ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2018 | 14:21

Τατουαζ

Μπορείται να μου πείτε γιατί κατακρίνουν τα τατουάζ ... ?! παράδειγμα εγω εχω και στα δυο χερια τατουαζ.. κοιτάνε λες και δεν εχουν δει ανθρωπο...
7
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί είναι κομπλεξικοί . Εγω εχω τέσσερα τατουάζ . Έχω ακούσει πολλά . Πχ οτι όλοι κάνουν τατουάζ επειδή είναι μόδα η να μην κάνω τατουάζ γιατι θα πάθω καρκίνο . Δεν απαντάω καν . Ο μαλάκας είναι ανίκητος , αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω θα χάσω τον χρόνο μου κ θα πέσω στο πολύ χαμηλό τους επίπεδο .
Κοιτάνε για να δουν το σχέδιο.Εγώ αυτό κάνω όταν βλέπω κάποιον με τατουάζ.Και στη τελική για αυτό δεν το έκανες σε εμφανές σημείο;Για να το βλέπουν και οι υπόλοιποι.Αν δεν θες να το κοιτάνε φόρα μακριμάνικο.Ή χτύπα το σε σημείο που το καλύπτει ρούχο.
Φυσικά και όχι . Δεν κάνεις τατουάζ σε εμφανής μέρος για να σε βλέπουν . Εγω πχ αρρώστησα κάποτε και ήθελα να κάνω τατουαζ για να θυμάμαι ότι ξεπέρασα μια σοβαρή αρρώστια και οτι βγήκα δηνατή απο όλη αυτήν την περιπέτεια . Έκανα τατουάζ λοιπόν ακριβως στο σημείο που σχετιζόταν η αρρώστια που έπαθα . Είναι εμφανές σημείο . Δεν γουστάρω να φαίνομαι λοιπόν . Αν εσύ λοιπόν έχεις πρόβλημα μην το βλέπεις , δεν θα κάτσω να βάλω πετσέτα να να το καλύψω και κατ επέκταση να απολογηθώ που έχω τατουάζ . Έτσι μαρέσει και έχω τατουαζ .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ