Κοινή επιχείρηση Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ για να σωθεί ένα περιστέρι

Κοινή επιχείρηση Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ για να σωθεί ένα περιστέρι Facebook Twitter
5

Πυροσβεστική και Αστυνομία κινητοποιήθηκαν στη Λάρισα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να σώσουν ένα περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κολώνα φωτισμού. Η επιχείρηση στήθηκε στο κέντρο της πόλης, όταν πολίτες αντιλήφθηκαν τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πουλιού να ξεφύγει από κρεμαστό φανάρι στο οποίο το έμπλεξαν σχοινιά που πιάστηκαν στο πόδι του. Οι πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία που με την Πυροσβεστική επιχείρησαν να το απεγκλωβίσουν. Η σκάλα που έφερε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα δεν λειτούργησε και έτσι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν πάνω στο καλάθι του κλιμακοφόρου μία κοινή σκάλα που έφεραν περίοικοι, προκειμένου να φθάσουν το σημείο και να σώσουν το περιστέρι.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης , αφού η κυκλοφορία είχε σταματήσει από την αστυνομία, ώστε να μπορέσουν οι πυροσβέστες να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό.

ΦΩΤΟ: onlarissa.gr

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δικαίωμα ύπαρξης σε αυτόν τον κόσμο έχουν όλα τα πλάσματα και από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει επέμβει στο περιβάλλον τους, αποτελεί υποχρέωσή του να τα διασώζει όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο και δυνατό.Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν αξίζουν περισσότερο από ένα απλό/κοινό περιστέρι!
Να σε ρωτησω, σοζωντας το περιστερι δεν θα μπορεσει να παρει τα φαρμακα του καποιος αρρωστος. Αλλα τι χαζος που ειμαι, το περιστερι πρωτα και βλεπουμε.Προτεινω να κανουμε και μνημοσηνο οταν παταμε μυρμηγκια.Υποκρισια.