ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2018 | 18:57

Αν είναι δυνατόν!

Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Βγήκα χθες βράδυ με παρέα σε ένα μπαράκι και μας έπιασαν την κουβέντα κάτι τύποι. Ο ένας από αυτούς ήταν πολύ γλυκός και μου άρεσε πολύ. Με τα πολλά, ανταλλάσσουμε τηλέφωνα, αποθηκεύει το όνομα και τον αριθμό μου και μου λέει θα τα πούμε αύριο, ίσως πάμε για καφέ. Γενικά, ήταν πολύ ανοιχτός στο να βγούμε. Σήμερα, περιμενω-περιμενω... τίποτα. Πουθενά μήνυμα. Αποφασίζω να του στείλω το μεσημεράκι. Κι εκει έρχεται το σοκ! Μου απαντάει μετά από καμία ώρα και με ρωτάει ‘ποιός;’. Ψιλό σοκάρομαι λίγο και λέω από μέσα μου ‘οκ, μάλλον δεν αποθήκευσαι το όνομα μου!’. Πράγμα απίθανο γιατι τον είχα δει που πληκτρολογούσε το όνομα μου. Anyway, αποφασίζω λοιπόν να του ξαναστειλω πριν λίγο. Του λέω λοιπόν το εξής ‘είμαι η τάδε από χθες βραδυ’. Και τι μου απαντάει ο τυπάς; ‘Σορυ, λάθος!’. Ρε πάτε καλά μερικοί; Άμα δε γούσταρε, να μη βιαζόταν να ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Ήμαρτον δηλαδή!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ, αν δε γούσταρε, κακώς έδωσε το τηλέφωνό του. Να το θυμάσαι αυτό όταν δίνεις τζάμπα ελπίδες (ίσως και τηλέφωνα) σε άντρες στο μέλλον απλά για να ανεβάζεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς να θέλεις τίποτε από αυτούς.
Μάλλον επιβεβαίωση έψαχνε ο τύπος. Ίσως κιόλας να τα χε κοπανήσει και μην καταλάβαινε τι έκανε. Πάντως μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί σου συμπεριφέρθηκε έτσι.
Πολλά τα σενάρια.Το μετάνιωσε;Το(ν) μετάνιωσαν; (εννοώ να το συζήτησε με την παρέα του).Περίμενε κάτι περισσότερο χθες;Σου έδωσε (επίτηδες) λάθος τηλέφωνο;Μάλλον δεν έπρεπε να του στείλεις εσυ. Μήπως ο ενθουσιασμός σου ήταν μεγαλύτερος;Μήπως απλά ήσουν το δόλωμα για να πιάσει άλλος κουβέντα σε άλλη; [επικρατέστερο σενάριο]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ