ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2018 | 18:45

Σκεφτομαι να παρατησω το ΤΕΙ και να παω σε ιδιωτικη.

Μολις πρωτοετης και τα βρισκω πολυ σκουρα τα πραγματα με την σχολη. Τωρα θα γινει και πανεπιστημιο κι ολας και πιστευω πως δεν θα παρω ποτε πτυχιο. Με την εννοια "σπουδες" νομιζα πως θα περασω καπου και δεν θα διαβαζω και θα περναω τα μαθηματα. Αλλα ειναι πολυ δυσκολα. Και επισης πιστευω πως οποτε και τελειωσω τη σχολη θα ειναι δυσκολο να βρω επαγγελμα στον τομεα μου. Ετσι λοιπον, σκεφτομαι να παω σε μια ιδιωτικη στα τουριστικα αφου ειμαι και απο νησι, πιστευω πως θα εχω αμεση δουλεια μολις τελειωσω και χωρις να ταλαιπωρηθω στο διαβασμα για το τιποτα. Απ'την αλλη σκεφτομαι οτι αργοτερα μπορει να το μετανιωσω... Βοηθεια...
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι δε γίνεσαι μια ωραια καθαρίστρια; δε χρειάζεται ούτε δημοτικό, τίμια εργασία, με προσφορα. Ειναι σαφές ότι δεν έχεις στοχους στη ζωή σου.
Ασχετα αν θα συνεχέσεις σε αυτη τη σχολή ή σε άλλη νάλε καλά στουαλίσου ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται".Τίποτα δεν χαρίζεται, εκτός αν εσένα σου χεωαυανε τόσα πολλά.
Μιας που κι εγώ σαν πολλούς άλλους τελείωσα μια σχολή που μου άρεσε μεν, αλλά δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή ενώ θα μπορούσα να πάω σε ιδιωτική σχολή θα σου πω το εξής. 1.Αν είσαι σε άλλη πόλη από αυτή που μένεις, θα σου βγει το ίδιο από οικονομικής άποψης. 2.Αν σου αρέσει καλύτερα κάτι άλλο ακολούθησε το, γιατί αργότερα και να τα βρεις σκούρα τουλάχιστον θα κάνεις κάτι που σου αρέσει.. 3.Και σημαντικότερο, είτε ΑΕΙ πας είτε ΤΕΙ είτε ΙΕΚ είτε ιδιωτική αν δεν έχεις γνωριμία όσα πτυχία και όσες γνώσεις και να έχεις πάλι θα παλεύεις για μια θέση μαζί με τους υπόλοιπους. Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ