ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2018 | 17:05

Εργασία και γονείς

Τον Ιούλιο ξεκίνησα να δουλεύω part time σε ένα μάρκετ. Σπουδάζω Αθήνα και είμαι από τη Πάτρα και το καλοκαίρι για να μην κάθομαι είπα να πιάσω δουλειά στη Πάτρα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Το θέμα μου είναι ότι δεν το έχω πει στους γονείς μου γιατί ήξερα ότι δεν θα αντιδρούσαν καλά και θα είχαμε καβγάδες στο σπίτι. (Οι γονείς μου θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να δουλέυω από τώρα. Πρέπει πρωτα να τελειώσω τις σπουδές μου στα οικονομικά και ύστερα να ασχοληθώ με αυτά.) Ειδικά αν τους έλεγα ότι δεν μου κολλάνε ένσημα και μου δίνουν και 3€ την ώρα θα γινόταν χαμός. Το ξέρω ότι είναι εκμετάλλευση αλλά είναι η πρώτη μου δουλειά και μου αρέσει. Έψαξα και αλλού με καλύτερες συνθήκες αλλά δεν με πήρανε. Στους γονείς μου όταν δουλεύω λέω ότι πάω στη θάλασσα με τους φίλους μου. Δεν μ αρέσει που τους λέω συνέχεια ψέματα και φοβάμαι μήπως το μάθουνε. Επειδή είναι σε άλλη γειτονιά το μάρκετ δεν έχω δει κανένα γνωστό μας, εκτός από κάποιους φίλους μου που τους το είχα.πει. Αλλά αγχώνομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί κάποιος να με δει και να τους το πει. Μήπως να τους το πω εγώ?? Αλλά δεν μπορώ τους καβγάδες. Είμαι 21 χρονών.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή Lifo,Έλα, πες αλήθεια... Έχεις προσλάβει content writers ειδικά για να γράφουν εξομολογήσεις!Δεν πειράζει καλέ, δίνεις και δουλειές και τροφή για κουβέντα σε όλους εμάς εδώ!(Αν η εξομολόγηση είναι αληθινή, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την εξομολογούμενη.Θα τη συμβούλευα επίσης ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά μιας και είναι κοντά σχετικά το μάρκετ και παίζουν και γείτονες, μήπως το μάθουν τελικά από αλλού οι γονείς σου ούτως ή άλλως;Οπότε φυσικά είναι καλύτερο να το μάθουν από εσένα. Εσύ ξέρεις την οικογένειά σου βέβαια, εσύ αποφασίζεις.Αλλά είσαι ενήλικη και είσαι και αξιέπαινη για την πρωτοβουλία και την εργατικότητά σου. Καλή τύχη!)
Αν ησουν δικο μου παιδι θα ημουν πολυ περιφανος ανθρωπος! Καλα κανεις και δουλευεις. Αλλα προς Θεου πρεπει να τους το πεις , θα φωναξουν , θα αντιδρασουν αλλα αν εχεις σωστα επιχειρηματα θα σε καταλαβουν. Προυποθεση για να πετυχει ολο αυτο ειναι να μην παραμελεις την σχολη σου και να τους το αποδειξεις. Δεν ειναι μονο το οικονομικο που μας κανει να πιανουμε δουλεια ειναι και το οτι θελουμε να ειμαστε ανεξαρτητοι και να προσφερουμε , στην δικη σου περιπτωση στα εξοδα των σπουδων σου.