ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 00:54

Κατσαρίδες

Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτών των κοκκινωπών νυκτόβιων εντόμων; Είδα μια στο μπάνιο και πρέπει να με ακουσε όλη η πολυκατοικία. Όχι τίποτα άλλο αλλά και μόνο στη σκέψη ότι εμείς κοιμόμαστε και αυτές μπορεί να σουλατσάρουν πάνω στις πετσέτες ή στα σφουγγάρια μας, φρικάρω. Το αποκορύφωμα, πριν καποια χρόνια στο χωριό περπατούσε μια πάνω στο ΠΡΟΣΩΠΟ μου την ώρα που κοιμόμουν. Απο αυτές τις τεράστιες τα θρεφτάρια, καταλαβαίνετε. Αυτά σκέφτομαι κ δεν μπορώ να κοιμήθω. Καληνυχτα σας
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω.... Πως οι κατσαριδες καταφεραν να επιβιωσουν απο μια ατομικη βομβα που δεν αφησε τιποτα ορθιο κ απλα με μια τεζα ψοφανε.....!!!!! Εχει κανεις μια λογικη εξηγηση??
Εγώ νόμιζα εσύ έγραψες και γελούσα..Λέω παλεύει πάλι...ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και αυτές! Μπλιιιιιαξ Έχουν κάνει κατάληψη σε πολλά σπίτια απο ότι φαίνεται Ανία,όχι μόνο στα δικά μας...Ευτυχώς απο τότε δεν ξαναείδα μέχρι στιγμής...Μπρρρρρρρ...Αηδία!
Κοκκινωπές δεν έχω δει ακόμη κι εύχομαι να μην δω. Εν τέλει εκείνη η κατσαρίδα δεν έφυγε ποτέ, αλλά ας είναι. Εδώ πουλάκι ( μαύρο) μπήκε σε σπίτι που πετούσε με μεγάλη ταχύτητα και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι νυχτερίδα. Δεν είμαστε για τέτοια.