ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2018 | 10:38

Δεν ξέρω...

πώς να προσεγγίσω κάποιον που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα... Βασικά από την πρώτη φορά που τον επισκέφτηκα ως ασθενής... Είναι γιατρός όπως καταλαβαίνετε... Νιώθω αφάνταστα μπερδεμένη... Έδειξε σημάδια συμπάθειας, αλλά πώς λύνεται το μπλέξιμο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου...; Περνάω την πιο δύσκολη φάση στη ζωή μου από επαγγελματικής άποψης και τρέχω όλη μέρα για να καταφέρω κάτι καλύτερο. Και πείτε ότι πήγαινε παρακάτω... Μπορεί να επιβιώσει ένα ζευγάρι όταν η διαφορά ηλικίας είναι 10 και πλέον χρόνια....; Άπειρα ερωτηματικά που μόνο ο χρόνος μπορεί να λύσει... Ο χρόνος και η τύχη... Γιατί αν έβαζα την καρδιά μου να επιλέξει, τότε μάλλον θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να είμαι δίπλα του...Όποια συμβουλή δεκτή κι ευπρόσδεκτη...!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξεμπέρδεψε με το επαγγελματικό σου θέμα (δηλ. το προβλημα υγείας που είχες όταν τον επισκέφτηκες) με αυτόν και μετά κάνε κρούση για ποτό. Αφού περάσει λίγος καιρός. Να ξέρεις, αν δεν είναι αμοιβαίο, δύσκολα τα πράγματα.
Δεν νομιζω να είναι πονηρό το γεγονός ότι είναι αρκετά φιλικός μαζί σου.. οι γιατροί είναι και άνθρωποι, δεν δουλεύουν σαν ρομπότ... άρα εφόσον δεν έχεις κάτι τρανταχτό να πεις θεωρώ ότι είναι στο μυαλό σου όλα.. όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας, γενικότερα μιλώντας, δεν είσαι η μόνη, τόσα και τόσα ζευγάρια το κατάφεραν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ