ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2018 | 22:17

Ελεος

Ζηταω στους γονεις μου το iphone x και μου λενε οτι δεν θελουν να δωσουν 1100 ευρω για ενα τηλεφωνο αλλα εγω το θελω γιατι ξερω οτι μπορουν να μου το αγορασουν αλλα δεν θελουνΜα καλα, γιατι δεν θελουν να με κανουν για μια φορα χαρουμενηη;;;;;
11
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί ακομα κι αν στο πάρουν, εσυ την επόμενη φορά θα πεις: "μα δεν μπορούν να με κάνουν μια φορα χαρούμενη "; Και θα το εχεις ξεχάσει μέχρι την επόμενη φορά, και δεν θα μάθεις ποτέ οτι δεν γινόμαστε μόνο με υλικα αγαθα ευτυχισμένοι.
Διάβασε την εξομολόγηση κάτω από τη δική σου πρώτα. Δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι είστε βαθύπλουτοι και όντως μπορούν να στο πάρουν, δεν είναι υποχρεωμένοι.Δουλεψε να δεις πώς βγαίνουν τα λεφτά που απαιτεί. Ελπίζω ότι είσαι κάτω από 15 γιατι μετά υπάρχουν δύο τινά: ή είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο ή ένα κακομαθημένο σκέτο.
Το ίδιο άτομο τις έγραψε και τις δύο ώστε να ανέβουν ταυτόχρονα.Αν παρατηρήσεις αυτό γίνεται πλέον καθημερινά.Μια εξομολόγηση που λέει πχ δεν έχω να φάω και με μερικά λεπτά διαφορά μια άλλη εξομολόγηση που θα λέει δεν μου δίνει η μάνα μου λεφτά για Μύκονο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ