ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 12:23

Και τώρα;

Είναι από τις στιγμές που πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δύσκολες επιλογές: α) Γυρίζεις στο πατρικό σου.β) Συνεχίζεις στην πόλη που ζεις εδώ και μερικά χρόνια.Στην πρώτη περίπτωση έχεις να αντιμετωπίσεις γκρίνια, ανεργία, έλλειψη ελευθερίας/προσωπικού χώρου, εκνευρισμό και ότι άλλο συνεπάγεται στο πακέτο, αφού δεν είσαι πια σε ηλικία σπουδών.Στην δεύτερη περίπτωση έχεις αρκετό άγχος, δυσκολίες, ανεργία σε μικρότερο βαθμό όμως μάλλον καμία προοπτική εξέλιξης στο εργασιακό κομμάτι και ενίοτε γκρίνια εξ' αποστάσεως που ζεις μόνος/η.Τι θα έκανες;
13
 
 
 
 
σχόλια
Eγώ προσωπικά θα διάλεγα το 2ο αν και δεν έχω ζήσει ποτε μονη μου για να ξέρω πως είναι. Αλλα η ανεργία και η γκρινια δεν μου ακουγονται ιδιαίτερα ελκυστικη κατάσταση. Καλύτερα στον χωρο σου με την προοπτικη να καταφέρεις κάτι και να σταθεις στα ποδια σου παρα πίσω στο σπίτι. Μπορείς βέβαια να γυρισεις μεχρι να ξεπεραστει αυτο το προβλημα και μετα να φυγεις παλι. Δεν μας λες τι προβλημα ειναι αρα δεν ξέρω...
Eγώ προσωπικά θα διάλεγα το 2ο αν και δεν έχω ζήσει ποτε μονη μου για να ξέρω πως είναι. Πηγή: www.lifo.grΓι' αυτό να συμπαθείτε έστω κι ελάχιστα τους μόνους ανθρώπους. Ή απλά να δείχνετε λίγη κατανόηση. Να μην τους αποπαίρνετε.Και να εύχεστε να είστε πάντα τυχεροί και να μην σας τα φέρει η ζωή να έχετε την τύχη των μόνων ανθρώπων.Όταν κάποια ή κάποιος έχει ανθρώπους πάντα και από πάντα δίπλα, όλα εύκολα τα βλέπει.Σου λέει << αφού μπορώ εγώ κι έχω ανθρώπους, άρα γιατί ο άλλος είναι μόνος; Ή γιατί η άλλη είναι μόνη;. Βρες κι εσύ ανθρώπους, εύκολο είναι.>>Η ζωή όμως να μη σας κάνει να βιώσετε ούτε απώλειες ούτε χρόνια μοναξιάς. Γιατί δεν είναι ωραίο. Αλλά μόνο όταν το ζήσει μαθαίνει κάποιος το πόσο ωραίο ΔΕΝ είναι.
Το αν καποιος ειναι μονος του η οχι δεν ειναι λογος για να το αντιπαθεις ούτε για να το συμπαθείς γιατι οι ανθρωποι ειναι πολλα παραπανω. Σου εύχομαι να δεις στην ζωή σου την αλλαγή που θες και να ερθει συντομα!
Τυχαίος περαστικός: <3 Wanderlust2: Και στις δύο περιπτώσεις είναι δύσκολα τα πράγματα. Απλώς όταν σου κόβονται τα φτερά και γυρίζεις πίσω σου φέρονται σαν να έχεις αποτύχει και αυτό είναι πολύ άσχημο. Από την άλλη μετά από κάποια χρόνια κουράζεσαι τόσο πολύ να παλεύεις με τα θηρία που λιγοστεύουν δραματικά οι αντοχές και η δύναμη να ξεκινήσεις από το μηδέν.
Σαφώς και υπάρχουν θετικά και στις δύο περιπτώσεις.Στο πατρικό θα είμαι πιο ήρεμη από την άποψη της επιβίωσης και πως θα έχω δίπλα μου τους ανθρώπους μου.Στο σπίτι μου θα είμαι πιο ήρεμη γιατί δεν θα έχω όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που μου προκαλούν οι ίδιοι και την ελευθερία να κινούμαι στους δικούς μου ρυθμούς.
Όταν κάνεις μια επιλογή πάντοτε κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν την ζωή. Εσύ θες να έχεις τους δικούς σου αλλά δεν θες να είσαι στον τόπο σου. Από την άλλη, θες τον χώρο σου αλλά δεν θες να είσαι μόνη σου. Τι φάση;
Εννοείται πως αγαπώ την οικογένεια μου και θα ήθελα να είμαι δίπλα τους όμως έχω μάθει στην ανεξαρτησία και την ησυχία μου τόσα χρόνια. Δυστυχώς οι συνθήκες είναι έτσι αυτή τη στιγμή που πιέζομαι και από τις δύο πλευρές και δεν ξέρω τι να κάνω. Συμφωνώ απόλυτα με τις δύο πρώτες σειρές στην απάντηση σου απλώς δεν ξέρω τι θα μου στοιχίσει περισσότερο ψυχολογικά και σε βάθος χρόνου.
Πολύ λογική απάντηση όμως δεν μένει πολύς χρόνος ακόμα και τρέχουν ένα σωρό υποχρεώσεις όσο περνάει ο καιρός. Το χειρότερο είναι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα τη συγκεκριμένη στιγμή που με εμποδίζει να δουλέψω για ένα μικρό διάστημα.