ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2018 | 13:04

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΡΙΧΑ

Γεια σας, είμαι 29 χρόνων κ ήθελα απλώς να εκφράσω την προτίμηση μου για τους τριχωτούς άντρες, δηλαδή έλεος, εχει παραγίνει το κακό, να πιάνεις τη γάμπα ή την πλάτη του αγοριού σου και να είναι πιο απαλή και από τη δική σου. Λίγη τρίχα δε βλαπτει, ίσα ίσα αφήνει υποσχέσεις για υπερχείλιση τεστοστερόνης. Που μου έγιναν όλοι χέλια!
14
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης η LIFO δεν κατήντησε τίποτα.Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της ήταν πάντα μια εναλλακτική (με την αληθινή, κυριολεκτική έννοια του όρου) εφημερίδα, με άξια διευθυντικά στελέχη και πίσω απ' όλα διευθυντή τον άνθρωπο που κυκλοφορούσε το πιο γαμάτο περιοδικό των nineties, to 01.Όσον αφορά τη διαδικτυακή της μορφή, όλοι οι συντάκτες είναι δημοκρατικοί άνθρωποι, δεν κάνουν διακρίσεις, γράφουν υπέροχα άρθρα, ο κύριος Δημοκίδης είναι καταπληκτικός αρθρογράφος, με δημοκρατικές απόψεις και σπάνιες ευαισθησίες, ενάντια στις διακρίσεις και το πνεύμα που χαρακτηρίζει όοοοοολους τους συντάκτες της λάιφο είναι η ανοιχτομυαλιά και η καλοσύνη.Όσον αφορά τη στήλη των εξομολογήσεων, τα λίγα χρόνια που υπάρχει πάντα ήταν μια ανοιχτή στήλη για να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει.Οι περισσότεροι εξομολογούμενοι και σχολιαστές είναι θαυμαστές των απόψεων της λάιφο κι άρα ευαίσθητοι και χωρίς παρωπίδες και στερεότυπα.Το πρόβλημα έγγειται στο γεγονός ότι πλέον με την τεράστια πρόσβαση στο ίντερνετ και την ανωνυμία, μπαίνουν κι εδώ μέσα (όπως και αλλού)και διάφοροι άνθρωποι με αντιδημοκρατικές απόψεις (αναγνώστες της ελεύθερης ώρας, θεατές του λούμπεν ''μακελειού'' και της trash τηλεόρασης, ομοφοβικοί θρησκόληπτοι, φανατισμένοι όλων των χρωμάτων, επικίνδυνοι άνθρωποι των άκρων και θιασώτες της βίας και διάφοροι άλλοι) οι οποίοι κάνουν κακό πολύ απλά γιατί η φιλοσοφία του site και του εντύπου ως περιεχόμενο και ως μορφή είναι αγάπη, τέχνη, ελευθερία και όχι διακρίσεις.Και μπαίνουν κάποιοι εδώ μέσα κι αφήνουν λινκς(δήθεν για να '' αφυπνίσουν'') από ακροδεξιά απάνθρωπα sites. Έχει συμβεί στο παρελθόν κι ευτυχώς μετά από κάποιες μέρες αφαιρέθηκαν κάτι τέτοια σχόλια με τέτοια λινκς.Οι άνθρωποι όμως αυτοί δυστυχώς παρέμειναν εδώ μέσα.Τέλος πάντων, η αδιαφορία γι' αυτούς είναι η καλύτερη απάντηση. Και το να έχεις την οξυδέρκεια να τους εντοπίζεις.Α, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι σαν και σένα, που απλώς αντιπαθούν τους μόνους ανθρώπους, αλλά δεν πειράζει, καλό καλοκαίρι σε σένα και στην τεράστια παρέα σου.
Okay ναιπ ο καθενας με τις προτιμησεις του. Σίγουρα το να υπάρχει μία ιδέα αντρίλας δεν θα βλάψει κάνεναν αλλά όχι ναναι πίθηκος γτ μετά δεν είναι ωραίο αισθητικά.
Πού κυκλοφορείτε;; Δεν βλέπω τόσους αποτριχωμένους άντρες, ίσα-ίσα είναι η μειοψηφία. Όπως και να 'χει προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα από αυτά. Καράφλα, τρίχες ή όχι, αν μου αρέσει τότε μου αρέσει, τέλος. Στο κάτω-κάτω, αν γνωρίσω κάποιον που έχει κάνει καλύτερη αποτρίχωση από εμένα, θα τον ρωτήσω και πού την έκανε :)
Χαχαχαχα σε νιωθω. Σημερα πηρα υο μετρο και είδα πολύ κόσμο. Δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω αυτό π είπες. Δεν μου άρεσε αυτή η εικόνα ούτε εμένα.. Όλοι με βερμούδες και γαμπιτσα απαλή σαν του μωρού.....
Πριν λίγα χρόνια πήγα σε δερματολόγο επειδή μου έπεφταν τα μαλλιά στα είκοσι κάτι μου χρόνια.Μου είπε να περιορίσω το ΄γχος, δεν είναι κάτι άλλο.Μου έδωσε ένα φαρμακευτικό σαμπουάν να λούζομαι πού και πού και με αυτό.Μετά από λίγο καιρό πήγα και του είπα ότι δεν μου έκανε τίποτα το φαρμακευτικό σαμπουάν.Μου απάντησε ότι δεν μπορεί να μου κάνει κάτι παραπάνω, να περιορίσω το άγχος.Οπότε υπάρχουν κι άνθρωποι που είναι καραφλοί σε κάποια σημεία του κεφαλιού και σε άλλα έχουν λίγα μαλλιά κι αυτό χωρίς να το θέλουν.Είμαι άσχημος αλλά δε φταίω, δεν ήθελα να μου πέφτουν τα μαλλιά.Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι σαν και μένα.Συγχωρέστε μας που είμαστε έτσι αλλά δεν το θέλουμε.
Τυχαίε περαστικέ, δεν υπονοησα οτι οι αντρες χωρις μαλλα ειναι ασχημοι, είπα ότι στυλιστικα δεν μου αρεσει τα μαλλια να μην ειναι ομοιομορφα. Αν δεν εχεις σε καποια σημεια, τα παιρνεις ολα και ειναι μια χαρα ωραια :)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ