ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 07:36

Φοβάμαι για τη μητέρα μου

Η μητέρα μου εδώ και 3 χρόνια έχει διευθυντικό ρόλο στη δουλειά της και το ωράριό της αυξάνεται με τον καιρό. Δουλεύει σε τράπεζα και τους τελευταίους 4 μήνες που άλλαξαν κατάστημα δουλεύει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5μιση το απόγευμα. Γενικά είναι σε ηλικία που περνάει κλιμακτήριο και τα νεύρα της δεν είναι πολύ καλά. Αλλά πλέον πιστεύω πως έχει κάποιο πρόβλημα και όχι απλά πως επηρεάζεται από τη δουλειά σε συνδυασμό με την κλιμακτήριο. Γυρίζει σπίτι κάθε μέρα και φωνάζει για το παραμικρό πράγμα, για το ασυμμάζευτο σπίτι κλπ..Και το θέμα είναι ότι όσο και να βοηθάμε οι υπόλοιποι, αυτή συνεχίζει να φωνάζει σε σημείο να κλαίει από τα νεύρα της, να βαράει πόρτες, ή γενικά να φτάνει σε άσχημο σημείο, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πλέον, είμαι 19 χρονών και κοντεύουν να πάθουν εμένα τα νεύρα μου από όλη αυτή την κατάσταση... Σήμερα το πρωί σηκώθηκε με νεύρα πριν φύγει για τη δουλειά, φώναζε τόσο που με έκανε να ξυπνήσω και να αρχίσω να κλαίω μες την απόγνωσή μου..Φοβάμαι γι'αυτήν και εγώ η ίδια δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Ο πατέρας μου δεν ξέρω πώς την αντέχει και το μόνο που της λέει πάντα είναι να ηρεμήσει, μας έχει προειδοποιήσει πάντως να μην της φωνάζουμε για να μην πάθει τίποτα χειρότερο. Θέλω αν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει, αν διαβάσει κάποιος ειδικός, δεν ξέρω, αλλά νιώθω πως χρειάζομαι βοήθεια.Νιώθω πως μέρα με τη μέρα τη χάνω και φοβάμαι πως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα την τρέχουμε στους γιατρούς. Κλαίω συνέχεια με αυτές τις σκέψεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι γλυκό που νοιάζεσαι για τη μανούλα σου! Κοίτα, αν η μανούλα σου περνάει αυτή τη φάση πρέπει να δείξετε υπομονή. Είναι ζόρικη περιοδος, προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν θα πάθει κάτι! Μόνο η διάθεση της έχει σκαμπανεβάσματα. Με τη βοήθεια του γυναικολόγου, όλα θα πάνε καλά! Μόνο δείξε υπομονή και κάνε την μια αγκαλιά!