ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2018 | 01:17

Κλαίνε οι χηρες, κλαίνε και οι παντρεμένες..

Εγώ! Χάρηκα για τη γνωριμία.. Ρε παιδιά ειμαι τραγική.. σε λίγες μέρες παντρεύομαικαι με πιάνει τέτοιος πανικός με τις ετοιμασίες που δε λέγεται..με το πώς θα κάνω το κρεβάτι, πως θα τα οργανώσω όλα τέλεια, να μην ξεχάσω κάποιον ή κάτι..έπαθα μέχρι και κρίση πανικού.. με πιάνει το παράπονο και η στενοχώρια που δεν έχω κοντά μου έναν δικό μου άνθρωπο,μια φίλη..και τα κάνω όλα μόνη μου,χωρίς ψυχολογική υποστήριξη.. εσείς που έχετε παντρευτει,περάσατε κάτι ανάλογο μέσα σας,η είμαι να πάω να κοιταχτω;; Ο καημένος ο άντρας μου φεύγει από το σπίτι με μισή καρδια, γιατί φοβάται ότι θα γυρίσει και θα με βρει χάλια ψυχολογικά,όπως συμβαίνει τελευταία.. νομίζω ότι παθαίνω υστερία μέσα μου, ενώ σαν άνθρωπος δεν είμαι τόσο υπερβολική.. το έχω παρακάνει και δεν ξέρω πως να μου βάλω φρένο!! Τέλος το παραλήρημα.. ευχαριστώ για το χρόνο σας......
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλές οι συμβουλές για το πώς να οργανώσεις έναν "άλλο" γάμο αλλά.... ήδη οργανώνεις το δικό σου! Ελπίζω όπως τον ονειρεύτηκες. Πραγματικά όμως οι κρίσεις πανικού δεν είναι παίξε-γέλασε. Αν αισθάνεσαι έτσι για κάτι που θα έπρεπε να σου προκαλεί ενθουσιασμό και προσμονή, πιθανόν να παίζουν κι άλλα θέματα που σε αγχώνουν και όλο αυτό σου προκαλεί πρόβλημα. Δοκίμασε να μιλήσεις σε κάποιον τηλεφωνώντας σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Δεν είναι μόνο για θέματα ζωής και θανάτου, υπάρχουν για να βοηθούν σε κάθε είδους πρόβλημα.Γραμμή Επικοινωνίας για την Κατάθλιψη: 1034 (παρέχει συμβουλές και για άλλα θέματα ψυχικής υγείας)ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Άμεση απάντηση ψυχολόγων + Δικηγόρος – Ώρες Γραφείου 2103627672Ψυχολογική υποστήριξη [email protected]Μονάδα Επείγουσας Τηλεφωνικής Βοήθειας SOS Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική - 210 72 22 333 – Τηλεφωνική βοήθεια για ψυχολογικά προβλήματα.Διάβασε κι αυτό: https://sciencearchives.wordpress.com/2013/07/14/%CE%AC-%CF%8D-%CF%8C/Με το καλό να έρθει η μέρα και να σε βρει χαλαρή και χαμογελαστή!
Κατ'αρχάς η ώρα η καλή!Δε δίνεις εξετάσεις, ούτε θα δεξιωθείς (υποθέτω) την Ελισσάβετ της Αγγλίας, οπότε χαλάρωσε. Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα, η μέρα ανήκει σε σένα και στον άντρα σου αποκλειστικά. Γιορτάζετε τη μετάβαση από το "εγώ κι εσύ" στο "εμείς" και καλείτε φίλους και συγγενείς για να το μοιραστείτε. Αυτό είναι όλο. Μη μαυρίζεις την ψυχή σου και την ψυχή του άντρα σου άνευ λόγου.
Ναι, υπάρχει λύση...Ένας ωραιότατος γάμος σε κλειστό κύκλο, χωρίς κρεβάτια και άλλα παλιομοδίτικα έθιμα, και χωρίς να έχεις προγραμματίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.Λίγοι συγγενείς και φίλοι, η τελετή, και ένα ωραίο γεύμα/πάρτι, και κομπλέ.Εγώ πάντως έτσι το οργάνωσα, και δεν είχα κανένα άγχος. Πήγα μια χαρά άνετη, έφαγα, ήπια, διασκέδασα (το ίδιο και οι καλεσμένοι). Ακόμα μας λένε πως αυτός ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχουν παρευρεθεί, χωρίς πολλές υποχρεώσεις και φανφάρες.