ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2018 | 00:47

ο θειος μου

Η κόρη του έχει καρκίνο και αυτός αντί να κάνει οτι μπορει να την βοηθήσει κάθετε σε ενα τάμπλετ όλη μερα και ποστάρει στο φβ βιντεο με σκύλους και γάτες. αυτο μονο ..
4
 
 
 
 
σχόλια
1. Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σ' ένα άτομο που δίνει μια τέτοια μάχη είναι να τον αντιμετωπίσεις σαν άρρωστο, άτυχο και καημένο καθώς του υπενθυμίζεις όλη την ώρα την κατάστασή του. 2. Το ανθρώπινο μυαλό έχει ανάγκη να ξεφεύγει από τον πόνο και τις μαύρες σκέψεις. Μια χαρά ακούγονται γατάκια, πασσιέντζες και δεν συμμαζεύεται. Αλλιώς σου φεύγει το μυαλό. Η κακή ψυχολογία δεν βοηθάει κανέναν. 3. Γνωρίζω από πρώτο χέρι άτομα που έχουν χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν καλούν στο νοσοκομείο κανέναν πλέον και πολύ καλά κάνουν! Οι άλλοι στραβώνουν ότι δήθεν φέρονται ακοινώνητα αλλά ποιος θέλει τη λύπη και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους που μεταφράζεται στο να κάνουν γνωματεύσεις και να δίνουν συμβουλές των οπισθίων.Να τους φέρονται σαν κανονικούς ανθρώπους και να νοιάζονται πιο πολύ γι' αυτούς παρά για τη νόσο τους, ούτε λόγος.
μμμ δε βλεπω να ειπε ο ανθρωπος οτι ο θειος συμβαλλει κάπως.ξερω απο πρωτο χερι πατερα αδιαφορο στο προβλημα υγειας του παιδιου του.που δε συμβαλει οικονομικα ούτε καν στενοχωριεται. Μαλιστα το παιδι αλλα και οι αλλοι τριγυρω ειναι , οπως λεει, ηλιθιοι και ξυνονται και τα κανουν ολα λαθος.α! και το κορυφαιο - ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!
Έχω ζήσει σε σπίτι με καρκινοπαθη που τελικά δεν τα κατάφερε, τον πατέρα μου. Έχω να σου πω ότι ο ασθενής δεν έχει την ανάγκη από τους ανθρώπους δίπλα του να τρέχουν πανικοβλημενοι, να χτυπιούνται και να μοιρολογουν. Εμείς είμασταν κοντά του όσο πιο ευτυχισμένοι μπορούσαμε και του δίναμε κουράγιο.. Επίσης δεν ξέρεις τι έχει ο καθένας μέσα στην ψυχή του οπότε μην κρίνεις και πολύ περισσότερο όταν δεν μένεις στο ίδιο σπίτι γτ μέσα σε αυτό μόνο καταλαβαίνεις τη διαδικασία και πόσο επίπονη είναι για όλα τα μέλη..

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ