ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 15:39

Να το τολμήσω?

Είμαι ερωτευμένη με κάποιον εδώ και πολύ καιρό και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τον πλησιάσω σκέφτομαι να τον περιμένω με το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του, να του πω να μπει μέσα και να του δώσω να διαβάσει ένα γράμμα που θα έχω γράψει γι αυτον (προφορικά θα τα χασω). Πώς θα πάρει κάτι τέτοιο ενας σοβαρος αντρας 45 χρονων? Γ25
8
 
 
 
 
σχόλια
Οταν προσπαθούμε από το μηδέν να πάμε στο 100 τα κάνουμε τόσο πολύπλοκα στο μυαλό μας που στο τέλος γίνονται μια σαλάτα και τα μπερδεύουμε.Δείξε την πρόθεση σου και άν ενδιαφέρεται και εκείνος (που το εύχομαι) θα καταλάβει και θα το πάει παρακάτω.Εκτός αν ειναι κανένας χαζός σάν εμένα οπότε να έχεις μαζί σου και έναν μαρκαδόρο και να γράψεις σ ένα χαρτόνι "σε θέλω ζώον"
Μαλλον θα πω βλακεία, αλλα εγω αυτο θα έκανα... Θα είσαι στην γωνια, ωστε να βρεθεις οπως θα περπαταει μπροστα του για να μην φανει οτι περιμενες (αν χρειαστεις θα κανεις τρεχοντας τον τετραγωνο). Θα του χαμογελασεις και θα του πεις "ωωωπ σε εχω παρατηρησει να τριγυρνας εδω γυρω, θες το κινητο μου να κανονισουμε για καφε;" .
Το θέμα είναι πως θα το έπαιρνε ο οποιοσδήποτε και νομίζω η πιο λογική απάντηση είναι ότι θα τρόμαζε. Αν θες να τα πεις γραπτά, στείλτου το γράμμα με email. Αυτό με το να τον περιμένεις κάτω από το σπίτι του και να τον βάλεις και μέσα στο αμάξι όσο θα διαβάζει το γράμμα μου ακούγεται τρομαχτικό και ντροπιαστικό και για τους 2.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ