αναζητούμε την επαφή και την αγάπη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Λίγο αργά το θυμήθηκες ε; Οι χυλοπίτες δεν ξεχνιούνται; Μολις πήρε την επιβεβαίωση την έκανε...τόσο Απλά...Πολλές γυναίκες ντύνονται ή και συμπεριφέρονται προκλητικά άλλωστε και το βλέμμα μπορεί άνετα να προκαλέσει κ πολύ μάλιστα...Όλα για την επιβεβαίωση ...Για μένα αυτοι οι άνθρωποι που ψάχνουν επιβεβαιώση όπου βρεθουν κ όπου σταθούν είναι κενοί....
Καλά έκανες και μίλησες, να είσαι ανοιχτός, και να μιλάς με όλους όταν έχεις ευκαιρία! Χωρίς να έχεις προσδοκίες, να ευχαριστιέσαι τη στιγμή και την αλληλεπίδραση! Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα και θα έρθουν μόνα τους!
Συστηθηκατε και μετα τι; Ειπατε τιποτα αλλο; Λες οτι εφυγε ενα λεπτο μετα. Μεσα σε αυτο το λεπτο τι εκανες για να συνεχιστει η γνωριμια; Γιατι αν μετα το "Μαρια, χαρηκα" γυρισες και κοιτουσες παλι απο το παραθυρο, τι ηθελες να κανει η κοπελα.
Μεσα σε αυτο το λεπτο τι εκανες για να συνεχιστει η γνωριμια; Πηγή: www.lifo.grΚουίζ: Εσείς τι λέτε να έκανε μέσα σε αυτό το λεπτό που μεσολάβησε μετά από τις συστάσεις, αγαπητό Αγγούρι;Θα σας δώσω την απάντηση, είναι πανεύκολη η απάντηση.Έκανε αυτό που κάνει το 99% των ανθρώπων αυτού του κόσμου. Σκρόλαρε στο κινητό της.Δηλαδή αν συνέχιζα εγώ να της μιλάω, θα πέταγε τη σκούφια της για περισσότερη γνωριμία. Λες και δε βλέπετε τι γίνεται γύρω μας στον κόσμο.Αν συνέχιζα να της μιλάω το πολύ-πολύ να μου έλεγε τίποτα άσχημο και να σηκωνόταν να φύγει ενοχλημένη, όπως εκατομμύρια παραδείγματα που έχουμε ακούσει να συμβαίνουν.Ενώ τώρα είχαμε ευγενικό κομπλιμέντο, αποδοχή του κομπλιμέντου από μέρους της, συστάσεις κι έφυγε από δίπλα μου με ωραία διάθεση και το περιστατικό ήταν ευχάριστο.
@τυχαίε περαστικέ: Τυχαίνει να έχω ένα φίλο που είναι πολύ καλός στο να προσεγγίζει άγνωστες κοπέλες, αυτό που λένε στην αμερική "cold approach". Ο τύπος ειναι 1.75 ελαφρώς παχουλούλης, με νορμάλ πρόσωπο. Καμία σχέση δηλαδή με 'Σπαλιάρας'. Είναι εντυπωσιακό, ότι πάνω από τις μισές κοπέλες που αρχικά δείχνουν έλλειψη ενδιαφέροντος (λ.χ 'σκρολάροντας το κινητό') μετά απο 3-4 λεπτά ευγενικής επιμονής βγαίνουν από το καβούκι τους και πιάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση κουβέντα, δίνουν αριθμούς τηλεφώνου κτλπ κτλπ. Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο να επιμείνει κανείς λίγο - σε λογικό πάντα βαθμό και χωρίς να γίνεται φορτικός.Έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ οπου λες ότι όποτε το προσπάθησες είχες '100% αποτυχία' που την αποδίδεις στο ότι 'δεν είσαι ωραίος'. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτός ο λόγος γιατί έχω δει άντρες με τις τραγικοτερες φάτσες που μπορείς να φανταστείς να τα πηγαίνουν μια χαρά με το άλλο φύλο.Ο λόγος στην περίπτωσή σου θεωρώ ότι είναι ότι α) τα παρατάς υπερβολικά εύκολα και β) ότι έχεις την νοοτροπία "σ'όποιαν αρέσουμε, για τις άλλες δεν θα μπορέσουμε" δηλαδή δεν θέλεις να αλλάξεις κανένα στοιχείο του χαρακτήρα σου και της συμπεριφοράς σου.Είναι νοοτροπίες που τις είχα και εγώ για πάρα πολλά χρόνια και αγονίζομαι να τις αλλάξω.