ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2018 | 10:01

Να φεύγετε παιδιά

Να φεύγετε απο οπου δεν σας εκτιμάνε. Γιατί για να μην το κάνανε σημαίνει πως δεν είχαν την ικανότητα να κατανοήσουν τι ειχαν δίπλα τους. Να φεύγετε γρηγορότερα οταν σας χάνουν και καταλαβαίνουν τότε τι χάσανε. Βρειτε κάποιον ανθρωπο που θα εκτιμάει οταν του δίνετε την ψυχή σας και θα σας το ανταποδίδει επειδη το θέλει και οχι κάποιον που θα αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί οταν σας χάσει. Θέλει πολυ δύναμη να το κάνεις και φαινεται αδύνατο,ομως η υπομονη και η δυναμη που έχεις σπαταλήσει σε μια τετοια κατάσταση την οποια υπομένεις ειναι πολυ μεγαλύτερη και ψυχοφθορα και δεν αξίζει.*Μια που έφυγε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι σχέσεις πρέπει να 'ναι καλές κι όχι να κοιτάξουμε πως να υποτάξουμε τον άλλον. Αυτό όμως είναι στο έλεος της κοσμοθεωρίας του καθενός, δεν θα το μάθουμε στους άλλους μετά από ορισμένη ηλικία έστω.
Έτσι είναι, καλά τα λες. Πολλές φορές τα δίνουμε όλα σε αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο άνθρωπός μας και αυτός στο τέλος σαν αχάριστο γουρούνι καταπατεί τη καρδιά μας και τσακίζει τη ψυχή μας ανελέητα.