ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2018 | 21:40

Μήπως είμαι υπερβολική;

Σήμερα στη δουλειά, ήρθε μια συνάδελφος και μου ανακοίνωσε ότι επειδή μια άλλη συνάδελφος παντρεύεται θα μαζέψει από όλους μας χρήματα για να της τα δώσουμε σαν δώρο γάμου.Με ενόχλησε παρά πολύ αυτή η κίνηση. Η κοπέλα που παντρεύεται δεν με κάλεσε ούτε στην εκκλησία, δεν μου είπε κάν ότι παντρεύεται μιας και οι σχέσεις μας είναι τυπικές και για την ακρίβεια δεν μου είναι και συμπαθής σαν άνθρωπος. Με ενόχλησε λοιπόν που μια άλλη συνάδελφος με την οποία έχουν φιλικες σχεσεισ αναγκάζει με λίγα λόγια τους υπόλοιπους να δώσουν χρήματα και μάλιστα μας όρισε και ταρίφα 50 ευρώ(!!!). Δεν είμαι η μόνη που δυσανασχέτησα αν και οι υπόλοιποι ενοχλήθηκαν περισσότερο με το ποσό και δήλωσαν ότι θα δώσουν πολύ λιγότερα εγώ προσωπικά δεν θέλω να δώσω ούτε ένα ευρώ!Και στο κάτω κάτω τόσα χρόνια πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό όλες εδώ ήμασταν όταν παντρευτήκαμε αυτό το πράγμα δεν ξαναέγινε!Δε ξέρω μήπως είμαι υπερβολική; Με σύγχυσε και η άλλη δηλαδή μου το είπε σήμερα 2 φορές τύπου μη ξεχάσεις αύριο να φέρεις τα λεφτά! Λες και της τα χρωστάω! Σκέφτομαι να κάνω τον κινέζο και να μη δώσω τίποτα!
7
 
 
 
 
σχόλια
Καθόλου υπερβολική δεν είσαι! Μου έχει τύχει και μένα και στο σχολείο (για γενέθλια κολλητής) και στη δουλειά (γέννησε η γυναίκα του κολλητού, θα πάει πενταήμερη ο γιός της να τσοντάρουμε για ημερολόγιο κλπ), κυκλοφορούν πολλοί ανάλογοι παρασιτικοί τύποι.Αν δεν ήσασταν στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, θα σου πρότεινα να λες ναι ναι και το ξέχασα και γράψε το όνομά μου στην κάρτα θα στα φέρω αύριο - και να μη δώσεις ποτέ. Επίσης να της πεις ευχαρίστως, αλλά και μένα γέννησε η ξαδέρφη μου και θα της πάρουμε καρότσι με 100 ο καθένας οπότε δώσε εσύ 50 για να είμαστε πάτσοι.Αλλά επειδή είστε στο ίδιο περιβάλλον, πες της την αλήθεια, δηλαδή ότι δεν μπορείς να δώσεις, γιατί δεν έκανες δώρο και στους άλλους που παντρεύτηκαν και πες και 2-3 ονόματα ατόμων που παντρεύτηκαν και δεν είναι κολλητοί της. Και ότι στην τελική θα μπορούσες να πας στο γάμο αν σε είχε καλέσει εγκαίρως, αλλά δε σε έχει καλέσει καν.
Υποτίθεται ότι σε ένα γάμο πηγαίνουμε για να χαρούμε με τη χαρά του άλλου. Όχι επειδή είναι κοινωνική υποχρέωση. Εδώ ούτε στο γάμο δεν είσαι καλεσμένη!!Στα τσακίδια πες τους γιατί από τον τρόπο που περιγράφεις την συνάδελφο που ζήτησε τα λεφτά, φαίνεται να είναι και φορτική εκτός από αγενέστατη.Για μένα η διπλωματία πάει περίπατο όταν έχεις να κάνεις με παραλογισμό. Οπότε αντί να κάνεις τον κινέζο, πες τους να πάνε να πνιγούν.
Και γιατί τον Κινέζο; Εννοείται να μαζέψουν λεφτά ή ότι αλλο δωρο θέλουν αλλα για τους καλεσμένους! Εκτός κι αν εχει βάλει ενα προσκλητήριο για ολους σε πίνακα ανακοινώσεων. Ειναι τελείως παράλογο να δώσετε χρήματα χωρις να ειστε προσκεκλημένοι.
Φυσικά και δεν είσαι υπερβολική.Απο που κι ως που να δώσεις εσύ λεφτά;Σε ρώτησε αν σου περισσεύουν;Εγώ στη θέση σου θα της το 'λεγα στα μούτρα,δεν της έχεις καμιά υποχρέωση!Αι σιχτίρ νευρίασα κι εγώ τώρα!