ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2018 | 14:49

Ξενέρωσε...

Μίλαγα με μια κοπέλα διαδικτυακά. Εγώ 29 σε σχέση, εκείνη λίγο μικρότερη μόνη. Απ' το απλό μπλα-μπλα, εξελίχθηκε σε κάτι πιο έντονο. Μας άρεσε. Ήξερε ότι έχω σχέση αλλά της ξεκαθάρισα πως είναι δική μου υπόθεση το τι κάνω στην ζωή μου.Όλα καλά και ωραία μέχρι που ξαφνικά, απ' το πουθενά, μίλαγε απότομα και χάνονταν για μέρες. Ρώτησα τι έγινε και απλά μου είπε πως δεν γίνεται να συνεχιστεί καθώς έχω σχέση και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω αυτό που έχω για κάτι τέτοιο. Της εξήγησα πως για να ασχολούμαι μαζί της υπάρχει λόγος. Είπαμε να μιλάμε φιλικά και τυπικά. Όση προσπάθεια και αν έκανα, εκείνη γινόνταν απότομη και απομακρυνόνταν μέχρι μια μέρα μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσουμε.Ή καψουρεύτηκε και δεν ήθελε να παρέμβει στην ζωή μου ή απλά όντως την ξενέρωσε το γεγονός ότι δεν σεβόμουν την σχέση μου όπως θα ήθελε (αν και ότι έγινε, έγινε διαδικτυακά).
14
 
 
 
 
σχόλια
Απλά ήθελε να σπάσει τη μοναξιά της προφανώς για κάποιο διάστημα , δρν σε πήρε σοβαρά , ειδικά αφού ήσουν σε σχέση . Εεεε και μόλις πήγε να κολλήσει λίγο παραπάνω το ξέκοψε . Αλλά η κοπέλα που έχει σχέση μαζί σου τι χρωστάει να την κοροιδεύεις ?
Κι εμένα αν μιλούσαμε και μου έλεγες ότι έχεις κοπέλα δε θα το συνέχιζα μαζί σου (αν ήμουν μόνη και ήθελα σύντροφο και όχι απλά μια φιλική κουβέντα).Και πολύ ευγενική ήταν κιόλας,εγώ θα το έκοβα επιτόπου.Θα σκεφτόμουν ότι εφόσον δεν σέβεσαι την κοπέλα σου δεν θα σεβαστείς ούτε εμένα (αν προχωρούσε το πράγμα στην πορεία).Αυτά.
Εξαρτάται αν όντως ήθελες να μιλάτε φιλικά και τυπικά, ή αν ήταν μια δικαιολογία για να μην ξεβολευτείς και πρέπει να αποφασίσεις, μπορεί να το διαισθάνθηκε.
Καθεσαι και μιλας με μια ακυρη, προφανως οχι απλα φιλικα, καταβαθος κατι ηθελες..Για ποιο λογο να της πεις οτι εχεις "σχεση" ; Καλα εκανε και σταματησε..Προσωπικα και να χωρισεις την δικια σ δυσκολα θα σ κατσει γτ θα φοβαται οτι θα κανεις τα ιδια σ αυτην...
Για φιλοσοφία συζητούσατε ή για τα σύγχρονα ρεύματα εικαστικών; Γιατί εφόσον κάνατε σεξτινγκ (ή καυλ@ντίζατε) έχει δικαίωμα να μην θέλει να το κρατήσει σε αυτό το πλαίσιο.
Της εξήγησα πως για να ασχολούμαι μαζί της υπάρχει λόγος. Πηγή: www.lifo.grθα μας τον πεις κ μας?Εύχομαι (κ πάντα πιάνουν οι ευχές μου) να βρεις την απάντηση που ψάχνεις βιώνοντας κάτι παρόμοιο απ την ανάποδη. Και με μεγαλύτερη ένταση γιατί σε κόβω κ αργόστροφο κ παίζει να μη καταλάβεις στο κάπως χαλαρό.
Όσο μαζί σου μίλαγε φιλικά, δεν είχε θέμα. Δεν έκανε κάτι ανήθικο. Μετά όμως αφού μπλέχτηκε η κατάσταση δεν της άρεσε. Σε κανέναν δεν αρέσει η προδοσία, εκτός κι αν την διαπράττει ο ίδιος έχω διαπιστώσει. Υ.Γ. Ούτε την κοπέλα σου σέβεσαι, αλλά δικό σου θέμα. Ούτε όμως την άλλη την κοπελιά σεβάστηκες. Ήθελε φιλικό πλαίσιο επικοινωνίας ( που μια χαρά υγιές είναι να έχουν οι άνθρωποι δεσμευμένοι ή μη) αλλά όχι να 'ναι το τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρω και πολλούς να γουστάρουν να έρχονται σε δεύτερη μοίρα πάντως.
Η μία φταίει ως προς τον εαυτό της και ο άλλος φέρει ευθύνη ως προς το άτομο που έχει κάνει την συμφωνία-σχέση. Εδώ είναι η διαφορά.Επίσης, μπορεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις φιλικά με τον άλλον και να καταλήξει να σ' αρέσει, οπότε εκεί ξεκόβεις για το δικό σου καλό.Τις σχέσεις τις σεβόμαστε πρώτοι εμείς που τις έχουμε. Δεν του κόλλησε. Αυτός ψάχνεται προφανώς και ενώ έχει σχέση γίνεται κι επίμονος. Υ.Γ. Νιώθω ότι είναι τρολ ως προς το γεγονός ότι ζητάει γνώμες. Αλλά ικανότατοτατος ως προς τα γεγονόνοτα που περιγράφει.