ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2018 | 14:52

Παρελθόν

Δεν τα λέμε όλα στον άντρα που μας ρωτάει για το παρελθόν μας. Δεν τον αφορά αλλά αν το πούμε αυτό θα απομακρυνθεί και το ίδιο θα κάνει αν αποφύγουμε να απαντήσουμε. Καλύτερα να απαντάμε αλλά προσέχουμε τι λέμε γιατί πάλι μπορεί να τον χάσουμε. Οι άντρες είναι παράλογοι περιμένουν από γυναίκες 38 χρονών και παραπάνω να έχουν γνωρίσει λίγους άντρες. 25 χρονών κορίτσια έχουν πάει με αρκετούς εμείς που είμαστε μεγαλύτερες θα έχουμε πάει με 5; Είναι για γέλια και το πιο γελοίο είναι θέλουν τις γυναίκες ανοιχτές για σεξ όσο είναι ελεύθεροι και δεν σκέφτονται ότι μια από αυτές θα πάρουν αν θελήσουν να παντρευτούν. Ο κόσμος αλλάζει αλλά αυτοί μένουν κολλημένοι και αναγκαζόμαστε να τους λέμε ψέματα. Κορίτσια αν σας ρωτήσει κάποιος ο οποίος σας ενδιαφέρει πείτε του ότι είχατε 7 ή 8 σχέσεις δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Έτσι και αλλιώς αν προχωρήσει η σχέση ή παντρευτείτε, αν φτάσει κάτι στα αυτιά του θα κάνει πως δεν το άκουσε αυτό κάνουν όλοι κανένας άντρας δεν θα σας χωρίσει μετά από τόσο καιρό επειδή έμαθε κάτι για εσάς που δεν ήξερε. Υπάρχουν αρκετοί δεν ρωτάνε τίποτε αυτοί είναι οι καλύτεροι γιατί ότι και να μάθουν μπορείτε να τους πείτε πως θα τους το λέγατε αλλά δεν ρώτησαν.
17
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα αφήσω τους μεγαλύτερους να αποφανθούν και θα πω απλά ότι από τη στιγμή που ο άλλος κάνει μια τέτοια ερώτηση πρέπει να είναι έτοιμος για την απάντηση.Αν απτην άλλη δεν του αρέσει η απάντηση και σε κρίνει από αυτό, τότε τι είδους άνθρωπός είναι;Δε ξέρω,εγώ πάντως λέω ότι καλό είναι αυτά τα πράγματα να αποφεύγονται :Ρ αν και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για το παρελθόν μας.
Άσχετα ότι δεν είμαι στρέιτ , θα του τα έλεγα αφού με ρώτησε . Μια σχέση χτίζεται πάνω στη ειλικρίνεια , αν γουστάρε να το παίζει Τέντυ μπόι κ ήθελε αλλιώς τη γυναίκα θα του έριχνα κλωτσιά στο κωλο κ θα τον σουταρα . Πάνω από όλα ο σεβασμός μεταξύ μας , από τη στιγμή που διαλέγω κ θέλω να είμαι μαζί σου με σέβεσαι , το παρελθόν αφορά εμένα μόνο ;)
Βρε παιδιά - ή μάλλον "κορίτσια" - πέρα από το γεγονός ότι συμφωνώ με την ευθύτητα και με το ότι είναι κομπλεξικα όλα αυτά, να σας ρωτήσω :Εσάς όταν σας έχουν ρωτήσει "με πόσους έχεις πάει", έχετε άμεση απάντηση;Γιατί εγώ δεν "κρατάω σκορ".Με ενοχλεί ως ερώτηση και την αποφεύγω με χιούμορ (βασικά ξεκοβω από αυτούς που ρωτάνε στην αρχή της γνωριμίας ούτως ή άλλως).
Προσωπικά με ενδιαφέρει το παρελθόν της συντροφου μου. Θα ρωτούσα και, κάποια στιγμή, θα απαιτούσα απάντηση. Αν κάτι κρυβει, το θεωρώ ανεπίτρεπτη έλλειψη εμπίστοσύνης. Και όχι, η ποσότητα των αντρών πριν εμένα μου ειναι αδιάφορη. Ή μαλλον όχι. Αν έχει παει με πολλούς και καταλήξει σε εμένα, αυτό κάτι σημαινει.
Πιο πολύ να σε ανησυχεί το γεγονός πως εσύ διάλεξες έναν τέτοιο άντρα στην ζωή σου, παρά τη μέθοδο αποφυγής ερωτήσεων. Έτσι ίσως κάποτε λύσεις το πραγματικό πρόβλημα και όχι μια από τις ενδείξεις του.
Λες και γραφει η θεια μου η Χαιδω απο το χωριο...Ο αντρας μου ουδεποτε ασχοληθηκε με το ερωτικο παρελθον μου, ουτε εγω με το δικο του. Ειμαστε μαζι 14 χρονια. Ο χρονος μετραει με το που αρχιζει μια σχεση, οχι πριν.
Eνας σοβαρος αντρας θα παρεξηγουταν μονο, αν μαθαινε οτι η γυναικα του εχει κανει πραγματα με αλλους τα οποια αρνειται να δοκιμασει με αυτον. Πρωτον προσβαλλεται ο αντρισμος του και δευτερον κατι δεν λειτουργει καλα στη σχεση.
ε όχι καλέ μου και σοβαρός! χαζός και επιφανειακός σίγουρα. Δηλαδή αποκλείεις μια γυναίκα να έχει κάνει κάτι στα 20 που ποτέ δε θα έκανε στα 30 της. Επειδή δεν της άρεσε, επειδή έχουν πήξει τα μυαλά και αλλάξει απο τότε ως άνθρωπος, επειδή στην τελική ντρέπεται για αυτό και ήταν κάτι απερίσκεπτο που έγινε επειδή ήτανε μικρή και δεν ήξερε καλύτερα ή επειδή είχε μια δύσκολη ψυχολογικά φάση ή ή ή... συνέλθετε λίγο και βάλτε το μυαλό να δουλέψει, όσο έχετε τέλος πάντων.
Ε, να! Αυτές τις κατινογυναικουλίστικες συνωμοτικές δήθεν συμβουλές/εξομολογήσεις να μην έγραφε συγκεκριμένο τρολ/σχολιαστής, θα είχαμε ένα κακό λιγότερο σε αυτήν την στήλη. Δεν πειράζει χρυσό μου, κάνε και εσύ το "κομμάτι" σου...
Κάτι με ενοχλεί σε αυτή την εξομολόγηση. Μάλλον η προσφώνηση "κορίτσια", ο τόνος και το περιεχόμενο λες και ο γυναικείος πληθυσμός δεν έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί απ'το να καταπιάνεται με ψευτοδιδαχές για να "διαχειριστεί" άντρες.Όλα αυτά είναι αηδίες. Όποιος ρωτάει να μάθει την αλήθεια πρέπει να είναι προετοιμασμένος να την ακούσει. Αν δεν είναι, ας μη τη ζήταγε. Δικό του πρόβλημα. (Αυτό στην περίπτωση που ο ερωτηθείς θέλει να απαντήσει. Αν δεν θέλει, δεν απαντάει. Απλά πράγματα.)ΥΓ: Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με αντίστροφους ρόλους, όταν οι γυναίκες ρωτούν για το παρελθόν του άντρα. Δεν έχει διαφορά.
Τώρα έθεσες ένα τεράστιο ζήτημα. Κοίτα, κι εγώ γυναίκα είμαι, και η άποψη μου είναι η εξής: Πρέπει να πεις την αλήθεια. Αν ο άντρας θέλει η γυναίκα που θα παντρευτεί να έχει πάει με λίγους άντρες πριν από αυτόν, είναι δικαίωμα του, τι να κάνουμε; Ας φύγει και ας ψάξει να βρει μια άλλη γυναίκα που να έχει λιγους άντρες στο παρελθόν της. Και κάτι πολύ σημαντικό: Πιστεύω ότι ακόμα και μετά από είκοσι χρόνια γάμου και τρία παιδιά, αν ανακαλύψει ότι του έχεις πει ψέματα για το παρελθόν σου, και μάλιστα ότι για το παρελθόν σου γνωρίζει και άλλος κόσμος, όχι μόνο θα σε χωρίσει αλλά θα γίνει και έξαλλος! Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι μια γυναίκα που έχει πολλούς άντρες στο παρελθόν της είναι ανήθικη. ΥΓ: Παρακαλώ πολύ τους άντρες να γράψουν την άποψη τους, είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα και πιστεύω ότι απασχολεί πολλές γυναίκες!
Όχι δεν είναι σημαντικό το ζήτημα και κακώς απασχολεί πολλές γυναίκες. :ρ Η άποψη μου ως άντρας είναι ότι χέστηκα για το παρελθόν, εκτός αν μάθω ότι κάτι από το παρελθόν της δεν ανήκει μόνο εκεί
Χιεστηκες για το παρελθόν της, ακόμα κι αν στο παρελθόν της έχει κάνει σεξ με παντρεμένο; Και ξέρεις ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας άντρας για τον οποίο η σύζυγος σου ήταν η απιστία του; (το λέω ευγενικά, γιατί αν πω πως μιλάνε οι παντρεμένοι για τις ερωμένες τους, θα μου διαγράψουν το σχόλιο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ