Η Κάιλι Τζένερ άβαφτη στο εξώφυλλο της Vogue - Θέλει να γίνει παράδειγμα για την κόρη της

Η Κάιλι Τζένερ άβαφτη στο εξώφυλλο της Vogue - Θέλει να γίνει παράδειγμα για την κόρη της Facebook Twitter
1

Η Κάιλι Τζένερ αποφάσισε να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ για το πρώτο της εξώφυλλο στην αυστραλιανή έκδοση της Vogue. 

Η Τζένερ θέλει με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί το «δώρο της αυτοεκτίμησης» που βίωσε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα, όπως λέει. Την φωτογράφιση της διάσημης ριάλιτι σταρ ανέλαβε η καταξιωμένη φωτογράφος Τζάκι Νίκερσον. 

Η 20χρονη Τζένερ, επιχειρεί τελευταία μία στροφή στην εξωτερική της εικόνα. Πρόσφατα μάλιστα παραδέχθηκε ότι αφαίρεσε όλα τα ενθέματα σιλικόνης από τα χείλια της, όταν απέκτησε την κόρη της, Στόρμι. 

Για το τεύχος του Σεπτεμβρίου, η Τζένερ παραχωρεί συνέντευξη στην αδελφή της, Κένταλ. «Νιώθω ότι η Στόρμι με βοήθησε να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου και να αποδεχτώ τα πάντα πάνω μου». 

Όπως λέει, η κόρη της έχει πάρει τα δικά της χαρακτηριστικά και δεν θέλει να μεταδώσει τις ανασφάλειές της στο παιδί της. 

«Θέλω να γίνω παράδειγμα για εκείνη. Τι εντύπωση θα έδινα αν μου έλεγε ότι δεν της αρέσουν τα αυτιά της και δεν μου άρεσαν ούτε εμένα; Θέλω να της το διδάξω αυτό. Προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου περισσότερο». 

Ο makeup artist Άριελ, μοιράστε το εξώφυλλο της Vogue στο λογαριασμό του Instagram, σχολιάζοντας πως θα ήθελε πολύ να υποστηρίξει ότι ανέλαβε το μέικ-απ της Τζένερ, αλλά έβαλε «απλώς μια ενυδατική» στο πρόσωπό της. 

Η φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ χωρίς μέικ -απ, ακολουθεί ένα παρόμοιο εξώφυλλο της δημοφιλούς τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, που εμφανίστηκε χωρίς το βάψιμο που χρησιμοποιεί επί σκηνής. 

Τα τελευταία χρόνια, περιοδικά μόδας και υγείας αλλά και μεγάλοι οίκοι μόδας προωθούν παρόμοιες καμπάνιες σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνουν την αποδοχή της εικόνας στις γυναίκες κάθε ηλικίας. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
sorry, αλλά ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν; ρουζ στα μάγουλα, μολύβι στα μάτια, σκιά, μάσκαρα, υπερμεγέθεις βλεφαρίδες.Τα χείλη της είναι παραφουσκωμενα. Είναι πολυ χειρότερο αυτο που κάνει. Καλύτερα να βγουν και να πούνε ότι είναι μια λιγότερο επεξεργασμένη φωτογραφία ή ότι βάφτηκε λιγοτερο απο ότι συνήθως, παρα ότι είναι εντελώς φυσική έτσι. Η κόρη της, η κόρη μου και όλες οι κοπέλες εκεί έξω, αν πιστέψουν οτι αυτή είναι η φυσική εικόνα μιας κοπέλας θα πάθουν πολυ περισσότερα κόμπλεξ απο ότι αν τους λανσαριζοταν σαν βαμμένη κ φωτοσοπαρισμενη όπως και είναι.