ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2018 | 11:44

Το αυτοκίνητο ως κριτήριο επιλογής μιας γυναίκας για έναν άντρα

Γειά σας παιδιά, είμαι ένας 20αρης χωρίς δίπλωμα και απευθύνομαι στο θηλυκό κοινό της σελίδας και θέλω να κάνω την εξής ερώτηση αν θεωρείτε το αυτοκίνητο ως το σημαντικοτερο κριτήριο για έναν άντρα ή όχι και γιατί.
13
 
 
 
 
σχόλια
Φιλαράκι, επειδή εδώ δε το έπιασαν το νόημα.ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΤΑ, ΦΑΓΙΑ, ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ.Διάλεξε τι άντρας θες να είσαι.
Βασικά αν και απευθύνεσαι στο άλλο φύλλο για μα απάντηση σε αυτό που ρώτησες , μερικές γυναίκες εντυπωσιάζονται με αμάξια ειδικά καμπριολέ κι ακριβά αλλά αυτό είναι γενίκευση, μιας και ο χαραχτήρας της κάθε γυναίκας δεν είναι το ίδιο. Ευτυχώς για αυτό γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες . Τις γυναίκες τις κατακτας με την προσωπικότητα σου και την λεβεντιά σου .
Πιστεύω πως ένας μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία. Για παιδιά μεχρι τα 25 δεν ειναι και κύριο μέλημα ο άλλος να εχει αμάξι. Ενώ πιστεύω σε μια 40αρα ναι είναι ο άλλος να εχει δουλειά, αμάξι και σπίτι. Μετά ειναι και εαν η ίδια έχει αυτοκίνητο ή οχι. Π.χ. η Ατέρμονη Ανία δεν έχει αμάξι, αρα εχει μάθει να χρησιμοποιεί άλλα μέσα για να πάει εκεί που θέλει. Όταν κάποιος έχει αμάξι και απλά το παίρνει και πηγαίνει ειναι διαφορετικό. Προφανώς θα ήθελες να έχει και ο σύντροφος σου. Προσωπικά, όχι δεν κοιτάω να εχει ο άλλος αμάξι. Δεν θα ελεγα οχι εαν ειχε αλλα δεν θα έριχνα Χ σε κάποιον που μου άρεσε επειδη δεν εχει.
Προσωπικά για εμένα δεν αποτελεί καν κριτήριο επιλογης. Δεν θα είμαι με καποιον για το ωραίο του αυτοκινήτο αλλά για αλλά πραγματα. Αν γουστάρω να χρησιμοποιώ αυτοκίνητο βγάζω διπλωμα, ξεσκιζομαι στη δουλειά και αγοράζω αμάξι. Ο σύντροφός μιυ θέλω να μου προσφέρει ειλικρινεια, αυθεντικότητα, ενδιαφερον και να μου βγάζει τη σεξουαλικήκοτητα μου, μετά τα άλλα τα βρίσκουμε.
Δεν ξερω καμια που κοιτάει ο αλλος να εχει αμάξι και μάλιστα μάρκα. Έχω φίλες που παινεύονται οταν ο αλλος εχει πόρσε αλλα οχι οτι δεν θα εκαναν κατι μαζι του επειδη δεν είχε. Ανέκαθεν υπήρχε αυτή η ιδέα την δεκαετία του 80. Πλέον οι περισσότερες γυναίκες ειναι ανεξάρτητες να κάνουν οτι θέλουν και με όποιον θέλουν. Λίγες είναι εκείνες που νοιάζονται μόνο για αυτά, γνωστές ως παράσιτα (gold diggers)
Όχι βέβαια.Το τελευταίο που απασχολεί μια πραγματική γυναίκα και όχι γυναιο που κοιτάζει την τσεπη του άντρα προς όφελος της είναι τα αυτοκινητα.Οι γυναίκες θέλουν άντρες που θα τις κοιτάνε στα μάτια,θα τις σέβονται και θα έχουν τριπους
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το μαραμένο ζουμπούλι!Τροποι κυριες & κύριοι!Για παράδειγμα,σε ποια γυναίκα δεν αρέσει ο σύντροφος της να ανοίγει τη πόρτα στο αμάξι όταν εισέρχεται & εξέρχεται από τη θέση του συνοδηγού;