ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2018 | 05:07

Είμαι μαλακας

Μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δεν κάνω κίνηση γιατί είναι παχουλή και δεν θέλω να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου... έχει όμως τρομερό χαρακτήρα και με καταλαβαίνει. Είμαι μαλακας
8
 
 
 
 
σχόλια
Τι σου αρέσει σε αυτήν; Το σώμα, ο χαρακτήρας, και τα δύο;Οι "φίλοι¨σου γιατί αποτελούν παράγοντα επιλογής της σχέσης σου; Είσαι σε καμια συμμορία/αδελφότητα με όρους οι γκομενες να είναι κάπως; Από τη στιγμή που επιτρέπεις στον οποιονδήποτε να σου την πει για την επιλογή σου σε οτιδήποτε, είσαι δούλος. ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Δε θα σε αποτελέσω αρσενική κότα. Ακόμα. Αλλά θα είσαι, αν κολλήσεις επειδή τα φιλαράκια θα στη λένε.
Πολυ κριμα που σκεφτεσαι ετσι, δε το λεω με κακια αλλα ντραπηκα εγω για σενα. Αν ειναι φιλοι σου θα υποστηριξουν την επιλογη σου. Αν ησουν πιο δυναμικος και ειχες αυτοπεποιθηση θα υποστηριζες κι εσυ την επιλογη σου.Κριμα νεος ανθρωπος να κολλας σε στερεοτυπα του κωλου που μας ταιζει το δυτικο Lifestyle.Αμα φορας παντελονια, εδω θα φανει! Μη με απογοητευσεις...Και κυριως μη θυσιασεις την δικη σου ευτυχια για ανοησιες χωρις νοημα.Οι ιδιοι που σου τα λενε αυτα ισως αυριο γυρισουν και σου πουν "πωπω τι καλη κοπελα ηταν αυτη και χοντρη την επαιρνα αλλα ημουν μικρος και χαζος".
Είναι θετικο ότι απο τωρα καταλαβες ότι είσαι μαλακας...αυτο ομως μπορεις να το αλλαξεις και μαλιστα επειδη πρεπει να είσαι πιτσιρικας εχεις το πλεονεκτημα να το αλλαξεις νωρίτερα απο τους υπολοιπους.Θεληση: Σου αρεσειΠροβλημα: είσαι μαλακας (όχι τοσο οσο νομίζεις)Λυση:___________ ( την ξερεις ηδη απλα τολμα το)
Θα γινω κακιά τώρα...Καλά κανεις και δεν κάνεις κινηση γιατι θα την βασανιζες την κοπέλα. Δεν θα εβγαινες μαζι της για να μην πεις οχι στους φιλους σου και σε πουν μ***οδουλο θα ντρεποσουν να την παρεις μαζι για να μην σε κοροιδεψουν οι φίλοι σου, αν καποιος τυγχανε απο αυτους να την προσβάλλει η να την ενοχλήσει δεν θα είχες τα κότσια να μπεις μπροστά, γενικά καθόλου ώραια πραγματα. Ασε που ειναι εντελώς ξενερωτο να εισαι με καποιον που άγεται και φερεται όπως εσύ. Ευχομαι να το ξεπεράσεις μονο σου, η να ερωτευτείς (γιατι με την συγκεκριμενη ερωτευμενις δεν είσαι) και να σου περάσει τότε.Υγ. Φαμπινα ελα να κακαρίσεις, σε χρειαζομαστε " Κο κο κο κο κο"Υγ2. Σου ευχομαι να παθεις πλακα με μια χοντρούλα και ασχημουλα και να καταληξεις μαζι της για παντα.
Από ότι φαίνεται ούτε σίγουρος είσαι, ούτε δυναμικός, ούτε υποστηρίζεις τις απόψεις σου και τις επιλογές σου. Βάζεις πάνω από όλους φίλους, αν μπορούν να ονομαστούν έτσι άτομα που λένε τέτοια πικρόχολα σχόλια Και δεν σε υποστηρίζουν. Το θέμα βέβαια είναι Όχι το τι θέλουν αυτοί αλλά το τι κάνεις εσύ.. Όχι να μην την πλησιάσεις με τέτοιο μυαλό γτ θα δυστυχησει η κοπέλα όταν εσύ θα την κρύβεις, όταν πάντα θα σκέφτεσαι το τι θα πουν οι άλλοι.. λυπάμαι ειλικρινά...
Δεν θέλω να γενικεύσω, αλλά κάποιος που κοροϊδεύει κάτι τόσο ανούσιο & επιφανειακό όταν ο άλλος είναι ευτυχισμένος, τότε μπορεί να λέγεται φίλος; Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω.Εφόσον συνειδητοποιείς ότι φέρεσαι χαζά αλλά συνεχίζεις να επιλέγεις τον "εύκολο" για σένα δρόμο, θα έλεγα να κάτσεις μακριά. Καμία κοπέλα δεν αξίζει έναν άντρα που θα ντρέπεται γι' αυτήν στους φίλους του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ