«Τρέμω στην ιδέα ότι θα ξαναβγούν στους δρόμους οι βλάχοι με τα Cayenne», δηλώνει ο Χάρης Ρώμας

Facebook Twitter
19

Για την έλλειψη κουλτούρας της ελληνικής κοινωνίας μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Οι Έλληνες πρέπει να υψώσουν το ανάστημα τους και να σταματήσουν, πλέον, αυτή τη φασιστική επιβολή της έξωθεν μιζέριας. Παράλληλα, ωστόσο, πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και να ιεραρχήσουν πάλι τις αξίες τους. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απλό, γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη κουλτούρας και δυστυχώς, κοινωνικής ευαισθησίας». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο Εγώ Weekly (σύμφωνα με αναδημοσίευση του newspost).

Προσθέτοντας «Τρέμω στην ιδέα ότι με την πρώτη μικρή αλλαγή προς μια πιο ευημερευούσα κατεύθυνση θα ξαναβγούν στους δρόμους οι βλάχοι με τα Cayenne! Δεν έχω τίποτα εναντίον των βλάχων. Έχω όμως με τους βλάχους με τα Cayenne».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Χάρης Ρώμας (σύμφωνα με το gossiptv) μίλησε και για το που φτάνει για την αγάπη « Για τον άνθρωπο που αγαπάς πρέπει να κάνεις τα πάντα. Και χωρίς να περιμένει αντίτιμο. Για να τον αγαπάς, το αντίτιμο το παίρνεις έτσι κι αλλιώς, εκτός αρρωστημένων περιστάσεων που δεν τις ονομάζω αγάπη, αλλά καψούρα (...). Έχω καψουρευτεί πολλές φορές, αλλά πλήρωσα το αντίτιμο. Κρατώ αυτές τις μνήμες, μόνο ως εμπειρία ζωής διότι και από εκεί έμαθα πολλά. Και στον γάμο μου πλήρωσα το αντίτιμο. Αλλά εκείνη το πλήρωσε περισσότερο».

It's Viral
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Στην φωτό είναι σαν Λαϊκός Πρίγκιψ, ή απλά πρωταγονιστής σε κάποια Τούρκικη σαπουνόπερα. Καλή επιλογή lifo, "...δρόμους οι βλάχοι" το statement, σαν βλάχος στην photo, καλό! 2 Βrownie points
Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί ενοχλούνται με αυτά που λέει; Εγώ σε χωριό ζω και βλέπω τους νεόπλουτος χωριάτες πως μοστράρονται με τα ακριβά τους αυτοκίνητα.
Ο βασιλιάς του κιτς μίλησε για τους βλαχους με τα καγιεν...Ρώμα δεν ξέρεις ότι οι βλαχοι με τα καγιεν βλεπουν μονο τις δικές σου σειρές στην τηλεόραση;
Πείτε με τρελό, αλλά όταν ο Ρώμας λέει "εκείνη το πλήρωσε (το αντίτιμο) περισσότερο", είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η φράση αυτή συνεχίζεται με το "την κούρεψα ενώ κοιμόταν, έφτιαξα το περουκίνι και πουλώντας τα κοσμήματα της αγόρασα κορακί revlon για πάντα."
Μια χαρά τα λεει και πολύ αξιόλογος καλλιτέχνις είναι, τα σηριαλ που έκανε όλα υπέροχα ήταν και με πολύ καλά σενάρια κι όμορφα νοήματα. Εγώ τον παραδέχτηκα για το Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον, τουλάχιστον έμαθε λίγη σύγχρονη ιστορία στους μόγγολους Ελληνάρες, αλλά δυστυχώς δεν είχε την επιτυχία που χρειαζόταν ώστε το χαζοκούτι να μην παράξει τόσους χρυσαυγούληδες...και να χουμε τώρα αυτά που έχουμε! Αλλά φαίνεται προτιμάτε Τούρκικες παραγωγές. Μια η άλλη είναι. Λίγη δημοκρατική σκέψη δεν βλάπτει!
Όταν κάποιος είναι αναγνωρίσμος έχει υποχρέωση να είναι ειλικρινής. Ειδικότερα σε μια κονωνία τριτοκοσμική όπως είναι η Ελλάδα ο κ. Ρώμας θα έπρεπε να είναι περισσότερο μαχητικός σε κάποια ζητήματα..
εχουμε γεμισει χρυσαυγιτες επειδη δεν καταλαβαμε το μεγεθος του Ρωμα ως καλλιτεχνη και το μεγεθος της "τεχνης" του????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλο και αυτο!