ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2018 | 21:25

Όχι

Μισω΄το καλοκαίριΓιατί όλη την ώρα πρέπει να είμαι με ένα μπουκαλάκι νερό.Γιατί ιδρώνω κάθε 1 λεπτό. Και αμέσως αφού έχω κάνει μπάνιο.Γιατί στη δουλειά βασανίζομαι με τα μακρυα ρούχα.Γιατί όταν γυρνάω σπίτι απο τη δουλειά μεσημέρι με 45 βαθμούς κολάω απο το ιδρώτα.Γιατί δε μπορω΄να κοιμηθώ το βραδυ καλά λόγω ζεστης.Γιατί παρά το οτι παραδόξως παιρναω καλά στη θάλασσα μετά αισθάνομαι πτωμα.Γιατί στο λεοφωρείο υπάρχουν ασχάλες απειλές για ακόμα και για εξωγήινους,Νιώθω δυσφορία λόγω ζέστης.Γιατί ολες οι χαζογκομενες φωναζουν τα γνωστα ''Μυκονοοοοοοοοςςς''Γιατί γινομαι μέτοχος σε χωρίς λόγω τσιριδες κορασιδων ααααοουυυυ καλοκαιρι..Και κουνούπια.Καλυτερα χειμώνας με ζεστη κουβερτα ζεστο τσαι ή καφε..να βλεπεις εξω να πεφτει η βροχή ή το χιονι..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το νερό είναι ωραίο πράγμα.Οι χαζογκόμενες υπάρχουν όλες τις εποχές και φωνάζουν διάφορα συνθήματααααα ασχέτως καιρικών συνθηκών.Και μετά το σεξ μπορεί αν είσαι πτώμα αλλά δεν το κόβεις. Ή δε θες να το κόψεις, έστω.Η αίσθηση του τρελού κρύου δεν είναι και πολύ καλή επίσης, θυμίσου την, αν την βίωσες ποτέ.Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε εποχή.Δεχτείτε το επιτέλους, γκρίνια όλη την ώρα!
Άντε και συ στα βόρεια. Δουλειές έχει, σεβονται τους ξένους περισσότερο από τους ντοπιους, θα ησυχάσεις από τα καλά του καλοκαιριού. Νισάφι η γκρίνια σας.Να φύγετε, να πάτε αλλου! (σλούρπ).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ