ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 20:24

Αυτό είναι το πιο δύσκολο

Τώρα που εξαφανίστηκες τόσο ξαφνικά, τόσο σύντομα και τόσο ανεξήγητα, το πιο δύσκολο απ' όλα δεν είναι το να σε ξεπεράσω, ήταν άλλωστε πολύ σύντομο το διάστημα ώστε να προλάβω να δεθώ, ούτε το να αποδεχτώ ότι τα λόγια σου ήταν ψεύτικα γιατί από την αρχή φαίνονταν υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά. Το πιο δύσκολο απ' όλα είναι ότι τώρα αναγκαστηκά πρέπει να επιστρέψω στην άδεια και μονότονη ζωή που είχα πριν. Αυτό είναι που πονάει πιο πολύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν η ζωή σου είναι μονοτονη χωρίς άλλους ανθρώπους, εσύ φταις. Μάθε να ζεις μόνη, να χαίρεσαι τη ζωή μόνη. Άσε τους άλλους ανθρώπους απλά να είναι το μπαχάρι της.
Το ότι εκφράζεις αυτές τις σκέψεις σε πρώτο πρόσωπο, ενώ απευθύνεσαι πρός ένα ανώνυμο πλήθος, αντί του προσώπου ενδιαφέροντος, υποδηλώνει ότι έχεις κάποια "θεματάκια" να επιλύσεις στον τομέα επικοινωνίας.