ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2018 | 02:06

Ασχημος λαος

Ειμαστε ασχημος λαος. Γυναικες χοντρες, κοντοχοντρες, χαμηλοκωλες και πλαδαρες. Αντρες χοντροι, ατημελητοι και αγυμναστοι. Τα τελευταια χρονια καπως εχουν φτιαξει τα πραγματα. Πρεπει τα παιδια απο μικρα να μαθουν να τρωνε υγιεινα, να μη τα μπουκωνουν μαναδες, γιαγιαδες και επιβαλλεται να κανουν αθλητισμο απο μικρα. Οι βασεις μπαινουν μεχρι περιπου το τελος της εφηβειας. Αν στην εφηβεια εισαι χοντρος μετα δυσκολα μαζευει το πραγμα. Βλεπεις τους βορειοευρωπαιους και τους χαιρεσαι. Ενταξει να εχεις καποια κιλα παραπανω αλλα να εισαι γυμνασμενος. Οχι κιλα παραπανω και να εισαι αγυμναστος και να ξεχειλιζουν οι πατσες.
11
 
 
 
 
σχόλια
Θυμίζει τροματικά χιτλερ η εξομολόγηση. Αυτό που κάνεις είναι fat shaming. Δεν έχεις σκεφτεί καν πώς νιώθει ένας άνθρωπος με κιλά, για ποιούς λόγους τρώει, πόσο δύσκολο είναι να τα χάσει (αν θέλει, αν δε θέλει πάλι γιατί να τα χάσει?).
Κουράστηκα να βλέπω ελαφρόμυαλες εξομολογήσεις αυτών που δήθεν, θέλουν το "καλό" των υπέρβαρων και παχέων ανθρώπων και αντί να εστιάζουν στην υγεία ως επιχείρημα, το τοποθετούν στο επίπεδο της εμφάνισης και μόνο. Επίτρεψε μου να σου ανταποδώσω τις συμβουλές και να σε προτρέψω να πας να ζήσεις τη ζωή σου λοιπόν, μέσα σε ένα γυμναστήριο με συχνά διαλείμματα στο Instagram για να παίρνεις τις καθημερινές δόσεις επίπλαστης ομορφιάς, τρώγοντας συμπληρώματα πρωτεΐνης και βιταμινών με 4 λίτρα νερό. Ένα "φίλτρο", η ζωή σας.
Δεν συμφωνώ... Μιας και εχω δει κι αλλους λαους, μπορω να πω οτι η μεσογειακή ομορφιά ειναι ξεχωριστή οπως ειναι η βορειοευρωπαικη, η Ασιατική (ισημερινού), λατινική κλπ...Σαν λαός γενικά ήμαστε μια χαρα εμφανισιακα! Ανω του μεσου ορου μπορω να πω (γενικα σαν πληθυσμός) Απλα ισχύει αυτο που λεει ο Διογένης... Οτι πολλοι/λες νομίζουν οτι ειναι μονδελα ενω δεν ειναι ούτε κατά διάνοια!
Εσύ είσαι μονδελο της Βικτόριας της Σικρετ να φανταστώ γι'αυτό και τέτοια κριτική προς τις εμφανίσεις των υπολοίπων; Για ακόμα μια φορά απορώ γιατί ανεβαίνουν τέτοιες εξομολογήσεις... όσο όμορφος/η και αν είσαι εξωτερικά κυριουλη/κυριουλα της εξομολόγησης, βρώμας κομπλεξισμο και γι'αυτό δε νομίζω να έχεις περισσότερα τυχερά απτις άσχημες Ελληνίδες/άσχημους Έλληνες.
Εχεις βρεθει αμερικη?αν οχι πανε μια βολτα κ ελα να μας πεις για κιλα.Οσο για την ασχημια αν εχεις ταξιδεψει αρκετα θα ειχες δει τι θα πει.μην αρχισω να λεω χωρες γιατι η λιστα ειναι μεγαλη.δεν μιλαω για γαλιες,ιταλιες κτλ.Για τα συμμετρικα χαρακτηριστικα που αναφερθηκε πιο πριν ισχυει κ με το παραπανω Επισης εισαι ελληνας/ιδα.νιωθεις τοσο χαλι?κριμα.