ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2018 | 14:55

Είναι σοβαρός;;;

Με μπλόκαρε γιατί έγραφε ο άλλος μαλακίες στο προφίλ μου. Και τι φταίω εγώ; Δεν είμαστε καλά ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε;;; Δεν έχω τίποτε με τον άλλον μια φορά βγήκαμε έπρεπε δηλαδή να καθίσω να του πω χαρτί και καλαμάρι τι κάνω; Μπράβο μου λέει συνέχισε έτσι καλά το πας και με έκανε μπλοκ. Δεν το πιστεύω αυτός έδειχνε λαρτζ πόσο υποκριτής παίζει να είναι τελικά όλοι το ίδιο επαρχιώτες είναι όλοι κατά βάθος ότι και να λένε είναι ψέματα. Εγώ φταίω που καθόμουν τόσο καιρό και του μιλούσα έπρεπε να του πω όταν κατέβεις τα λέμε και άντε γειά. Έκανα και εγώ μπλοκ τον άλλον τι δουλειά είχε να γράψει πως βρεθήκαμε έχω μπλέξει με μαλάκες. Ο άλλος περίμενε να γίνω καλόγρια επειδή μιλούσαμε χωρίς να έχουμε βρεθεί που να βρισκόμασταν κιόλας θα μου έβαζε την ζώνη της αγνότητας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Από γνωστή. "Βγαίνει με ένα παιδί και ο άλλος δεν κάνει κίνηση γιατί θέλει να γνωριστούν πρώτα. Αυτή συνεχίζει να κάνει σεξ με έναν άλλον όλο αυτό το διάστημα γιατί "δεν θα κάτσει και χωρίς σεξ" μέχρι να αποφασίσει ο άλλος" Αν έβλεπα και εγώ ακυρους να σου ανεβάζουν στο προφίλ τι κάνετε και τι δεν κάνετε, και έψαχνα για κάτι σοβαρό, δε θα καθόμουν να ασχοληθώ άλλο δευτερόλεπτο.