ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2018 | 05:49

..

Απατάω το αγόρι μου (9 μήνες). Εδώ και περίπου 1.5 μήνα έχω επαφή με άλλον. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά η γνωριμία μου με τον δεύτερο νιώθω ότι με αναζωογονησε στην σχέση μου και μου αύξησε την όρεξη. Παράλληλα μου θύμισε κάποια σημαντικά κριτήρια μου για την επιλογή ενός συντρόφου, τα οποία δεν τηρούνται στην παρούσα σχέση μου και τα είχα ξεχάσει/αγνοήσει επειδή υπήρχαν άλλα καλά. Έτσι, εντόπισα και τον λόγο που κάποιες φορές ένιωθα ανικανοποίητη πνευματικά στην σχέση μου. Μοιράστηκα με το αγόρι μου τους προβληματισμούς μου αυτούς για να βρούμε λύση και να προχωρήσουμε παρακάτω, αν γίνεται. Αυτά.Δεν είχα ξανακούσει κάποιον/α να απατάει και να της βγαίνει για καλό με την σχέση της και ήθελα να το μοιραστώ...(20χρ)
5
 
 
 
 
σχόλια
Άπαξ και πας με άλλον ενώ είσαι σε σχέση σε εμένα δεν θα υπήρχε γυρισμός, cuck δεν γίνομαι. Αν ξενοπηδήσω εγώ δεν περιμένω να με δεχτεί καμιά πίσω επίσης. Το λυπάμαι τον φίλο σου αν σε πάρει πίσω εκτός αν στα φόραγε κι αυτός.
Ρε παιδιά τι παίρνετε κάποιοι εδώ; είσαι σοβαρή κοπέλα μου; τι είναι οι άνθρωποι, αντικείμενα να σε περιμένουν να κάνεις τα καπρίτσια σου να πάρεις τον αέρα σου και μετά να επανέλθεις σε μια σχέση ανανεωμένη που ο άλλος ζει στο σκοτάδι και έχει γίνει τάρανδος; αν θες να αναπτύσσεις τέτοιες σχέσεις την επόμενη φορά κάνε μια ελεύθερη σχέση όπου θα έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι γουστάρεις.
Ώπα! Ώπα! Δεν σου βγήκε ακόμη σε καλό, καθώς όπως λες προσπαθείτε να βρείτε λύση με το θέμα της απιστίας σου και "να προχωρήσουμε παρακάτω, αν γίνεται. Πηγή: www.lifo.gr".Κάτσε να το σκεφτεί καλύτερα το ταίρι σου, συζητήστε τα και έλα να μοιραστείς μαζί μας μετά την "όμορφη" εμπειρία σου.