ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 20:59

Για τις γυναικες εδω

εχει τυχει να με απορριψει γυναικα επειδη λενε προτιμανε μελαχρινους. γενικα το προτυπο της μεσης γυναικας ως προς τον αντρα που διαλέγει ειναι μελαχρινος γυμνασμενος μουσατος πρασινο ματι κυριως πλατες στηθος και λεφτα. Δεν υπαρχει καμια εδω εστω που να στρεφεται και καπου αλλου?? Εχω χασει τις ελπιδες μου μην ειστε τοσο προκατειλλημενες ρε κοριτσια...δεν κοιτατε την ουσια
15
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ, προσωπικά, δεν βλέπω ουσία σε αυτά που γράφεις. Πικρόχολη κακιούλα βλέπω, η οποία απευθύνεται σε συγκεκριμένη εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου, θαυμάζουσα τον συγκεκριμένο (και μεμονωμένο) τύπο άνδρα που περιγράφεις, η οποία και σε απέρριψε. Κοιτώντας την ευκολία σου, απορρίπτεις και εσύ με τη σειρά σου όλο το γυναικείο φύλο χαρακτηρίζοντας μας χαζές που δεν ξέρουμε να βλέπουμε την "ουσία". Σου. Σεβαστό μεν γιατί πρόκειται για την υποκειμενική αποψάρα σου, αλλά όχι αποδεκτό ως αξίωμα. Στο κάτω κάτω, καμιά γυναίκα δεν σου οφείλει τίποτε, να το θυμάσαι αυτό. Εν τέλει, θα σε συμβούλευα να επιλέγεις σοφότερα τα ερωτικά σου ενδιαφέροντα. Το πρόβλημα σου, ξεκινάει από εκεί. Όχι απ' όλο το γυναικείο φύλο και τις υποκειμενικές "μέσες" προτιμήσεις του.
ε ενταξει ρε μαν ειναι πιο ομορφο και το πιο ομορφο πάντα τραβάει απο κατι πιο μετριο! εκτος αν το πιο μέτριο εχει κάποια εξουσία (Σαρκοζι) ή χρήμα (Χιου Χεφνερ) ή καποια τεράστια προσωπικοτητα (Άλμπερτ Αϊνστάιν)...εμάς δηλαδή γιατί μας τραβάει το σώμα μιας Βραζιλιανας, το ταμπεραμέντο μιας Αργεντινας, η φατσα μιας Σουδεζας κλπ?
Αυτά είναι τα πρότυπα της αντρικής ομορφιάς, αποδέξου τα, αυτούς θέλουν οι γυναίκες. If I can't fight them, I'll join them. Και αυτή η καραμέλα με την αυτοπεποίθηση έχει παλιώσει, αν ο άλλος δεν είναι αντικειμενικά εμφανίσιμος, που να τη βρει την αυτοπεποίθηση και πες έστω κάποιος την έχει fake it till you make it ας πούμε το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται αντιπαθής και ενοχλητικός. Όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω "που τη βρήκε τόση αυτοπεποίθηση με τέτοια φάτσα". Αν δεν έχεις όλο το πακέτο θα σε γειώσουν, γιατί; Γιατί πολύ απλά έχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω καλύτερες από εσένα γιατί να συμβιβαστούν. Οι άντρες απ την άλλη ελκύονται από πολλούς διαφορετικούς τύπους γυναικών και συμβιβάζονται τις περισσότερες φορές λόγο έλλειψης επιλογών. Τα έχουμε πει πάρα πολλές εδώ μέσα και έχουμε δει τα κλασσικά comments "δεν είναι όλες έτσι, εγώ δεν είμαι έτσι κλπ" δεν χρειάζεται να είσαι η Καρντάσιαν για να θέλεις τέτοιους και οι φυσιολογικές κοπέλες τα ίδια ζητάνε και τέτοιους βρίσκουν.
Δεν υπάρχουν 'μέσοι άντρες' ούτε 'μέσες γυναίκες'. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του προτιμήσεις. Έχω πάθει πλάκα με κοπέλα με γυαλιά, όχι ψηλή, χωρίς μεγάλο στήθος, χωρίς οπίσθια μεγάλα, χωρίς να τα'χει όλα στη φόρα κλπ, γιατί τρελάθηκα με τη γλυκήτητά της... Εαν θεωρήσουμε ως δεδομένη την ύπαρξη 'μέσου' πιστεύω ένας 'μέσος άνδρας' δεν θα ενδιαφερόταν για εκείνη γιατί -θεωρητικά- οι άνδρες ψάχνουν γυναίκες δίμετρες, με αψεγάδιαστο κορμί και πρόσωπο κλπ... Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, φυσικά. Για αυτό, λοιπόν, αφήστε τα 'μέσα' και μη προβλιματίζεστε άδικα... Είστε ΕΣΕΙΣ και ΤΟ άτομο απέναντί σας, και μόνο.
μελαχρινος γυμνασμενος μουσατος πρασινο ματι κυριως πλατες στηθος και λεφτα.....πολύ ιδανικός ακούγεται για αληθινός, αλλά ακόμα κι αν υπήρχε στα αλήθεια αυτός ο συνδιασμός....γιατί να διαλέξει κάποια κοινή θνητή;; Στοιχηματίζω καμια δεν το σκέφτεται αυτό... αντιθέτως όλες πιστεύουν ότι τον αξίζουν....ωραία τα όνειρα.
Το να έχουν κάποιες και κάποιοι ένα καλούπι για το πρόσωπο του αντιθέτου φύλου που θα ήθελαν δίπλα τους, είναι σύνηθες. Και αυτό ισχύει κατά κανόνα στις περιπτώσεις fast track γνωριμιών. Επίσης, και η έλλειψη αυτογνωσίας είναι ένα σύνηθες φαινόμενο της εποχής, και πολλοί/πολλές υπερεκτιμούς εαυτούς.
Βρε αγόρι μου που τα είδες εσύ αυτά να γίνονται; και γιατί λες γενικότητες και μιλάς για τη μέση γυναίκα ενώ η ομορφιά είναι υποκειμενική. Το ότι ένας μελαχρινός γυμνασμένος μουσάτος είναι ωραίος δεν αναιρεί την ομορφιά και κάποιου άλλου που θα διαφέρουν παντελώς χαρακτηριστικά. Εγώ λειτουργώ εγκεφαλικά και με ελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση (όπως και τις περισσότερες) οπότε προσπάθησε να αποκτήσεις λίγη και να τα βρεις με τον εαυτο σου για να ναι αυτο το οπλο σου
Εγώ γενικά πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ποια μέση γυναίκα;Πιστεύω αυτά είναι τα πρότυπα κυρίως απ' το περιβάλλον σου, δεν ξέρω. Ναι μπορεί να έρθει ένας μελαχρινός με πράσινο Μάτι μουσατος και τα συναφή και να πω ναι όντως ωραίο παιδι. Αλλά μπορεί να σου έρθει ο ψηλός, όχι με τόσο γυμνασμενο σώμα με λίγο Κικίτσα με κάστανο τέρμα μάτι και γενικά φλου Τύπος και να σου πετάγεται η καρδιά έξω, όπως εξίσου και με έναν κοντό και μπλα μπλα μπλα. Δεν νομίζω ότι στη μέση γυναίκα υπάρχει στο μυαλό της κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον εγώ είμαι αντεργκράουντ τύπος, άμα σε ακουμπήσει ο άλλος στο μυαλό και 400 κιλά να είναι θα τον αγαπήσεις.