ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2018 | 17:26

Πλακουτσοτο πρόσωπο

Γεια σας είμαι κοπέλα 20 χρόνων πρόσφατα βγήκα με ένα παιδί , Εν τελει μου είπε ότι ήμουν πιο όμορφη από τις φωτογραφίες και πως το πρόσωπο μου είναι όπως το χαρακτήρισε «Πλακουτσωτο» συγκεκριμένα είπε ότι ήταν πιο ιδιαίτερο σε αντίθεση με το σώμα μου που είναι πι ο στερεοτυπικο και θα μπορούσε κανείς να το δει σε περιοδικό ενώ το πρόσωπο μου όχι ....μου λένε συχνά ότι μοιάζω με ινδιανα - Κινέζα ...έχω σχετικά σκιστά μάτια μικρή μύτη μαγουλακια και σοκολατί χρωμα ,τύπου μιγαδα ... ακούω συχνά ότι έχω ιδιαίτερο πρόσωπο που δεν συναντάς συχνά στην Ελλάδα , τα σχόλια όμως του Εν λόγω παιδιού είχαν μια αρνητική χροιά και στεναχωρήθηκα , ναι είμαι ανασφαλής και ξέρω ότι δεν μπορώ να πορευτώ ανάλογα με το τι θα μου πει ο καθένας , καθώς θα βρίσκομαι σε μια τρικυμία διαρκώς ! Παρ όλα αυτά σαν άνθρωπος και σαν ανασφαλές «κοριτσάκι» το πήρα λίγο βαριά ... ήθελα να το μοιραστώ ανώνυμα και θα ήθελα γνώμες ,πως θα μπορέσω κάποια πράγματα να μην με αγγίζουν ..
7
 
 
 
 
σχόλια
αχ αυτα δε τα μπορω καθολου! Ειναι αυτοι ανδρες μωρε? να σε αξιολογει και να σχολιαζει σαν κατινα της γειτονιας? ειναι σκέτη αγένεια. αλλά κι εσυ κακώς του δωσε το δικαιώμα. Η δικη του φατσα ειναι καλύτερη?! Νάρκισος ή γκέι που δε το ξέρει ή θέλει να το ξεχασει ειναι! Προχώρα και φυσικα κοψε ΚΑΘΕ επαφη!
Έχω την εντύπωση ότι του έδωσες το δικαίωμα ή το προκάλεσες να σε περάσει από casting αλλιώς θα σχολίαζες την αγένειά του και όχι το σχήμα του προσώπου σου. Αν πηγαίνεις η ίδια για casting αυτά θα ''παθαίνεις''
Πώς θα μπορέσω κάποια πράγματα να μη με αγγίζουν; Νομίζω πως τιποτα δεν είναι αρκετό για να μας αγγίζει εάν εμείς οι ίδιοι δεν το αφήνουμε να μας ακουμπήσει και να μπει μέσα μας. Είσαι μικρή ακόμη και είναι λογικο να σου φάνηκε κάπως το σχόλιο του. Επίσης λογικό στην ηλικία σου να μην έχεις χτίσει ακομη εντελώς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμιση σου και να επιτύχεις το "γνώθι σε αυτόν". Και εγώ ακομη πρέπει να παλέψω πολύ η αλήθεια είναι. Μόνο όταν μάθεις ποια πραγματικά είσαι, σε αγαπήσεις βαθιά θα πάψουν σχόλια άλλων να μην σε αγγίζουν είτε καθόλου είτε ίσα να σε ακουμπάνε. Στοιχηματίζω πως είσαι κούκλα!