ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2018 | 14:50

Ότι δίνω, δίνω. Στους επαίτες.

Δεν έχω οικονομικά προβληματα. Εχω μια εργασία με ικανοποιητικοτατες (μην πω υψηλές και φανώ προκλητικός) απολαβές, παρά το νεαρό της ηλικίας μου (28). Όμως ότι δίνω, δίνω. Το παραδέχομαι. Αρκετά. Ειδικά όταν πάω Σαλόνικα στο κέντρο δίνω σε όποιον βρω. Συνήθως 2ευρα. (Μένω Κατερίνη.) Και δε δίνω μόνο σε επαίτες. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ας σταθούμε στους επαίτες.Εντάξει το καταλαβαίνω το φαινόμενο. Όταν κάποιος επαίτης δει ότι δίνω σε κάποιον άλλο επαίτη λεφτά, λογικά θα σκέφτεται "Να πάω να ζητήσω κι εγώ. Αυτός δίνει. Είναι ευκαιρία." Μέχρι εδω όλα καλά. Αλλά. Όμως.Δεν μπορώ να ανεχτώ να έρχονται συγκεκριμενα σε μένα να μου ζητάνε, όταν πιο πριν δε με έχουν δει να δίνω σε κάποιον άλλον. Απο ολη την παρεα, πάντα ο εκάστοτε επαίτης από μένα θα έρθει και θα ζητήσει οβολόν. Η εξήγηση που δίνω είναι ότι έχω μαλθακή φάτσα (babyface), αγαθοβιόλικη, αθώα, βούτυρομπεμπέ ... πώς το λένε. Και μόνο από τη φάτσα με "κόβουν" για ανοιχτοχέρη ή μάλλον για κορόιδο. Και αυτό με εξοργίζει! Έλεος! Γιατί δεν αξίζω κι εγώ λίγο σεβασμό; Δηλαδή πρέπει να γίνω κι εγώ κακό παιδί για να με εκτιμήσουν; Το μισώ αυτό! Το μισώ που οι άνθρωποι εκτιμούν την αυτοπεποίθηση της μετριότητας και αγνοούν την προσφορά της ευσυνειδησίας.Μια φορά είπα κι εγώ "νισαφι πια". Έψηνα μια κοπέλα με τη γνωστή τακτική των κακών Αρσενικών (με το αλφα κεφάλαιο). Ξέρετε, αυτών των "συνουσιαζομαι και δέρνω". Πολύ φτυσιμο, η αυτοπεποίθηση στο Θεό (προσποιητή), σνομπισμο (νταξει εγώ είμαι και κανένας άλλος), κράξιμο ανθρώπων λες και εγώ είμαι ανώτερος, εξυπνάδα (αυτήν την έχω από μόνος μου δόξα τω Θεώ), κακόγουστα αστεία κατώτερου επιπέδου. Ε λοιπόν την έριξα σε δύο βδομάδες!Την είχα στο σήκω σήκω κάτσε κάτσε. Ένιωθε τρομερή ανασφάλεια ότι θα την χωρίσω ανά πάσα στιγμή, της εθετα τους δικούς μου κανόνες στη σχέση (ο Θεός να την κάνει), της έλεγα να μη μιλάει στον τάδε στο δείνα και αυτή με ακουγε, στο σεξ ήμουν πολύ βίαιος, της φώναζα όταν είχα τα νευρά μου και αυτή έκλαιγε και μετα ζητουσε συγγνώμη, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΟΥΣΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ε μην τα πολυλογω. Το τελειωσα. Σιχαθηκα τον εαυτό μου. Ούτε αυτοπεποίθηση ένιωσα ούτε τίποτα. Αυτή ήταν 3 χρόνια μικρότερη μου (εγώ 23, αυτή 20 τότε). Είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση και έψαχνε κάποιον στιβαρό με αυτοπεποίθηση για να νιώσει ασφαλής. Αλλά την έκανα και ένιωσε σκουπίδι. Και τι κατάλαβα; Τίποτα. Ούτε και αυτη κατάλαβε τιποτα. Μετά ο επόμενος που βρήκε ήταν τα ίδια σκατα. Είμαι σε απελπισία. Δεν τα μπορώ καθόλου τα παιχνίδια εξουσίας. Θέλω ισοτιμία. Αλλά κανείς και καμιά δεν την εκτιμά. Όλες οι γυναίκες θέλουν να υποτάσσονται. Δυστυχώς έτσι είναι η φύση τους. Και οι δυναμικές έτσι είναι. Δυστυχώς. Που κάνω λάθος; Πέστε μου που;Δεν ξαναδινω σε επαιτη. Δεν ξανακάνω σχέση. Σιχαθηκα. Ζηστε και βρείτε τα μεταξύ σας οι άνθρωποι. Οι εξουσιαστές και οι εξουσιαζόμενοι. Εγώ αποχωρώ. Κουράστηκα. Πάω να βρω τον εαυτό μου. Καλό καλοκαιράκι να έχουμε!
9
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον το κομφούζιο που περιλαμβάνει ζητιάνους, γκόμενες και υποταγή, δεν είναι τυχαίο. Ο συνειρμός είναι φανερός, παρά το σχετικό παραλήρημα. Θα το παίξω Φρόιντ θα σου πω:Έχεις μίσος προς τους ανθρώπους. Γενικά. Προς αυτούς που ζητάνε, που έχουν ανάγκη. Είσαι διχασμένος ανάμεσα στο πότε και σε ποιον πρέπει να "δίνεις". Τώρα θα δώσω λεφτά, τώρα θα δώσω αγάπη, τώρα θα τα πάρω στο κρανίο για ένα πράγμα ενώ πριν δεν είχα πρόβλημα, τώρα θα γίνω βίαιος. Το ίδιο έκανες και στην κοπέλα. Ζητιάνευε την αγάπη σου γιατί εκεί την οδηγούσες (ας πρόσεχε κι αυτή, δε λέω) κι εσύ θύμωνες που γίνεται επαίτης, ενώ συνέχιζες την αρρωστημένη σου στάση απέναντι στα πράγματα.Ζητιάνοι και γκόμενες, υποταγμένοι σε σένα κι εσύ αντλείς ηδονή και ξερνάς θυμό και μετά ξεφουσκώνεις σαν μπαλόνι και μένεις με την απορία "και τι κατάλαβα τώρα".Χχχαχχαχαχχα, καλό;;; Πέρα από την πλάκα, αν δεν τρολάρεις...έχεις κάποια σοβαρά θεματάκια.Και οι γυναίκες δεν θέλουν υποταγή με τον τρόπο που το εννοείτε κάποιοι. Απλά κάποιοι άντρες δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τον εαυτό και τα συναισθήματά σας και πιάνεστε από όποια θεωρία σας βολεύει και πορεύεστε. Επίσης βρίσκετε και τα κάνετε. Δεν ξερεις πόσες από μας έχουμε στείλει κάτι τέτοια αντράκια στη μαμά τους μέσα 5'. Που θα κάτσουμε να τρώμε στη μάπα κάθε αρρωστημένη συμπεριφορά. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αλλά...βρίσκετε και τα κάνετε. Βρήκες εκεί κάτι που σου φάνηκε πολύ εύκολο να βγάλεις όλα σου τα κόμπλεξ, και τα έβγαλες. Απλά. Για πάνε αλλού να τα κάνεις, να σε δω.
Χλωμό το βλέπω να βρείς τον εαυτό σου,προσπάθησε το και ίσως κάνεις κάτι στη τελική ωραίος είσαι όπως τη βρίσκει ο καθένας μόνο τους άλλους να μην ενεχλείς.
Τωρα θα ηθελα να σου πω οτι απλα παραληρεις αλλα καποια κομματια μεσα στο κειμενο κατα ενα περιεργο τροπο με βρηκαν συμφωνο. Η αληθεια ειναι οτι πολλες γυναικες ειναι ανασφαλης και εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση, για αυτο πολλες φορες επιτυγχανει η θρασυτητα. Γιατι οχι απλα δεν μπορουν να ηγηθουν (κατι το οποιο δεν θα το θελαμε κιολας) αλλα δεν μπορουν καν να ακολουθησουν ισοτιμα. Μενουν διαρκως σε μια κατασταση αναμονης της πρωτοβουλιας του αλλου, αδυνατωντας να παρουν την οποιαδηποτε ευθυνη. Δεν ξερω αν ειναι τοσο η φυση η οτι τις γεμιζουν με ανασφαλειες απο μικρες.Δεν ειναι ολες ετσι ομως!
Ισχύει ότι στην πλειοψηφία οι γυναίκες θέλουν να υποτάσσονται (δεν είναι ακριβώς αυτή η λέξη αλλά δεν βρίσκω άλλη) γιατί έτσι νιώθουν ασφάλεια, αλλά υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνεις αυτό. Ο τρόπος της κοπέλας που δεν είχε καθόλου όρια είναι ο ένας τρόπος. Ο άλλος τρόπος, είναι να έχεις ξεκάθαρα όρια και απαιτήσεις από τους γύρω σου. Αν ένας άντρας δείχνει ότι το σέβεται αυτό και σου βγάζει εμπιστοσύνη θα μπειτε και οι δύο στην δυναμική που σας ταιριάζει.