ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2018 | 15:55

Ελεύθεροι και παντρεμένοι.

Χαλαρώστε λίγο οι ανύπαντροι με τις δυσοίωνες προβλέψεις σας για εμάς τους παντρεμένους. Όσα χρόνια και αν περάσουν και να είμαστε καλά με τους συντρόφους μας εσείς το βιολί σας. Περιμένετε να ακούσετε για κέρατα και δε σταματάτε να λέτε πως πουλάμε παραμύθι ότι είμαστε καλά. Πιστέψτε ότι σας αρέσει αλλά μη μας ζαλίζετε τον έρωτα πείτε τα μεταξύ σας. Είμαστε καλά και θα συνεχίσουμε να είμαστε και να περνάμε καλά είτε σας αρέσει είτε όχι. Δε βλέπω τους παντρεμένους να ασχολούνται με το τι κάνουν οι ελεύθεροι πάντα ανάποδα το βλέπω. Δε μετάνιωσα στιγμή που παντρεύτηκα η ζωή μου καλυτέρευσε και περνάω μετά από πολλά χρόνια γάμου το ίδιο καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την επιμονή, τελευταία φορά που βγήκα με αυτή την παρέα τελικά καλύτερα οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους έχουν δίκιο αυτοί που το λένε. Μου αρέσει ακόμη και οι ελεύθερες και οι ελεύθεροι που την πέφτουν σε παντρεμένα άτομα μιλάνε για κέρατο στο γάμο και ας είναι αυτοί που φάγανε χι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι οι ανύπαντροι φίλοι σου γενικεύουν εναντίον όλων των παντρεμένων κι εσύ γενικεύεις εναντίον όλων των ανύπαντρων. Όσο επιδίδεστε αμφότεροι σε αυτό το γενικό τσουβάλιασμα κι οι δυο πλευρές άδικο θα έχετε.
Εσύ έκανες ευτυχισμένο γάμο και μπράβο σου. Άλλοι, πάλι, όχι. Άλλοι και που παντρευτηκαν, δεν άλλαξαν, ελεύθερα πουλιά (κατά Χρηστάκη) μείναν.Να ξέρεις, πάντως, οι ελευθεροι που κατηγορείς, δε μιλάνε για σένα. Για τους άλλους, τους οποίους έχουν ήδη γνωρίσει, λένε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ