ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2018 | 11:36

Εγώ έγραψα για τον "ανοιχτό" γάμο

Να διευκρινίσω κάτι...Δεν παντρευτήκαμε με αυτή τη συμφωνία. Παντρευτήκαμε ερωτευμένοι και με την πίστη οτι θα θα μείνουμε μαζί για πάντα...οι δυο μας!Η ζωή μας διεψευσε και όταν μετά από 8 χρόνια γάμου αποκαλύφθηκε οτι και οι δυο έχουμε τα φλερτ και τις απιστίες μας, αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί σχετικά ελεύθεροι. 5 χρόνια ήταν όλα υπέροχα αλλά...ερωτεύτηκα! Κι επειδή θέλω να το ζήσω, ο γάμος θα πρέπει να τελειώσει και θα είναι σίγουρα δύσκολο μετα από τόσα χρόνια. Ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεύτερο σοκ απανωτά!!!Στα καπάκια σήμερα!!!!Γιατί μου το έχεις κάνει αυτό εξομολογούμενε/η???Τι να πω? Σηκώνω τα χέρια ψηλά!Εύχομαι οι αποφάσεις σας να έχουν τα αποτελεσματα που θέλετε αλλά μην μετανιωσετε και χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο μετά!Καλή Τύχη!
Μικρή μου Νεφέλη διάβασες και την προηγούμενη εξομολόγηση? Δεν έδινε καμία τέτοια εξήγηση και εδώ πάλι με μπλόκαρε...Γιατί θα πρέπει πρώτα να κερατώσει κάποιος και μετά να το πει?Δεν πρέπει να είναι ξεκάθαρος εξ αρχής και να το λήξει?Γιατί να συμβαίνει αυτό?Υποσχέθηκαν και ορκίστηκαν "Πίστη και Αφοσίωση",ωραία δεν τους βγήκε...Πείτε το πιο νωρίς πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο...Τέλος πάντων δεν ξανά ασχολούμαι άλλο γιατί θα βγω και εκτεθημένη στο τέλος,απλά έχω εκπλαγεί με την άνεση πλέον των ανθρώπινων σχέσεων!Αυτό είναι όλο Νεφελάκι...Δεν πειράζει και κάπου θα διαφωνήσουμε σαν άνθρωποι και εμείς οι δυο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είσαι το Νεφελάκι μας το καλο!!!:-* :-)
είμαι κατά της απιστίας και ποτέ δεν την επιδίωξα.. εδώ είναι λίγο περίεργα τα πράγματα γτ φάνηκε ότι και οι δυο δεχθήκατε την κατάσταση σαν να την γνωρίζατε και απλά αποφασίσατε να μην χαλάσετε ίσως μια βολεμένη κατασταση;; ίσως την κοινωνική σας εικονα;;; αλλά πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό γτ ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν τόσο δυνατό. Ξερω ότι παντρευομαστε για να είμαστε για μια ζωή με το άλλο μας μισό και να κάνουμε οικογένεια... εδώ νομίζω ότι αυτός ο γάμος δεν έγινε συνειδητά, ώριμα και κάτω υπό αυτές τις προϋποθέσεις...

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ