ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2018 | 00:09

Messenger

Ειναι καιρό τώρα που θέλω να στείλω μήνυμα στην πρώην μου αλλά δεν μπορώ... Ίσως κι να φοβάμαι την αντίδραση της.Ειναι σε σχέση και μένει με το παλικάρι της. Πιο παλιά μιλούσαμε συχνά, μετά την συγκατοίκηση αραιωσε πολύ (2 μήνες έχει που συγκατοικούν...) Απλά νιώθω την επιθυμία να της στείλω αλλά απ την άλλη δεν μπορώ.. Ίσως επειδή θα την ενοχλήσω, ίσως επειδή δεν θέλω να τη πετύχω σε φάση που θα είναι με τον δικό της... Δεν ξέρω.! Έχει 1 χρονο που χωρίσαμε. Ξέρω, οι περισσότεροι θα το σχολιάσετε αρνητικά του τύπου να μην ασχολούμαι μαζί της, να μην της στείλω μήνυμα κλπ...! Μια άποψη δικιά σας θα ήθελα.. Θα το εκτιμούσα πολύ. Σας ευχαριστώ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι συμφωνώ κι εγω με τα παιδιά παραπάνω. Μην στείλεις, καλύτερα ξεκαθάρισε μέσα σου.Και εφόσον διάλεξε νκι αυτή άλλο δρόμο να στρίψεις κι εσύ και να πας σε άλλη οδό. Προχώρα, κάνε πράγματα. Σου μπήκε τώρα αυτό στο μυαλό αλλά πρέπει να σκεφτείς και το μετά. Που νομίζω ξέρεις ποιο το είναι και πάλι θα απογοητεύτεις.
Δεν λέει αν θέλει να της στείλει σε ερωτική διάθεση...Όμως σκέψου ότι αν το ήθελε ίσως να είχε επικοινωνήσει αυτή. Για να μην το κάνει, ίσως να θέλει να κόψει... Σεβάσου το
Την θες φιλικά ή ερωτικά; Σου λείπει ή σου λείπει μια παρέα; Νομίζω ότι πρέπει να 'σκάψεις' λίγο μέσα σου να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο αν ενοχλείς και το ξέρεις. Υ.Γ. Είναι κάποια πράγματα που μόνο εμείς είμαστε οι αρμόδιοι ν' απαντήσουμε στον εαυτό μας. ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ