ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2018 | 12:31

Εξομολόγηση μιας μαμας

Είμαι μια γυναικα που μεγαλώνει το παιδι της χωρίς να εργάζεται. Είχα αυτή την επιλογή. Στο παρελθον εργαζομουν νυχθημερον για πολλα χρονια.Ενδιαφεροντα εχω ειχα και οταν δουλευα και τωρα.Όταν με ρωτάνε οι άλλοι τι δουλεια κάνω απανταω είμαι μαμά με κοιτάνε με έκπληξη. Αν η συζήτηση προχωρήσει καταλαβαίνω οτι αυτο που κανει εντύπωση δεν είναι το οικονομικό οτι μπορω δηλαδη να ανταπεξλθω αλλά οτι απλα είμαι μαμα . Μου κανει εντύπωση και ήθελα να το γράψω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλα κάνεις και απαντάς αυτό! Είναι το πιο απαιτητικό απο όλα τα επαγγέλματα! Χαίρομαι για τις γυναίκες που έχουν την πολυτέλεια να έχουν τόσο χρόνο με τα παιδια τους. Κλεισε τα αυτια σου σε τυχόν σχόλια, κάποιες θα ζηλέψουν, κάποιες θα το παίξουν ξύπνιες κλασικά.. Αυτή η επιλογή σου μόνο καλό θα κάνει στο παιδί σου:)
Το «είμαι μαμα» δεν είναι επάγγελμα είναι γεγονός και δε θα αλλάξει ποτέ. Είναι οπως το «είμαι γυναίκα» η το «είμαι ελληνίδα».Γιαυτο ίσως σε κοιτάνε περίεργα. Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει κανενός είδους ανταγωνισμός ανάμεσα στις εργαζόμενες μητέρες κ στις μητέρες που μένουν σπίτι. Αυτό που έχει σημασία είναι τις ώρες που η μαμα τις περνάει με το παιδί να είναι καλά και να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί του.
Συγγνώμη, δλδ οι υπόλοιπες που εργάζονται δεν ειναι μάνες; Ή εσεις το κάνετε ως επάγγελμα; Οι άλλες που δουλευουν ειναι οπως γράφτηκε, part time μάνες ; τις υπόλοιπες ωρες, τι; δεν τους μαγειρεύουν, διαβάζουν, τρέχουν σε δραστηριότητες; Θεε μου τι ακούμε!
Και μένα μου κάνει εντύπωση που οι μανούλες νοικοκυρούλες μας κοιτάν με μισό μάτι εμάς τις κακιές μάνες που πρέπει να δουλέψουμε για να τα βγάλουμε κάπως πέρα και μας θεωρούν λιγότερο μάνες από αυτές και τα παιδιά μας κακόμοιρα. Χαλαρώστε λίγο και εσείς οι επαγγελματίες μανούλες, αηδία κατάντησε.
Ίσως ο λόγος που σε κοιτάνε με έκπληξη είναι επειδή για πολλά χρόνια στο παρελθόν εργαζόσουν.Δεν ξέρω την ηλικία σου ούτε την ηλικία του παιδιού σου, αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος έχει συνηθίσει να δουλεύει, κάποια στιγμή θα του κακοφανει να είναι συνέχεια στο σπίτι.