ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2018 | 07:59

Γατος

Στον κηπο μου εχω 3 γατες..ο ενας ειναι γατος και τελευταια τσακωνεται συνεχεια με τον γατο του γειτονα..στην αρχη τον ειχε διωξει για λιγες μερες αλλα τωρα του επιτιθεται σε σημειο να τον τραυματιζει αρκετα με ανοιχτες πληγες.Οι γονεις μου τα τραυματα δεν τα παιρνουν και πολυ στα σοβαρα αλλα ενα προχθεσινο τραυμα ειπαν οτι ειναι αρκετα σοβαρο.Θελω να τον παω στον κτηνιατρο μπορω να πεισω πιστευω και τον μπαμπα μου αλλα μου λενε οτι το προβλημα ειναι να μην γινονται συνεχεια πληγες..Ξερουμε ποιος ειναι ο αλλος ο γατος γιατι μονο εναν γειτονα εχουμε με εναν γατο και μια γατα..σκεφτομαι να παρουμε τον αλλον τον γατο και να τον παμε καπου αλλου αλλα δεν πλησιαζεται και πολυ..εχει κανεις να μου προτινει κατι;Σκεφτηκαμε και την Φιλοζωικη αλλα ουτε καν στην πολη μου τα σκοτωνουν τα ζωα και δεν ειναι καθολου εμπιστοσυνης.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να συνενοηθείτε με το γείτονα και να τους πάτε για στείρωση και τους δύο! Και να φροντίζετε να έχουν διαφορετικά σημεία να κοιμούνται/ξαπλώνουν/τρώνε για να μη διεκδικούν τα ίδια.