ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 13:33

Χώρισα

Νιώθω σαν να πέταξα ένα ασήκωτο βάρος από πάνω μου. Εφτά μήνες μαζί δεν υπήρξε μέρα που να έκανε κάτι για να μου φτιάξει τη διάθεση ή έστω να μη μου τη χαλάσει. Όλο περίμενα μήπως αλλάξει κάτι αλλά μάταια. Δουλεύουμε και οι δυο πολύ αλλά πάντα εκείνη πρωταγωνιστούσε με το έτσι θέλω η δική της κούραση τα δικά της προβλήματα οι δικές της αντοχές. Ήθελε να μείνουμε μαζί αλλά αυτό θα ήταν η καταστροφή μου ούτε από απόσταση δεν την άντεχα πια. Ποιος κάνει σχέση για να σηκώνει τα δικά του συν άλλα τόσα; Σκυλοβαρέθηκα την μιζέρια της και τις αναφορές στους πρώην που ήταν μαλάκες και την εκμεταλλεύτηκαν όπως έλεγε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να την εκμεταλλεύτηκε εμένα με άδειασε ψυχολογικά. Μέσα στη γκρίνια από το πρωί μέχρι το βράδι όποτε και αν μιλούσαμε μέχρι και οι γονείς της φταίγανε που δεν βρήκε άντρα να κάνει παιδιά και εγώ δεν έχω παιδιά και εγώ μεγάλωσα πολύ άσχημα σηκώθηκα όταν ενηλικιώθηκα και έφυγα δεν κάθισα εκεί να φύγω στα 35. Εφτά μήνες και δεν κατάφερα να της πω κάτι για μένα. Τώρα άρχισε να μου λέει πως είμαι και εγώ σαν τους άλλους πως αυτή με αγάπησε η οποία είναι ανίκανη να αγαπήσει αν την πλησιάσει κάποιος τον αρρωσταίνει και λυπάμαι που το λέω αλλά καλύτερα που δεν έκανε παιδιά γιατί εκείνα θα τα πλήρωναν όλα τα ψυχολογικά της ή τον χαρακτήρα της δεν ξέρω τι σκατά φταίει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι μιλούσε συνέχεια για τον ευατό της είναι ένα μεγάλο μείον και να μην σε αφήνει να αρθρώσεις λέξη λογικά θα περιμένε κάνεις σε 7 μήνες σχέση να ενδιαφέρθει τι έκανες στην ζωή σου πριν γνωριστείτε ξρ γω χαχ κ ταχα αγάπησε.
Τέτοια άτομα καλό να τα βγάζεις από την ζωή σου ή μάλλον να μην τα βάζεις καν, δεν είναι απαραιτήτως κακόβουλα, αλλά σίγουρα χειριστικά , και ακόμα πιο σίγουρα έχουν άγνοια της συμπεριφοράς τους, και δυσκολία να κατανοήσουν την θέση του άλλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ